Parnisari Arms S.r.l., en virksomhed med base i Lesa, Italien, har etableret sig som en leder inden for forsvarssektoren i over 20 år, og leverer produkter af høj kvalitet til personlig beskyttelse. Specialiseret i udstyr til ordensmagten og militæret, nyder virksomheden et solidt ry for kvaliteten af sine produkter, som opfylder de strenge internationale militære standarder. Produkter, der spænde...
Italien, Brescia
...Risibisi er en sprød økologisk snack lavet af ærter og ris. Risibisi er bagt, ikke friturestegt. Perfekte som snack eller til aperitif, de er en rig kilde til protein og fiber. De er også ideelle for dem, der følger en vegansk eller glutenfri diæt.
ILCAR har i 3 generationer været specialiseret i forarbejdning og transformation af johannesbrød til fødevare- og husdyrindustrien. Hver fase af forarbejdningen af johannesbrød foregår i den store fabrik i Sicilien, som er udstyret med moderne anlæg og udstyr, der tilbyder et bredt udvalg af produkter af høj kvalitet. For at imødekomme de stadigt voksende krav har ILCAR tilføjet en produktionsli...
Historie: Bio Mondo, en virksomhed fra Friuli, grundlagt i 2012 af Daniela Favero, der ønskede at erstatte sukker af sundhedsmæssige årsager, er en virksomhed, der i starten beskæftigede sig med kaloriefrie sødemidler og handel med Stevia-blade; senere, efter at have fået det rette greb om markedet, besluttede de at træde ind i verden af marmelader, smørepastaer, chokolade, slik, og nåede endda ti...
Italien, Angiari
...Stenpladen er velegnet til tilberedning af forskellige typer fødevarer ved brug af en grill, en ovn eller en kogeplade. Den er særligt velegnet til en diætisk madlavning, der ikke kræver tilsætning af fedtstoffer eller andre krydderier. Egenskaberne ved denne natursten gør den egnet til tilberedning af forskellige typer mad, herunder kød, fisk, grøntsager, brød, focaccia, pizza osv. At lave mad...
... skjoldbruskkirtelfunktionen. Der tilbydes kostomlægningsplaner for at forbedre forholdet til mad og ens egen krop. Derudover organiseres individuelle og gruppeforløb i mindful eating, målrettet dem, der lider af spiseforstyrrelser som bulimi og tvangsoverspisning.