...Sukker semoule er et fint granuleret hvidt sukker, der er fremstillet af sukkerroer. Efter udvinding og rensning af sukkerroesaften krystalliseres sukkeret og sigtes for at opnå ensartede og meget fine korn. Denne finhed adskiller det fra krystalsukker, hvilket gør det særligt velegnet til opskrifter, hvor hurtig opløsning er nødvendig. Sukker semoule har en strålende hvid farve og en neutral...
Frankrig, Clichy
...Sukker er et sødt og krystallinsk stof, der primært fås fra sukkerrør og sukkerroer. Kemi­sk er sukker sammensat af saccharose, et molekyle dannet ved kombinationen af et glukosemolekyle og et fruktosemolekyle. Sukker anvendes i vid udstrækning som sødemiddel i fødevarer og drikkevarer samt i forskellige kulinariske og industrielle anvendelser.
Frankrig, Paris
...Substrater til fermenteringsaktivitet, dyrefodring og appetitfaktorer Fermenteringsbaser til gær og alle mikroorganismer inden for bioteknologi, sukker er en letfordøjelig energikilde, der tilfører næringsstoffer og mineraler fra sukkerroer. Energi til dine dyr og bier. Sukker er en fremragende energikilde i dyrefoder. Sukrose og inverterede sukkerarter er direkte og letfordøjelige. Vi producerer også melasse. Energigivende og fyldt med sporstoffer, er den perfekt som kosttilskud i fodringen af dine heste eller dit kvæg. ** Klik for at lære mere **...
Frankrig, Olivet
ETIK ET BIO ® er en familieejet virksomhed i centrum af Frankrig, beliggende i Orléans, og er førende inden for salg af økologiske produkter med over 5000 referencer af økologiske produkter tilgængelige 24/7. Med 30 års erfaring har ETIK ET BIO 4 fysiske butikker og sin online økologiske butik https://www.etiketbio.eu/fr/, med over 5000 referencer af økologiske produkter tilgængelige 24/7. ETIK ...
... rødderne. Sukkeret kan udgøre mellem 15 procent og 21 procent af den samlede vægt af sukkerroden; dog kan sukkerindholdet variere fra 12 % til over 20 %, afhængigt af dyrkningsforholdene og landmanden. Sukkerroer vokser kun i tempererede områder, i modsætning til sukkerrør, som vokser helt i tropiske og subtropiske områder. Sukkerroer, i modsætning til sukkerrør, vokser under jorden.
... mærkeidentitet. Du kan vælge mellem vores 5 lækre smagsvarianter for at give dine kunder en unik oplevelse: - Wildberry (Vilde bær, æble, solbær, blåbær) - Yuzu Frugt af Drage (Pitaya og asiatisk citrus) - Original (Tæt på den verdensberømte opskrift, med mere rundhed og mindre sukker) - Mynte Citron Sukkerroer (Mojito uden taurin) - Tropisk (Opskrift uden sukker) Fra design til produktion er vi...
Frankrig, Cestas
...SUCRE DISTRIBUTION er specialiseret i import og handel med sukker og tilbyder et komplet udvalg af tørre sukker fremstillet af sukkerrør og sukkerroer. De sælger også "special" sukker som flormelis eller perlesukker samt sukker fra økologisk landbrug og fair trade. Sortimentet er tilpasset behovene hos fødevarevirksomheder og håndværkere inden for sektorer som bagværk, konfekture, spiritus og mange andre.
Frankrig, Lille
... i Brasilien. TEREOS producerer og markedsfører i Europa og internationalt sukker fra sukkerroer og sukkerrør til fødevareindustrien, medicinalindustrien og forbrugerne. De distribuerer sukker til forbrugerne gennem deres historiske og anerkendte mærker: Béghin Say, La Perruche, Blonvilliers og Ligne Sucre og Stévia i Frankrig, Guarani i Brasilien, TTD i Tjekkiet eller Bourbon på Réunion. TEREOS...
Frankrig, Villarembert
... aromaer: viol, hindbær, blåbær, fersken/verveine, génépi - æterisk olie: Lærk - eller endda: Honning fra Savoie-bjerge fra en lille lokal biavler Alle slik er lavet med fransk sukker fra franske sukkerroer. Alle vores konfektureprodukter er fremstillet på håndværksmæssig vis og er pakket af din håndværkskonfektør. Med slik fra Confiserie Spagnolo vil du falde tilbage til barndommen! La...
Populære lande for dette søgeord