Italien, Borgo Veneto Pd
...Foråret, med sine farver og friskheden af sine grøntsager, forvandles til en forret, der er både raffineret og uforglemmelig i smagen, klar til at blive tilberedt og nydt, når som helst man har lyst. Den omhyggelige forberedelse og opbevaring gør det muligt at nyde hver enkelt smag 100%.
...Navnet stammer fra Capone, som dengang var let at finde i de sicilianske køkkener på grund af sin overflod. Capone blev serveret sammen med tomat og aubergine. I begyndelsen af det forrige århundrede blev retten en del af den folkelige madtradition, og capone blev erstattet med andre grøntsager. Grøntsagerne, omhyggeligt udvalgt, bliver friturestegt separat og derefter tilberedt med en særlig tomatsauce. Ingredienser: Friteret aubergine i tern 37%, tomatsauce, solsikkeolie, ekstra jomfru olivenolie, løg, selleri, oliven, kapers, sukker, naturlige aromaer, eddike.
Italien, Badolato
... med olien, indtil aftapning og forsendelse. Konserver: Vi dyrker vores grøntsager i vores åbne haver under den stærke calabrianske sol, som ved optimal modning vil blive forarbejdet i glasbeholdere: grillet aubergine, grillet peberfrugt, tomatsauce, stærke saucer, soltørrede tomater, artiskokker, små løg osv. Vi værdsætter og kræver maksimal seriøsitet, og vi garanterer den fremragende kvalitet og ægthed af vores produkter. Prøv det for at tro det!!!!!
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play