Frankrig, Auros
Grundlagt i 2002 er MAISON VOISINE en familieejet virksomhed. Vi er producent og grossist af håndværksprodukter fra Aquitaine. MAISON VOISINE blev grundlagt for at skabe et distributionsværktøj til lokal og regional handel med godt tilpasset køleudstyr. Virksomheden tilbyder direkte leverancer til vores kunder, herunder slagtere, pølsemagere og købmand. Som efterkommere af flere generationer af op...
Frankrig, Objat
...Præsenteret i glas kommer hele gåselever i 3 størrelser: 125, 180 og 300 g, oprindelse fra det sydvestlige Frankrig.
Frankrig, Brive La Gaillarde
...Hele trøffelgåselever, det Must! Kenderne vil værdsætte den subtile smag af gåselever og den fortryllende aroma af trøffel. Æske 130 g. Til 2/3 personer. Findes også i en 200 g æske.
Frankrig, Badefols Sur Dordogne
Le Domaine de la Barbe, også kaldet Foie Gras Kuster, producerer ande- og gåselever. Domaine tilbyder lever uden tilsætningsstoffer eller kemiske konserveringsmidler. Domaine markedsfører også specialiteter med foie gras, patéer, rilletter, grattons, confit, gæslinger, confiterede specialiteter, tørrede brystfileter samt færdigretter som cassoulet Périgourdin. Som forarbejdere af nødder og...
Frankrig, Hagetmau
Siden 1929 har virksomheden BESSE FOIE GRAS specialiseret sig i produktion og salg af foie gras. Virksomheden tilbyder halvkogte foie gras, ande- og gåselever samt specialiteter med foie gras. Den tilbyder også terriner, patéer, andeconfit, Landais cassoulet samt gourmetkasser til virksomhedskomitéer.
Frankrig, St Astier
Artisan konservator i Périgord, fru Mudry, udvikler opskrifter, der er helt perigordinske, i respekt for traditionerne, som hun har opnået gennem sine tredive års erfaring med fremstilling af konserverede varer, både tilberedte og halvtilberedte, med ande- og gåselever, samt afledte produkter som confiterede manchons, rilletter osv. Hun har vundet 12 medaljer på 4 år i forskellige konkurrencer...
Frankrig, La Brede
Grundlagt for over 30 år siden, er virksomheden MOULIN DE LA MOLLE specialiseret i produktion af ande- og gåselever.\n\nGæsene og ænderne bliver nænsomt fodret og udvalgt, så deres lever ikke mister fedt under tilberedningen.\n\nDermed producerer MOULIN DE LA MOLLE ande- eller gåselever i forskellige formater. Virksomheden stiller hele sin ekspertise til rådighed for sine kunder i Frankrig og i udlandet.
Populære lande for dette søgeord