...Version 50CL af Negroni, genfortolket af MXO :
- Fransk håndværksgin
- Infusion af rosmarin og Timut-peber
- Rød Pineau des Charentes
- Bitter appelsinlikør
Til sin opskrift på Negroni samler MXO en premium håndværksgin med hjemmelavet bitter/frugtagtiglikør og rød Pineau des Charentes. Ginnen er forudgående infunderet med rosmarin for friskhed og Timut-peber, som tilføjer styrke og...
...Denne fortrolige likør baseret på vilde æbler og stjerneanis (badian), frugtagtig og silkeagtig, er typisk for de baskiske bjerge, i regionen der strækker sig fra Hendaye til Iraty-skoven.
NØGLEPUNKTER
Egenskaber
Likør lavet af vilde æbler fra Baskerlandet og anis med 18% vol.
Emballage
Flaske på 50 cl, med voksprop.
Vinmagerens synspunkt
PATXAKA præsenterer en ravfarvet farve og giver en...
...Version 20CL af Negroni, genfortolket af MXO:
Gin af fransk håndværk
Infusion af rosmarin og Timut-peber
Rød Pineau des Charentes
Bitter appelsinlikør
Til sin opskrift på Negroni samler MXO en premium håndværksgin med hjemmelavet bitter/frugtagtiglikør og rød Pineau des Charentes. Ginnen er forudgående infunderet med rosmarin for friskhed og Timut-peber, som tilføjer styrke og citrusaromaer...
...Bag sin røde kjole afslører Campari en frugtagtig smag, især båret af appelsinskal, som også bringer en anelse bitterhed. De andre aromatiske urter, der anvendes, tilføjer mere subtilitet til denne likør.