Det handler om svampe og svampe, der gennemgår en dehydratiseringsproces lige efter høst for at kunne tilsættes til forskellige typer retter eller bru...
Mota askotako plateretan gehitu ahal izateko edo produktu berriak prestatzeko deshidratazio-prozesua jasotzen duten perretxikoak dira, oso erraz konts...
Det drejer sig om svampe og svampe, der er blevet udsat for dehydratiseringsprocessen umiddelbart efter høsten, så de kan tilsættes til forskellige re...
Boletus, skiver, granulat eller pulver. Tilgængelig i økologisk eller konventionel kvalitet.
Økologiske og konventionelle porcini svampeskiver A, gra...
Champignon i forskellige snit
Champignon (Agaricus bispora L.) er den mest populære spisesvamp i Tyskland. Den kendetegnes især ved sin alsidighed og...
Skovens magi, naturens dufte og efterårets smage får straks tankerne hen på svampe: nærende og lækre ingredienser, der udgør fyldet i denne lækre opsk...
Disse svampe er blandt de mest kendte, da de har været dyrket intensivt i over et århundrede. De kaldes også "Paris-svampe", når de dyrkes i huler.
F...
Disse grå eller brune svampe med hvidt kød og en behagelig smag er velegnede til alle retter.
Forberedelsestips
Hvis de er hele, skal svampene børste...
En perfekt fest for dine øjne,
En perfekt smag,
En fantastisk gave til dine kære.
Vores lyserøde svampehave producerer eksotiske lyserøde østersvampe ...
Friske og tørrede svampe - Gallinacci
Hvid porcini svamp, tørret og frosset.
Vi tilbyder engrosleverancer af dyrkede svampe fra et stort område af si...
Moriller er forårs svampe med en lys brun, svampet hat, hvid stilk og hvidlig kød. Moriller er fremragende spiselige, forudsat at de er tilberedt tils...
Champignoner med citron, med hvidt kød og en let anisagtig smag. Ideel i en svampefrikassé.
Forberedelsestips
Børst svampene før tilberedning.
Opbevar...
Vilde porcini-svampe (boletus edulis) friske fra vores region Aliste (Zamora), Spanien. Hos Faundez Gourmet samler vi dem for at sikre deres udvælgels...