• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • charcuterivarer og saltede varer

Resultater for

Charcuterivarer og saltede varer

FrankrigToulouse og MidipyrenænerneFabrikant/producent
  1. CÔTE2BOEUF

    Frankrig

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, fabrikant af hjemmelavet saltet kød i Averyron, giver emblemet over fransk gastronomi sin popularitet tilbage: Pølsen! En traditionel fabrikation med kun 3 ingredienser: Kød fra kvmgopdrættere i Aveyron, salt fra Guérande, Kampot-peber IGP. Uden konserveringsmidler, farvestoffer og nitrit! Udelukkende 3 ingredienser som i gamle dage. Coppa, lonzo, tørret skinkeinderlår, tørret oksekød fra Aubrac, chorizo, guanciale, tørret pølse, spegepølse, dette er en del af vores charcuteri-udvalg uden nitrit fra vores fabrik i Laissac i Aveyron. COTE2BOEUF står også bag propduktet Popines: Fint udskåret chacuteri på glas, der er 100% genbrugt og genanvendeligt. La Popine er under vakuum og kan opbevares i 3 måneder ved stuetemperatur. Tilgængelig i tre formater (Popine, Marmite, Chaudron), ledsager den din raclette om vinteren og dine charcuteri-anretninger i sommerhalvåret.

  2. SA CONSERVERIE DU SUD

    Frankrig

    Verified by europages badge

    Med over 100 års erfaring og en unik knowhow er Conserverie du Sud den største fabrikant af paté med svinekød og den eneste, der sælges i både ind- og udland. Conserverie du Sud satser på det lokale og får svinekød fra en velrenommeret leverandør, som er kendt for sit kød med kvalitetsmærket Label Rouge. Nøglerne til vores succes er: en afbalanceret smagsoplevelse og en lækker konsistens! Med en kunnen, som er nedarvet fra generation til generation, bliver produkterne fremstillet ud fra opskrifter, der følger den reneste tradition. Virksomheden er stolt af at kunne tilbyde naturlige produkter til forbrugerne. Conserverie du Sud opnåede godkendelsen IFS version 8 i 2021. IFS FOOD er en international reference, der sætter en standard for overensstemmelsen af produkter og procedurer i forhold til sikkerhed og fødevarekvalitet. Conserverie du Sud tilbyder flere produktserier: -Label Rouge: Med frilandsgrise, der giver velsmagede kød med en enestående konsistens. - ABio er garanti for en landbrugsmæssig produktionsmetode, der respekterer økosystemer og naturlige cyklusser. -VPF sikrer, at grisene fødes, opdrættes, slagtes og bearbejdes i Frankrig. -IGP Porc Sud-Ouest garanterer, at grisene fødes, opdrættes, slagtes og bearbejdes i Sydvestfrankrig.

  3. STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE

    Frankrig

    Virksomheden STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Patéer, viktualievarer, konserverede fødevarer, og Patéer brancherne. Den er baseret i Castres, Frankrig.

  4. SACOR

    Frankrig

    Virksomheden SACOR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for charcuteri engros, eksport af skinke, letkrydret pølse, og pølse brancherne. Den er baseret i Villefranche De Rouergue, Frankrig.

  5. OBERTI

    Frankrig

    Virksomheden OBERTI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Pølser, Skinke, Pølser, og Skinke brancherne. Den er baseret i Lacaune, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
  1. MAISON MILHAU

    Frankrig

    Virksomheden MAISON MILHAU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Patéer, viktualievarer, Patéer, og fødevareingredienser til saltede varer brancherne. Den er baseret i Lacaune, Frankrig.

  2. CHARCUTERIE ROUCH

    Frankrig

    Virksomheden CHARCUTERIE ROUCH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Pølser, Patéer, Foie gras, Pølser, Patéer, og Foie gras brancherne. Den er baseret i Foix, Frankrig.

  3. CHARCUTERIE COMMENGES

    Frankrig

    Virksomheden CHARCUTERIE COMMENGES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for viktualievarer, svinekødspålæg, og regionale pålægsvarer brancherne. Den er baseret i Pamiers, Frankrig.

  4. SAS MICOULEAU

    Frankrig

    Virksomheden SAS MICOULEAU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Patéer, Foie gras, Patéer, Foie gras, og leverandører af cassoulet brancherne. Den er baseret i Beaumont De Lomagne, Frankrig.

  5. CHARCUTERIE ADER

    Frankrig

    Virksomheden CHARCUTERIE ADER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for viktualievarer, svinekødspålæg, og artikler til catering brancherne. Den er baseret i Trie Sur Baise, Frankrig.

  1. SA SEIGNEURIE & FILS

    Frankrig

    Virksomheden SA SEIGNEURIE & FILS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Patéer, charcuteri engros, Patéer, og ferske slagteriprodukter brancherne. Den er baseret i Fonsorbes, Frankrig.

  2. SA SALAISONS PYRENEENNES

    Frankrig

    Virksomheden SA SALAISONS PYRENEENNES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Skinke, Kødkonserveringsudstyr, Skinke, Kødkonserveringsudstyr, og bjergskinke brancherne. Den er baseret i Ibos, Frankrig.

  1. ETABLISSEMENTS G. BORIES

    Frankrig

    Virksomheden ETABLISSEMENTS G. BORIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for viktualievarer, skinke, og pølser brancherne. Den er baseret i Plaisance, Frankrig.

  2. SA SALAISONS DU LACAUNAIS

    Frankrig

    Virksomheden SA SALAISONS DU LACAUNAIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pølser branchen. Den opererer også inden for Charcuterivarer og saltede varer, Skinke, Patéer, Charcuterivarer og saltede varer, Skinke, og Patéer brancherne. Den er baseret i Lacaune, Frankrig.

  3. SALAISONS DE L'ADOUR

    Frankrig

    Virksomheden SALAISONS DE L'ADOUR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den er baseret i LOUEY, Frankrig.

  4. ETABLISSEMENTS CANCE

    Frankrig

    Virksomheden ETABLISSEMENTS CANCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Kød, på dåse, Svinekød på dåse, Kød, på dåse, og Svinekød på dåse brancherne. Den er baseret i Villeneuve, Frankrig.

  5. LE TRIPOUX GASCON

    Frankrig

    Virksomheden LE TRIPOUX GASCON, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den er baseret i Beaumarches, Frankrig.

  6. SARL FOUR GASSIE FRERES

    Frankrig

    Virksomheden SARL FOUR GASSIE FRERES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den er baseret i Lacaune, Frankrig.

  7. CHARCUTERIE DE L'AVEYRON LINARD SARL

    Frankrig

    Virksomheden CHARCUTERIE DE L'AVEYRON LINARD SARL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den er baseret i Lanuéjouls, Frankrig.

  8. SALAISONS DE BENGALI

    Frankrig

  1. SAS SALAISONS DU LANDOULET

    Frankrig

  2. CHARCUTERIE LIESTA

    Frankrig

  3. MAISON GUINOU

    Frankrig

  4. SOC EXPLOIT DES ETS BERGE

    Frankrig