Frankrig, Auros
Grundlagt i 2002 er MAISON VOISINE en familieejet virksomhed. Vi er producent og grossist af håndværksprodukter fra Aquitaine. MAISON VOISINE blev grundlagt for at skabe et distributionsværktøj til lokal og regional handel med godt tilpasset køleudstyr. Virksomheden tilbyder direkte leverancer til vores kunder, herunder slagtere, pølsemagere og købmand. Som efterkommere af flere generationer af op...
Frankrig, Objat
...Præsenteret i glas kommer hele gåselever i 3 størrelser: 125, 180 og 300 g, oprindelse fra det sydvestlige Frankrig.
Frankrig, Brive La Gaillarde
...Hele trøffelgåselever, det Must! Kenderne vil værdsætte den subtile smag af gåselever og den fortryllende aroma af trøffel. Æske 130 g. Til 2/3 personer. Findes også i en 200 g æske.
Ungarn, Szeged
Vi er en stor producent af ande- og gåselever (Foie gras) samt kød i Ungarn. Ungarsk Foie gras er et af de mest populære produkter verden over. Ejeren af virksomheden har arbejdet i denne branche i mere end 25 år, og vi opretholder meget høje kvalitetsstandarder, hvilket giver os mulighed for at eksportere over hele verden. Vores hovedprofil er at opdrætte, fodre og producere de bedste kvaliteter af fede ande- og gåseprodukter. Vi producerer også smeltet fedt og røgede produkter.
Frankrig, Badefols Sur Dordogne
Le Domaine de la Barbe, også kaldet Foie Gras Kuster, producerer ande- og gåselever. Domaine tilbyder lever uden tilsætningsstoffer eller kemiske konserveringsmidler. Domaine markedsfører også specialiteter med foie gras, patéer, rilletter, grattons, confit, gæslinger, confiterede specialiteter, tørrede brystfileter samt færdigretter som cassoulet Périgourdin. Som forarbejdere af nødder og...
Belgien, Antwerpen
... 'den perfekte gåselever', som bevarer sin struktur og fedt under tilberedning. Kun en korrekt og respektfuld opdrætsmetode kan resultere i et absolut topprodukt. Udover foie gras er NIVO-finess specialiseret i trøfler. For at sikre dig den bedste udvalg hele året rundt, samarbejder vi med trøffelleverandører i Frankrig og Italien.
Frankrig, Hagetmau
Siden 1929 har virksomheden BESSE FOIE GRAS specialiseret sig i produktion og salg af foie gras. Virksomheden tilbyder halvkogte foie gras, ande- og gåselever samt specialiteter med foie gras. Den tilbyder også terriner, patéer, andeconfit, Landais cassoulet samt gourmetkasser til virksomhedskomitéer.
Spanien, Sevilla
... gelé, honning sennep, frugter kandiseret i honning, iberiske svinepatéer, tilpasninger af produkter som olier, likører osv., gavekufferter, madforberedelser som oksehalepølse, svinefødderpølse, tunpølse og andre forberedelser, upasteuriserede gedeoste lavet af rå mælk, bløde oste, modne oste både fra får og geder, ostecremer og endelig fra havet har vi ansjoser, cabrache-kage med krabber og ansjoser, sardiner og alt bragt fra Cantabrico, hvor man får verdens bedste ansjos. Og vores fremtrædende produkter er dem, der stammer fra gæs, såsom confit af gås, gåsemave, gåselever, micuit.
Ungarn, Jakabszállás
Vi er et ungarsk slagteri. Blandt vores produkter er der andelever, fedtet and, gåselever og gåsemagret. Vi eksporterer disse produkter. Vi har vores egne opdrættere af mulardænder og for gæs har vi klækningsanlæg og egne gårde, hvor fuglene vokser. Det er en integration, der gør os i stand til at kontrollere alle trin i opdræt, vækst og slagtning. Vi har ISO- og HACCP-certifikater.
Frankrig, St Astier
Artisan konservator i Périgord, fru Mudry, udvikler opskrifter, der er helt perigordinske, i respekt for traditionerne, som hun har opnået gennem sine tredive års erfaring med fremstilling af konserverede varer, både tilberedte og halvtilberedte, med ande- og gåselever, samt afledte produkter som confiterede manchons, rilletter osv. Hun har vundet 12 medaljer på 4 år i forskellige konkurrencer...
Frankrig, La Brede
Grundlagt for over 30 år siden, er virksomheden MOULIN DE LA MOLLE specialiseret i produktion af ande- og gåselever.\n\nGæsene og ænderne bliver nænsomt fodret og udvalgt, så deres lever ikke mister fedt under tilberedningen.\n\nDermed producerer MOULIN DE LA MOLLE ande- eller gåselever i forskellige formater. Virksomheden stiller hele sin ekspertise til rådighed for sine kunder i Frankrig og i udlandet.
Italien, Palmanova
PRODUKTION OG FORARBEJDNING AF GÅSELEVER - KAVIAR - LAX...
Populære lande for dette søgeord