Frankrig, Ham
... viser sig at være et ideelt alternativ til peber og salt. Den tilføjer et strejf af karakter til dine grøntsager, salater, supper, fjerkræ, grillretter og vildt. Desuden fremmer den, takket være sine fordøjelsesfremmende egenskaber, fordøjelsen af bælgfrugter, stivelsesholdige fødevarer og linser. Ingredienser: 4 kyllingefileter 2 spiseskefulde sarrietteflager 2 spiseskefulde olivenolie 1 spiseskefuld citronsaft 1 teskefuld salt 1/2 teskefuld peber Sæsonens grøntsager Reference: AR803688 Ean13: 3760306803688...
Frankrig, Hyères
...Læg den ønskede mængde infusion i en pose eller en tebold. Tilføj en fedtstof (type hampolie, plante- eller animalsk mælk) Lad det trække i 5 minutter. Sammensætning: Fennikel, brændenælder, humleblomster, citronmelisse, ingefær (ingefær, rørsukker), aronia, hel verbena, stjerneanis, evighedsblomster, rosenblade, stevia, blåklokke, fibre fra hamp SATIVA L (25 %)* fra Økologisk Landbrug...
Frankrig, Sainte Croix En Plaine
...Tyve fortalte, at de smurte deres krop med en eddike af deres egen sammensætning, som beskyttede dem. Siden da kaldes den "de 4 tyvers eddike". Denne eddike med intense og krydrede smagsnuancer giver en dejlig smag til retter, især til grøntsager. Fordele: ufiltreret / upasteuriseret / med eddike-mor / uden kamfer / ikke syreholdig / naturligt glutenfri / uden konserveringsmidler / uden...
Frankrig, Haute-Goulaine
...Pose med ren, dehydratiseret spirulina i flager - 100 g Dehydratiseret spirulina (Spirulina platensis) 100% naturlig, , dyrket uden pesticider. OMA spirulina er pakket under beskyttende atmosfære for at bevare alle dens ernæringsmæssige og organoleptiske egenskaber. Du kan derfor opbevare din forseglede pose i 2 år.
Frankrig, Armentières
...GELPASS-gruppen er specialiseret i frosne grøntsager, svampe og frugter. Det er en vigtig aktør inden for "frosne vegetabilske produkter" siden 1996. De har et bredt udvalg af eller forarbejdede produkter. Fra grøntsager til svampe, frugter og aromatiske urter, samt puréer, sautéer og individuelle gratiner. Til tjeneste for fødevareindustrien med en produktion på 80.000 tons, samarbejder de...
Frankrig, Carquefou
... svinekæbe med stykker af ande-foie gras med kantareller, terrine af kalvebrissel med morchella. * Hvidpølse på gammeldags vis med svampe, foie gras, laks, St. Jacques Vinter sortiment: * Traditionel pølser: Toulouse-pølse * Halvsalt: skank, bryst, skulder * Røgning på gammeldags vis: pølse, skank, bryst, skulder * Slagter-specialiteter: stege (Orloff, bacon, røget, med svesker...) Sommer sortiment: * Traditionel pølser: chipolatas, chipolatas med urter, merguez, brassepølse, fars, fyld, chorizo til grill, filet mignon...
Frankrig, Amancy
... og selvfølgelig manuel snøring. Lang dampning, håndværksrøgning med træ og urter fra vores egne jorde, gammeldags tørring af vores pølser, pølser, chipolatas, merguez fra Haute-Savoie... Online salg og direkte!
Populære lande for dette søgeord