ufs.country_names.RU, Varna Village
...Nudler fremstilles af de grundlæggende ingredienser; hvedemel, havremel, rugmel, bygmel, vand og salt. Alle næringsmæssige og gavnlige egenskaber ved korn forbliver uændrede. På grund af den porøse tekstur opsuger nudler smagene fra en bouillon. De koger hurtigt, hvilket sparer betydelig tid. Moderne udstyr, fuldautomatiseret produktionsproces, overholdelse af HACCP-standarder og principper, kvalitetskontrol af produkter på alle stadier - fra valg af råvarer til emballering og transport. vægt: 450 g holdbarhed: 24 måneder...
Polen, Brzozów
... understøtter blodcirkulationen. Den hjælper med betændelser og allergier. Den har en opvarmende effekt og forbedrer nervesystemets funktion. I øjeblikket bruges den i bagning af brød, kager, småkager, hjemmelavede nudler, dumplings eller pandekager.
Tyskland, Kronach
...Vores Hjemmelavede Grøntsagsbouillon Uden Tilsætningsstoffer Uden fedt. Vegansk Grøntsagsbouillon Kryddersammensætning Tilberedning: som suppe ca. 16g = ca. 1 spsk i 1 liter kogende vand, rør rundt, lad det koge kort og nyd, eller forbedr med tilsætning af grøntsager, pasta, æg, ris, semulje, nudler. Kan også bruges som universalkrydder til smagssætning, til fine saucer, supper, grøntsager...