... grøntsager.
Timian kan tilsættes i små mængder i en yoghurtsauce med agurk for at give friskhed.
Den bruges også regelmæssigt til at smage visse retter som lasagne, ratatouille, pizza...
Timian bruges også til at forberede zaatar, en libanesisk krydderiblanding lavet af ristede sesamfrø og sumak, som bruges til at krydre kød-, fisk- og grøntsagsretter.
Find vores timianblomst.
Emballage: 8Kg...
...Le Zaatar eller Za’atar, som betyder "timian" på persisk, er på en måde Provence-urten i det levantinske køkken. Det er et krydderi fra Mellemøsten, der har eksisteret i flere århundreder. Selvom ingredienserne varierer fra region til region, indeholder zaatar oftest timian, oregano eller merian, sumac og sesamfrø. I nogle køkkener kan du også finde mynte, kørvel eller endda hvidløgspulver eller korianderfrø. Zaatar er en ret alsidig blanding med mange anvendelser i madlavning.
Dimensioner: 5 x 4 x 4 cm
Nettovægt: 10 g
Volumen: 30 ml...
Vores familievirksomhed tilbyder hele krydderier, peber, bær, salt og 100% naturlige blandinger, der er indkøbt fra producenter, der primært er baseret i Asien, med bæredygtigt landbrug. Vores krydderier er ikke behandlet, indeholder ingen tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler, og vi garanterer derfor en overlegen kvalitet og forstærkede aromaer for hver af vores krydderier og blandinger.
... kvalitet: nelliker, peberkollektion, sumak i pulverform, vanilje, zaatar, rosenpeber, kanel, combava, salte, ... Vore kunder er delikatesseforretninger, professionelle inden for fødevarebranchen, restauratører, kokke, bagere, men også virksomheder eller medarbejderudvalg til firmagaver og gourmetkurve.