...Kakaosmør er et naturligt fedt, der udvindes fra kakaobønner, primært fra sorterne Theobroma cacao, som er bredt dyrket i Afrika. Afrikansk kakaosmør er særligt værdsat for sin kvalitet, renhed og unikke egenskaber, der anvendes i fødevare-, kosmetik- og medicinalindustrien.
...Kakaosmør er en naturlig ingrediens, der udvindes fra kakaobønner. Det er en type vegetabilsk fedt, der har en rig og cremet tekstur ved stuetemperatur, og som smelter blidt ved kontakt med huden, hvilket giver en blød og luksuriøs fornemmelse.
Dette smør er særligt værdsat for sine mange fordele inden for kosmetik og hudpleje. Det er rigt på naturlige antioxidanter, essentielle fedtsyrer og...
... nuancer smelter sammen med de ristede aromaer for at give en blød bitterhed med subtile træagtige noter.
Ingredienser: kakaobønner, sødemiddel: maltitol, kakaosmør, emulgator (SOJA-lecithin), naturlig vaniljeekstrakt.
Allergener: Mulig tilstedeværelse af NØDDER, MÆLK og ÆG, GLUTEN og JORDNØDDER, ingredienser der anvendes i produktionsværkstedet.
Næringsværdier (pr. 100g): Energi: 2174 kJ / 527 kcal; Fedt 43g hvoraf mættede 26g og kolesterol 1,7 mg; Kulhydrater 37g hvoraf sukker <0,5 g, stivelse 3,5g
Nettovægt (G): 100 g
Reference: Mørk Chokoladebar Uden Sukker...
...Med Mycryo Kakaosmør i Pulver Barry 550gr vil temperering af chokolade aldrig være lettere! Dine chokoladeformer vil være perfekt skinnende, uden besvær.
Mycryo Barry kakaosmør er et ædelt og unikt fedtstof i pulverform, der indeholder 100% kakaosmør, og dets sammensætning er helt naturlig og vegetabilsk.
At temperere chokolade betyder at forkrystallisere kakaosmørret i chokoladen. Dette...
...Rå kakaosmør fremstillet på håndværksmæssig vis i Burkina Faso.
Dets egenskaber er:
- blødgør og gør huden blød
- holder huden i god stand
- hjælper med at undgå de negative effekter af eksterne faktorer på huden
Rigt på oliesyre, stearinsyre og palmitinsyre. Fast fedt, stærk kakaolugt, beige farve. Opløseligt i alkohol eller lunkne olier, uopløseligt i vand.
Det naturlige kakaosmør udvindes fra kakaobønnen og har en rig og behagelig chokoladearoma. Dette produkt har en høj oxidationsstabilitet, da det naturligt er rigt på antioxidanter.
Det kan bruges til at lave salver, massagecremer, sæber...
...*, solsikkelecithin, vanilje*]), hvedesirup* (hvedeekstrakter*, vand), honning* 2%, vanilje*.
* Ingredienser fra Økologisk Landbrug.
Allergener
De oplysninger, der er fremhævet med fed, er til personer med intolerance eller allergi.
Fremstillet i et værksted, der bruger nødder, soja, sesamfrø, mejeriprodukter og jordnødder.
Energiværdier 1538 kj
363 kcal
Fedt 1,3 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,6 g
Kulhydrater 81,2 g
- heraf sukker 18,2 g
Fibre...