Frankrig, Saint-Méen-Le-Grand
...Pladerne er lavet af stift karton eller ekstruderet polystyren. Ideel madplade til vakuumforpakning af laks og røget eller frisk fisk, foie gras, andebryst osv.
Frankrig, Baie-Mahault
...Nyd vores laksefileter, der er kendt for sit møre og velsmagende kød. Vores laks kommer fra de bedste kilder og er omhyggeligt fileteret for at give dig en uovertruffen kvalitet. Ideel til en række tilberedninger, fra grillretter til sushi, er denne laks filet rig på omega-3 og essentielle næringsstoffer. Bestil i dag og tilføj et strejf af raffinement til dine måltider.
Matchende produkter
Laksfilet
Laksfilet
Andre produkter
Or ou guld 24
Or ou guld 24
Frankrig, Boulogne-Sur-Mer
...Manuel pelere, der tilpasser sig alle typer fisk med fin eller dyb pels: flade fisk (torsk, skærefisk osv.) og store fileter af frisk eller røget fisk (ørred, laks osv.). Den findes i 2 versioner: - med blad (V358L) - eller kun med skrællefoden (V358S). Tykkelsesjusteringen er mulig på maskinen V358L takket være håndtaget placeret på siden af maskinen. Det valgfri indføringsrulle...
Frankrig, Paris
...Den subtile kombination af frisk laks og røget laks sammen med friske dildblade gør dette produkt til en uundgåelig klassiker. Ingredienser : Frisk laks 44%, røget laks, fløde, fiskefond, løg, olivenolie, dild, salt agar agar, hvid peber. Nettovægt: 90 g...
Frankrig, Mercy
...Summit 10 SANS CÉRÉALES er en række Super Premium produkter udviklet med en enkelt kilde til animalsk protein, kartoffel og 100% naturlige ingredienser, uden farvestoffer, smagsstoffer og kunstige antioxidanter. Inspireret af naturen, bygger opskriften på laks som den eneste kilde til animalsk protein. Anbefalet til voksne hunde af alle racer, især til dem med følsom fordøjelse eller som kræver særlig pleje af pels og hud. En opskrift baseret på laks og kartoffel, der forebygger eventuelle intolerance eller allergier.
Frankrig, Descartes
... friske fisk. Økologisk røget laks Vi har været certificeret af Ecocert siden 2004 for frisk laks, hel og skåret økologisk røget laks samt hel og håndskåret røget laks. Dette gælder for laks fra Skotland, Irland eller Norge. Dildmarineret laks Denne laks marineres langsomt ved 0°/c, hvorefter vi tilsætter finthakket dild.
Frankrig, Cognac
... beer. Vil passe perfekt sammen med gravlax laks, ingefær vinaigrette og rosa grapefrugt supreme.","ELABORATION":"Efter høsten bliver druerne først vinificeret. Derefter destilleres den opnåede vin efter Charentaise-metoden, hvilket betyder en dobbelt destillation. Denne blanding består af forskellige brændevine fra vores terroir, der er lagret mellem 2 og 5 år på egetræsfade."}...
Frankrig, Mietesheim
...Citronolivenolie fremhæver laks, rejer og østers. Det er også unikt og lækkert med frisk gedeost. Ingredienser: Ekstra jomfru olivenolie 99%, citron 1%.
Frankrig, Cournon D'auvergne
... Périgord Brugsanvisning Den ideelle krydderi til at ledsage pasta, gnocchi, det kan fyldes i laks i papillote eller smøres på grøntsagstærter. Det kan smøres på pizzaer, salte tærter, bruschetta, eller bruges til at pifte salte kager op. Denne pesto kan varieres i det uendelige! Efter åbning, opbevares i køleskab og bør anvendes inden for 5 dage. Energi: 171 kJ (41 kcal) Fedt: 3,2g Heraf mættede fedtsyrer: 0,4g Kulhydrater: 2,2g Heraf sukkerarter: 2g Protein: 0,7g Salt: 0,6g...
Frankrig, La Crau
... elementer, der er tilføjet, giver et strejf af dynamik og modernitet til hver publikation. Vi har skabt iøjnefaldende visuelle elementer, der uden tvivl vil vække interesse og fremhæve de eksotiske smagsnuancer i dette restaurants poke bowls. Fra frisk laks til sprøde grøntsager og lækre saucer, vil vores opslag på sociale medier få dig til at savle og give dig lyst til at nyde hver bid med fornøjelse.
Frankrig, Saint Cannat
... aromaer.\n\nDÉGUSTATION\nMeget lys og klar roséfarve med lette lyserøde nuancer. Næsen præsenterer delikate aromaer af friske hvide frugter, melon og fersken, med noter af appelsinblomst. Smagen er frisk, rund og delikat. Denne rosé kan nydes alene eller sammen med en frisk salat med mozzarella og tomater, sashimi af laks, grillede kalvekoteletter eller milde friske oste. Serveres ved 10-12°C."}...
Frankrig, Bordeaux
... og voluminøs, den minder os om en smuk vinteranemone. Dens teksturspil er uovertruffen og inspirerer os til romantiske kreationer. Natur: frisk blomst Farve: lyserød, pastel orange, laks Dimensioner: stængelhøjde ca. 50 cm...
Frankrig, Boulogne-Sur-Mer
... beliggenhed for alle fisk, hvad enten det er import eller nationalt engros salg. Blandt vores produkter finder du økologisk laks, laks med rød mærkning samt et væld af hvidfisk, frisk eller frossen. Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag!
Frankrig, Pertuis
...Hos Saumoneraie Saint Martin, et værksted for håndværksrøgning, respekterer vi den store tradition for at give ægte entusiaster mulighed for at opleve smagen af en autentisk laks. Hver laks behandles individuelt, den er udvalgt frisk (og ikke frosset), tørret saltet med Guérande-salt "Nature&Progrès", nænsomt koldrøget med bøgetræ, uden tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. Vi tilbyder også et delikat udvalg af røgede og marinerede laks, pastis fennikel, Bourbon peber, vodka dild.
Frankrig, Rungis Cedex
MAS SA er grossist i frisk fisk i Rungis og specialist i fine fiskeprodukter og fileter. Generel leverandør af havprodukter og ferskvandsprodukter. Alle typer fileter, norsk laks, skotsk laks, importerede og franske rødspætter, havkat, torsk. Vi forhandler dagligt de bedste havprodukter og tilbyder et udvalg af havprodukter, der er kendt for deres kvalitet og friskhed. MAS er leverandør af fisk...
Frankrig, Rungis
... forarbejdningslaboratorier, en upåklagelig produktsporbarhed og de tætte bånd, den opretholder med sine leverandører og kunder. Fransk restauration: Liniebar, torsk, turbots, havtaske, rødspætte, havkat, gul og sort torsk, dorade, vild og opdrættet havbars, blæksprutte, sepia, rascasse,... Japansk restauration: Filet af albacore-tun, fed og rød, opdrættet laks fra Norge og label rouge, opdrættet dorade (Grækenland), opdrættet havbars (Grækenland), frisk og frossen blæksprutte, hvid muld,... Offentlige institutioner: leverandør af fiskeprodukter til store offentlige institutioner.
Frankrig, La Seyne Sur Mer
Le Fumoir de Provence, familieejet virksomhed i 2 generationer. Vi er producenter af røget fisk, uden farvestoffer, konserveringsmidler og tilsætningsstoffer. Et bredt udvalg af frisk fisk og røget fisk. (tun, laks, sværdfisk, ørred, bottarga, torsk, rejer, østers, muslinger, kuller, sej, blæksprutter, havaborre, dorade fra Middelhavet, havørred, og mange andre ... )...
Populære lande for dette søgeord