Italien, Trepuzzi
...Gin MÁGICO er en gin produceret og flasket i Italien af PEDRO FERREIRA. - ved første øjekast varierer farven fra en intens blå til lilla, skiftende selv med sollys - ved næsen fornemmes tørre aromaer med friske nuancer - på ganen er den frugtagtig ARBEJDSPROCESSEN 24 timers infusion fører til en tredobbelt destillation i traditionelle destillationsapparater af hver botanisk ingrediens, herunder enebær, koriander, appelsinskal og blomsten Clitoria Ternatea. Hele flaskningsprocessen udføres manuelt.
...Kaktusfugtlikør Fineste likør fremstillet efter en traditionel opskrift, der bruger røde, hvide og gule kaktusfugter; hovedsageligt fra skråningerne af Etna. 50cl Vol.25%...
Frankrig, Châtillon
...Version 50CL af Negroni, genfortolket af MXO : - Fransk håndværksgin - Infusion af rosmarin og Timut-peber - Rød Pineau des Charentes - Bitter appelsinlikør Til sin opskrift på Negroni samler MXO en premium håndværksgin med hjemmelavet bitter/frugtagtig likør og rød Pineau des Charentes. Ginnen er forudgående infunderet med rosmarin for friskhed og Timut-peber, som tilføjer styrke og...
Frankrig, Ascain
...Denne fortrolige likør baseret på vilde æbler og stjerneanis (badian), frugtagtig og silkeagtig, er typisk for de baskiske bjerge, i regionen der strækker sig fra Hendaye til Iraty-skoven. NØGLEPUNKTER Egenskaber Likør lavet af vilde æbler fra Baskerlandet og anis med 18% vol. Emballage Flaske på 50 cl, med voksprop. Vinmagerens synspunkt PATXAKA præsenterer en ravfarvet farve og giver en...
Frankrig, Boulogne-Billancourt
...Version 20CL af Negroni, genfortolket af MXO: Gin af fransk håndværk Infusion af rosmarin og Timut-peber Rød Pineau des Charentes Bitter appelsinlikør Til sin opskrift på Negroni samler MXO en premium håndværksgin med hjemmelavet bitter/frugtagtig likør og rød Pineau des Charentes. Ginnen er forudgående infunderet med rosmarin for friskhed og Timut-peber, som tilføjer styrke og citrusaromaer...
Frankrig, Poitiers
...Bag sin røde kjole afslører Campari en frugtagtig smag, især båret af appelsinskal, som også bringer en anelse bitterhed. De andre aromatiske urter, der anvendes, tilføjer mere subtilitet til denne likør.
Spanien, Madrid
...Pacharán Neila er en frugtagtig og let likør, resultatet af maceration af vilde svesker i anislikør. Disse svesker er frugten af vilde tornbuske (prunus), som har overlevet, fordi de danner grænsen, der adskiller forskellige enge fra hinanden, i de områder, der omgiver landsbyen Neila (Burgos).
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play