...Vores fødevareromaer findes i forskellige former: væsker, pulvere, emulsioner. Emballagen fås i flasker på 30 ml, dunke på 250 og 500 ml eller i løs vægt efter anmodning. De kan bruges til at lave eller tilsættes forskellige kategorier af fødevarer: bagværk, makroner, ganacher, dessertcremer, mousser, konfekture, marmelader, cocktails eller saucer, men også chokolade, is, drikke-sirup, færdigretter, mejeriprodukter, småkager.
Frankrig, Gonesse
...Den berømte Harissa-sauce med en krydret smag, perfekt til at krydre alle dine retter. En puré af traditionelle peberfrugter i østlig madlavning.
Frankrig, Arengosse
... delikatesserne fra smeltende karamel. Løvepulver: En krydret og velsmagende blanding for et unikt karaktertræk. Brugsanvisning: Sukkeret "Som en Løve" er perfekt til at tilføje en dristig note til dine desserter, varme drikke og andre kulinariske kreationer. Drys det over dine crème brûlées, cappuccinoer eller brug det til at søde dine saucer for et strejf af mod og raffinement. Produktegenskaber: Vægt: 200g Emballage: Genlukkelig PET-beholder for at bevare sukkerets friskhed og smag. Reference:SUCRE000074B...
Frankrig, Saint-Etienne
Frankrig, Wissous
...Krydret Torskrogn Ref: SAL053 Indhold: 200 g...
Frankrig, BRIE
...Designet til take-away og/eller selvbetjening. Teknisk holdbarhed: 12 måneder Pakning: 150 enheder pr. kasse Palettering: 290 kasser pr. palle Opbevaring: Ambient Krydret olie specielt designet til pizzaer.
Frankrig, Mietesheim
...Denne kulinariske godkendelse med en stærk personlighed gør det muligt, afhængigt af doseringen, at fremhæve retterne og forstærke smagene. Det er den traditionelle peberrod, omhyggeligt tilberedt i vores værksteder af en fransk rod dyrket i Alsace og skrællet manuelt. Krydret og tonisk, den får dine kødretter eller fisk til at svinge og giver et originalt pift til dine saucer eller...
Frankrig, Guérande
...Perserne og egypterne betragtede skallen for 2.000 år siden som en hellig plante. Planten, der er en løgtype nært beslægtet med løg og hvidløg, bruges ofte i madlavning, hakket i salater eller saucer som béarnaise eller beurre blanc. Hele, dampede eller konserverede vil de være fantastiske til at ledsage fisk, kød eller foie gras. Den ideelle ledsager til alle dine opskrifter med vin, eller blot for at give dine retter et løft. Ideel til røde saucer, tilberedning af kød, dampede kartofler, retter med tomater, og gammeldags supper. SKU:SGE250...
Frankrig, Olivet
...Reference 3317960007527 Træagtig, frisk, krydret og behageligt aromatisk parfume. De sorte peberkorn plukkes grønne, hvorefter de gennemgår en fermenteringsproces i et par dage og tørres i solen, hvor de rynker og bliver sorte. Peber har traditionelt været med til at fremhæve smagen af alle salte fødevarer. Det anbefales at bruge hele korn til at krydre kød bouilloner. For at peber ikke mister sin aroma og ikke giver en skarp smag til retten, er det bedst at tilsætte det mod slutningen af tilberedningen. Brugsanvisning: saucer, kød, æg, fyld, patéer, grøntsager...
Frankrig, Saint Germain En Laye
...Mynte ingefær (eller skotsk mynte) tilhører familien Lamiaceae. Planten er ikke relateret til ingefær; det er navnet på denne sort, der henviser til dens meget duftende aroma og krydrede smag, som både minder om mynte og ingefær. Aromatisk plante, der stammer fra Vesteuropa, denne sort bruges i madlavning, i frugtsalater, saucer eller is. Dens menthol- og krydret smag gør den meget anvendt i...
Frankrig, Saint Romain La Motte
...Piment d’Espelette A.O.P. er en rød chili med frugtagtige noter og en klar, men let styrke, som er typisk for det franske køkken og især det baskiske køkken. Denne chili-puré, der stammer fra byen Espelette i det sydvestlige Frankrig, vil tilføje en frugtagtig og krydret note til dine saucer eller kan simpelthen bruges som en krydret condiment. Chilien er en fremragende kilde til vitamin C, men også en ægte antioxidant-boost. Chilier er ægte kilder til gode næringsstoffer og fremmer styrkelsen af fordøjelsessystemet! Nettovægt: 100 g Oprindelse: Frankrig...
Frankrig, Levallois Perret
...Piment doux er en lille, stærk rød chili med en krydret, let bitter og meget aromatisk smag. Anvendelser af Piment doux i madlavning: Den passer også godt sammen med basilikum, bukkehornsfrø, fennikel, nelliker, ingefær, hvidløg, koriander, spidskommen, merian, persille, timian, kanel og løg. Den giver smag og løfter subtilt olivenolier, supper, saucer, grøntsagsfyld, rødt kød, fjerkræ og fisk... Fordelene ved Piment doux: Rig på vitaminerne C og A, folinsyre, kalium og vitamin E.
Frankrig, Sainte Croix En Plaine
... kunstige aromaer / vegansk / uden allergener / ideel som erstatning for salt Oprindelse: Frankrig & Tyskland Udseende: karakteristisk brun farve Smag: naturlig syrlighed og krydret Syreindhold: 5° Brugsanvisning: Krydring af salater og andre kulinariske forberedelser (saucer, deglacering, marinade, kortbouillon...). Som drik: 1 teskefuld i et glas lunkent vand, som drikkes på tom mave om morgenen.
Frankrig, Guenange
... fra Provence sørger for at parfume opskriften blidt. Du kan bruge den som condiment, som supplement til saucer, til dine 'palettes à la Diable', dine grøntsagswoks og især til dine kyllinger! Ingredienser: ALSACE SENNEP 41% (vand, sennepsfrø, eddike, salt, krydderier, naturlige aromaer, natriumbisulfite), IGP-honning fra Alsace 20%, citronsaft, eddike, hvidløg, salt, ingefær, urter fra Provence. Fremstillet i Frankrig 250 Ml 0 (Scoville-skala)...
Populære lande for dette søgeord