Italien, Paterno'
...Verdenskendt som en typisk ret fra det sicilianske køkken, er den også blevet anerkendt blandt P.A.T. af Ministeriet for Landbrugspolitik. Auberginer, peberfrugter, løg, selleri, grønne og sorte oliven, kapers, eddike, salt, sukker, puré af lokale tomater og ekstra jomfru olivenolie, disse er ingredienserne i den catanesiske version af CAPONATA; som sammen med respekt for traditionerne og erfaringen i produktionen bidrager til at sprede og opretholde navnet på det sicilianske køkken i verden.
... endda af typen af den dyrkede jord, dyrkningsmetoderne, den opmærksomhed der gives til den rettidige malning, og sidst men ikke mindst klimaet. Faktisk fremmer de middel-lave temperaturer i efterårssæsonen dannelsen af oliesyre i oliven.
... di Bitonto", også kendt som Ogliarola eller Nostrana, og "Coratina", som bliver knust med granitsten fra Monte Rosa i de umiddelbare timer efter indlevering. Den kyndige blanding af disse to sorter giver Pappalardo-olien, som er delikat, frugtagtig og indbydende. Den er velegnet til stegning og som dressing; den er ikke filtreret: dette medfører en begrænset sedimentering og en minimal uklarhed...
Italien, Sant'agata De Goti
...der er plukket direkte fra vores planter i Sant'Agata de Goti, hvor sorter som Ortice, Racciopella og Ortolana dominerer. Netop på grund af karakteristikaerne og kvaliteten af disse oliven produceres der på en økologisk måde en olie med en gul farve og smaragdgrønne nuancer, med en behagelig bitter og krydret eftersmag, der er godt afbalanceret.
... tradition. Cooperativaen har altid haft følgende mål: Den fælles forarbejdning af alle oliven, der leveres af medlemmerne, i overensstemmelse med de bedste olivenolie-teknikker, ved at forberede de nødvendige anlæg og udstyr; Bevarelse og fælles salg af det produkt, der opnås ved forarbejdning af oliven. Under olivenhøsten leverer medlemmerne dagligt oliven, og forarbejdningen af disse sker inden...
Italien, Viale N. Machiavelli 65/67
...som er indlejret i DNA'et hos hver aktør i de forskellige sektorer. Oliven, cypresser og vinstokke er de mest udbredte planter i det toskanske landskab: de bidrager, sammen med gårde og bakker, til at skabe en unik menneske-natur-forbindelse i verden. Især oliven og vinstokke, takket være rigdommen af deres frugter og menneskets tusindårige arbejde, repræsenterer hjørnestenene i den toskanske...
Italien, San Prisco
Familien Zibella har i årevis været en nøgleleverandør til de største virksomheder inden for forarbejdning af fødevarer og grossister i branchen. De fokuserer specifikt på markedsføring af oliven, kapers, og i de seneste år også svampe, artiskokker og soltørrede tomater. Inden for virksomheden kan man finde en struktureret organisation, der primært er opdelt efter funktioner, men med opgaver, der er meget fleksible for at tilpasse sig den kraftige vækst, de har opnået i løbet af alle disse år.
Italien, Rovigo
Oliq leverer de nødvendige industrielle værktøjer til olivenbearbejdningsindustrien for at forblive konkurrencedygtige på markedet. De maskiner og anlæg, som oliQ tilbyder den italienske industri, kommer for det meste fra Spanien, et land der alene bearbejder mere end 40% af verdens bordoliven. Behovet for at industrialisere sig for at bearbejde disse store mængder oliven har gjort, at Spanien...
...L'Oleificio San Giovanni Battista er et kooperativ, der blev grundlagt i 1969, og som i dag tæller 139 olivenproducenter, som er de eneste leverandører af de malede oliven. Disse oliven produceres udelukkende i området omkring Colletorto, en by i Molise, der ligger i et middelhøjt bakket landskab, særligt velegnet til olivenproduktion. Når man ser fra toppen af Torre Angioina, det vigtigste...
Italien, Grumo Appula
..." olivenolie "intensivt grønt frugtagtig". Det samlede antal phenolforbindelser og α-tocopherol er højest i de unge, grønne oliven, som vi bearbejder. Dermed bidrager olier, der er fremstillet af disse oliven, væsentligt til optagelsen af olivenolie-polyfenoler. Vores økologiske ekstra jomfru olivenolie finder sin oprindelse i Apulien (Italiens hæl) på plantager, der ligger mellem havet og nationalparken "Høje Murgia", og som har været drevet af vores familie i 5 generationer.
Italien, Roccalumera
... unikke tekstur, og sten fra Europas højeste vulkan, Etna, blevet identitetselementer for brandet, som har fået anerkendelse både nationalt og internationalt gennem deltagelse i adskillige udstillinger, eksempelvis med udvælgelsen til Expo Milano 2015 som Håndværk i Topklasse fra Sicilien. Disse værker udspringer af enkelheden i en gestus, fra ønsket om at give værdighed og indgyde ny livskraft til det...
... ægte produkter. Landbruget Eredi Tito Albani i lokaliteten Serrarossa, ejet af Marchesi Albani, i Roccabernarda området. Det strækker sig med sine store arealer langs bredden af floden Tacina, i det bakkede område ved foden af Sila-bjergene. Dets særligt egnede mikroklima og det stadig urørte miljø fremmer dyrkningen af citrusfrugter og oliven, og skaber, med de mest moderne metoder inden for økologisk landbrug, et produkt af høj kvalitet. Allerede i det gamle Magna Grækenland (VI-V århundrede f.Kr.) var disse områder berømte for produktionen af olivenolie og honning.
Italien, Agrigento
Passion for tørret frugt, oliven, konserveret fisk og bælgfrugter har givet EuroAlimenti F.lli Costanza S.r.l. lyst til at arbejde med disse produkter med omhu og professionalisme. Virksomheden startede som en familievirksomhed og er i dag en veletableret aktør inden for sit felt, men bærer stadig de traditionelle værdier fra fortiden, som harmonerer godt med den kontinuerlige søgen efter...
Populære lande for dette søgeord