Frankrig, Paris
...140 timer kold i bøgetræsrøg, giver det en dyb smag. 100% havsalt røget med bøgetræ. Naturlig kold rygning uden aroma eller kunstige farvestoffer. Ikke-jodiseret, ikke-fluoreret salt. Gudsbenådet som finish på en grillet kød- eller fiskeret.
Frankrig, Castelnaudary
...Andelår konserveret i eget fedt, salt. Kød fra Frankrig. KØKKENMESTERENS RÅD: Åbn dåsen og sæt den i vandbad for at smelte fedtet. Grill andelårene i ovnen eller på panden, og nyd dem med kantareller eller kartofler stegt i fedtet. Confit er retten fra Sydvestfrankrig! Et godt grillet andelår i ovnen bliver dejligt sprødt. Det er høj gastronomi, som er tilgængelig for os alle. Til denne confit får jeg specielt opdrættet ænder af M. Marty i Plaigne, en lille landsby gemt i bakkerne omkring Castelnaudary.
Frankrig, Mietesheim
...Delikat, blød og subtilt aromatiseret, denne sennep er ideel til fine vinaigretter eller mayonnaise og som tilbehør til hvide kød eller kolde fjerkræ. Især velsmagende med grillet svinekød eller kalv, eller til deglacering af panden med fløde, … den subtile nøddearoma vil fortsætte med at overraske dig. Ingredienser: Sennepsfrø, vand, eddike, nøddepasta (kogte nødder: 63%, vand, solsikkeolie, aroma): 5%, salt, sukker, aroma (nødder), konserveringsmiddel: natriumbisulfite. Findes også i spand på 1,1 kg.
Frankrig, Ascain
...Le SAGARNO (litterært æblevin) af Txopinondo er en gæret drik baseret på æble, lagret på bundfald i tønde i minimum 6 måneder. Forfriskende og frugtagtig, skal nydes godt kold (ca. 12°C) sammen med grillet fisk eller kød. Vi producerer det efter en gammeldags håndværksmetode med æbler fra lokalområdet og andre steder. DE VIGTIGSTE PUNKTER Egenskaber Gæret drik baseret på æble. 100 % ren...
Frankrig, Boulogne-Billancourt
... bouquet af citrongræs, citrusbark og passionsfrugt. I munden afslører den en delikat struktur af modne frugter understøttet af en livlig mineralitet. Dens friskhed gør den ideel til at ledsage grillet fisk, skaldyr eller en blandet salat.
Frankrig, Banyuls Dels Aspres
...{"Vinification:":"Vinifikation: Direkte presning, gæring i temperaturregulerede tanke og derefter lagring på franske egetræsfade med bâtonnage på gærrester.","Encépagement:":"Druer: Grenache Blanc - Grenache Gris","Sols:":"Jord: Argilo-Calcaire, gamle vinstokke på de solbeskinnede terrasser i Aspres-terroiret","Accords Mets et Vins:":"Mad- og vinparring: Grillet Tubot eller Dorade, Comté...
Frankrig, Saint-Vérand
... Blancs er en ideel ledsager til aperitiffer eller simpelthen grillet fisk. simpelthen grillet fisk eller stegt kalv med oliven. Aromer & Smage : Denne Crémant de Bourgogne har en lys gylden farve med fine bobler. med noter af citrusfrugter. Citron og lime dominerer og bringer en dejlig friskhed til ganen. friskhed på ganen. Den mineralitet, der leveres af druesorterne plantet i ler-kalkjord, giver denne vin en solid kompleksitet, der vil appellere til dem, der kan lide at opdage nye ting.
Frankrig, Bayonne
...La Baguette Gourmet komplet (51 %) har en uovertruffen grillet nuance, en sprød skorpe let drysset med mel og alle fordelene ved fuldkorn. Med en tæt og mørk krumme har dette brød en karakteristisk smag, da fuldkornene giver det en let bitter og meget særlig smag. Fuldkorn er rige på fibre, vitaminer og mineraler og bidrager til en god funktion af vores fordøjelsessystem. REF:P461B EAN-13...
Frankrig, Saint Lambert De La Potherie
... toaster er ideel til restaurationsbranchen til at lave alle slags toast med hvidt brød eller lignende. Konvektor toasteren er nyttig til at lave grillet brød til morgenmad i hoteller, gæstehuse eller kroer, eller til varme gedeosttoast, foie gras toast eller andre tilbehør... Effekt: 1,34 kW / 230V / 50Hz Betjening: Elektronisk og med håndtag Kontrollys: Ja Designet til: Små brød, grillet sandwich og...
Frankrig, Issy-Les-Moulineaux
... nydelsesfulde flaske fra Côte Chalonnaise, som vil passe perfekt til skaldyr, grillet fisk og hvide kødretter. Indhold: 75cl Type: Hvidvin Druetype: 100% Chardonnay AOC: Mercurey Opbevaring: Drik nu og kan gemmes indtil 2030 Serveringstemperatur: 11-13°C...
Frankrig, Boulogne-Billancourt
...Generøs og aromatisk, denne Viognier udtrykker sig med noter af gule frugter og et strejf af hvide blomster. Som aperitif vil den perfekt ledsage gedeost & honning toast, en laks & dild kage eller kretensiske bruschettaer. Til måltidet kan du parre den med grillet blæksprutte, en risotto med asparges, en kylling i gryde med rosmarin eller flamberede rejer. Du kan også nyde den simpelthen kold, blandt venner til aperitiffen. Kapacitet: 75 cl Alkoholprocent: 13 % VOL...
Frankrig, Poitiers
...I munden er der en eksplosion af frugter (drue, citrus), med et grillet og saltet aspekt, der minder om en barbecue, alt sammen indhyllet i smuk tørv. Eftersmagen afslører en friskere side med citrusnoter og et strejf af jod.
Frankrig, Parnac
...Delikatesse og friskhed af frugten. En kjole af en rose, der stræber efter lilla billeder, som udtrykker en blanding af friskheden fra røde frugter, blødheden fra æble og pære samt syrligheden fra ribs i en fed og rund kontekst. Servering: frisk, 8 -10°C. Anbefalet ret: Som en aperitif med snacks, grillet kød, fisk, asiatisk køkken. Ideel om sommeren med salater af frugter og sæsonens grøntsager.
Frankrig, Grigny
...Grillet aubergine er det ultimative solprodukt med sin let søde smag; det forbedrer perfekt og enkelt en salat eller ledsager generøst dine sommergrill. FORPAKNING: 6 x 600 g = 3,6 kg...
Frankrig, Lys Haut Layon
...En hvidvin 100% Sauvignon, 100% sanser og 100% fornøjelser, det er det, der bedst opsummerer denne enkelttraubevin. Med 10 timers skindmaceration er denne vin en eksplosion af aromaer både i næsen og i munden, hvor dens smukke volumen kun overgås af dens friskhed og syrlige noter i finalen. Som aperitif står den alene, men den er den ideelle ledsager til skaldyr, østers og grillet fisk. Ren lykke at dele.
Frankrig, Roubia
...silkeagtig, let noter af solbær, generøse noter af kirsebær, generøse noter af røde frugter, elegante tanniner, fine tanniner, rund, struktureret krop, god intensitet, lang eftersmag. Mad & vin kombinationer Grillet rødt kød, Hvidt kød, Fjerkræ, Fjerkræ, Komælk oste Serveringstemperatur: 16° - 18° Farve: Rød Druetype: Grenache, Mourvèdre, Syrah Alkohol: 14,5% Indhold: 75 cl (Flaske)...
Frankrig, Arles
...Conserves Guintrand Varm eller opvarm vores Tomat- og Zucchini-fondue efter smag eller sæson, i traditionel ovn eller mikroovn, og gør den til din hovedret. Ellers vil den perfekt ledsage alle dine kød- eller fjerkræretter, grillet,...
Frankrig, Saint Ouen L'aumône
...Du vil elske dine cocktails lavet med passionsfrugt! Passionsfrugten, også kaldet grenadilla, er en lille tropisk bær på størrelse med et æg. Dens aromatiske kød indeholder mange små sorte frø, som er en meget god kilde til kostfibre. Nyd den i en salat med papaya, mango og ananas. Den passer også godt sammen med marcipan i en velkendt dessert, pavlova. I en salt version passer den ideelt til grillet fisk.
Frankrig, Levallois Perret
...Nigelle er et meget lille frø med en intens sort farve og uden duft. Anvendelser af nigellefrø i madlavning: Nigellefrøene drysses hele eller knuste over retten ved afslutningen af tilberedningen for at fremhæve smagen af bagte grøntsager, fisk, grillet kød eller ris. De er også perfekte til at forfine kolde saucer som mayonnaise eller en yoghurtsauce. Fordele ved nigellefrø: Fordøjelsesfremmende, carminativ, antispasmodisk, anthelmintisk…...
Frankrig, Cénac
... lakrids. Smag: Smuk struktur, vinen er fyldig med en dejlig sødme, flot frugtighed, saftig (giver indtryk af at bide i frugterne). God koncentration for denne solrige vin, med en indbydende, silkeagtig eftersmag. Generelt indtryk: Det er en vin, der passer perfekt til grillet kød, hvide kødretter eller hårde oste. Nydes mellem 14 og 16°C. Produkt: Château Rauzé Lafargue AOC Côtes de Bordeaux Areal: 13 ha Terroir: ler-kalkholdig - sandet Udsigt: Smuk dyb rubinrød og fløjlsagtig farve...
Frankrig, Laure-Minervois
...Aperitif, oksecarpaccio, kanin, due, filet mignon, garniturer lavet af tomat, peberfrugter og auberginer grillet med olivenolie.
Frankrig, Ham
...Hele dildfrø høstes fra planten Anethum graveolens L. Dild er en meget værdsat krydderurt i madlavning for sin karakteristiske anis-smag. Dildfrø er særligt lækre som tilbehør til grillet eller røget fisk, friske oste, salater, grøntsager, kød, papilloter, saucer, kager, kompotter og marmelader. Deres anis-smag tilføjer en unik dimension til disse retter og giver dem et forfriskende præg. Opskriftidé: Grillet Laks med Dild Ingredienser: 4 laksefileter 2 spiseskefulde dildfrø Saft fra en citron Salt og peber efter smag 2 spiseskefulde olivenolie Reference:AR803824 Ean13:3760306803824...
Frankrig, Saint Cannat
...VINIFIKATION Direkte presning og gæring med temperaturkontrol – omrøring af gæren i slutningen af gæringen. SMAGNING Lys gul farve med grønne nuancer. I munden finder man aromaer af citrusfrugter (citron, pomelo) og dufte af planter (buksbom, jasmin). Perfekt som aperitif, til salater eller grillet fisk. Denne vin serveres ideelt mellem 8°C og 10°C.
Frankrig, Brive La Gaillarde
...Det uundgåelige for at 'gastronomisere' en ret, porcini-møllen! Ideel til ris, saucer, grillet mad, supper... 100 % ekstra porcini. Glas 30 g. Holdbarhed 18 måneder.
Frankrig, Besancon
...I KØKKENET: En blanding af velsmagende krydderier, der kan bruges på alle slags fisk og til alle tilberedningsmetoder. Kan anvendes i marinader, i saucer eller som drys på grillet fisk. FORDELE Fremragende kilde til protein, rig på mineraler og vitamin D, fisken får mere smag og aroma med krydderiblandingen, som hver især bidrager med sine specifikke fordele.
Frankrig, Mazion
...SMAGSNOTER: FLORAL, FRISK OG GRILLET. DUFT Pulveriserede hvide blomster, moden abrikos, frisk rabarber og mynte kombineres med en askeagtig mineralitet og et strejf af hvid peber. SMAG En blød angreb i munden, der hurtigt eksploderer i bobler, understreget af syre og bitterhed. Eftersmagen præsenterer en gennemtrængende spænding præget af ingefær, tobaksnoter og grillede nuancer.
Frankrig, Sète
...Tø defrost Golfo Nuevo kammuslinger i køleskabet for at gøre skæringen lettere og bevare en fastere tekstur. Nyd dem som carpaccio eller grillet, ledsaget af din valgte sauce.
Frankrig, Saint Christol De Rodières
...100 % Økologisk Hvidvinseddike, - Basilikumbuketter fra Økologisk Landbrug. I et stykke turbo-grillet og jomfruolivenolie med basilikum. Denne eddike er perfekt til italienske dressinger eller til en pastasalat med mozzarella og tomater. Denne eddike fås i 25 cl.
Frankrig, Fouquereuil
...Rå macadamianødder er en ægte delikatesse for nøddeelskere! Den unikke og cremede smag af en rå macadamianød er uforlignelig. Disse sprøde små fyre er perfekte til at snacke, bage eller tilføje til salte retter som grillet mahi mahi. Macadamianødder er også fyldt med fibre og sunde, enkeltumættede fedtstoffer til hjertet.
Frankrig, Rungis Cedex
EUROVOLAILLES: engrosforhandler af fjerkræ og vildt i Rungis. Vildt: hind, hjort, vildsvin og rådyr. Lille vildt: Gråand, vildkanin, hare, fasan. Specialiteter: fjerkræ i sauce, fjerkræ til grill, gårdfjerkræ og Label Rouge udskæringer, gårdkyllinger fra hele Frankrig, perlehøns, andebryst, ænder, duer, steg (grillet steg og tilberedt steg). EUROVOLAILLES tilbyder også pattegris og dens...
Populære lande for dette søgeord