• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • skinke

Resultater for

Skinke

FrankrigToulouse og Midipyrenænerne
  1. OBERTI

    Frankrig

    Virksomheden OBERTI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Pølser, Skinke, Pølser, og Skinke brancherne. Den er baseret i Lacaune, Frankrig.

  2. ETABLISSEMENTS G. BORIES

    Frankrig

    Virksomheden ETABLISSEMENTS G. BORIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for viktualievarer, skinke, og pølser brancherne. Den er baseret i Plaisance, Frankrig.

  3. SA SALAISONS PYRENEENNES

    Frankrig

    Virksomheden SA SALAISONS PYRENEENNES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Skinke, Kødkonserveringsudstyr, Skinke, Kødkonserveringsudstyr, og bjergskinke brancherne. Den er baseret i Ibos, Frankrig.

  4. SA SALAISONS DU LACAUNAIS

    Frankrig

    Virksomheden SA SALAISONS DU LACAUNAIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pølser branchen. Den opererer også inden for Charcuterivarer og saltede varer, Skinke, Patéer, Charcuterivarer og saltede varer, Skinke, og Patéer brancherne. Den er baseret i Lacaune, Frankrig.

  5. CÔTE2BOEUF

    Frankrig

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, fabrikant af hjemmelavet saltet kød i Averyron, giver emblemet over fransk gastronomi sin popularitet tilbage: Pølsen! En traditionel fabrikation med kun 3 ingredienser: Kød fra kvmgopdrættere i Aveyron, salt fra Guérande, Kampot-peber IGP. Uden konserveringsmidler, farvestoffer og nitrit! Udelukkende 3 ingredienser som i gamle dage. Coppa, lonzo, tørret skinkeinderlår, tørret oksekød fra Aubrac, chorizo, guanciale, tørret pølse, spegepølse, dette er en del af vores charcuteri-udvalg uden nitrit fra vores fabrik i Laissac i Aveyron. COTE2BOEUF står også bag propduktet Popines: Fint udskåret chacuteri på glas, der er 100% genbrugt og genanvendeligt. La Popine er under vakuum og kan opbevares i 3 måneder ved stuetemperatur. Tilgængelig i tre formater (Popine, Marmite, Chaudron), ledsager den din raclette om vinteren og dine charcuteri-anretninger i sommerhalvåret.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
  1. SACOR

    Frankrig

    Virksomheden SACOR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for charcuteri engros, eksport af skinke, letkrydret pølse, og pølse brancherne. Den er baseret i Villefranche De Rouergue, Frankrig.