Frankrig, Bordeaux
...Skaldyr, fisk i sauce, salat med gæslinger, hvidt kød, tærter. Alkohol: 14,5% vol. Druer: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%) Producent: Marque AG Vins Formater og emballage: Flaske (75cl) - Karton med 6 - 2020...
Frankrig, Auxerre
...Smagning Vin med udtryksfuld karakter domineret af aromaer af mandarin og hvide ferskner. Fyldig og forfriskende smag. Mad- og vinparring Nydes som aperitif eller som ledsager til skaldyr og fisk. Emballage enhedspris, solgt i kasser med 6 flasker med fri fragt. Vinmagerens råd: Serveres ved en temperatur på 8 til 10 °C Opbevaringstid: Drik inden for to år...
Frankrig, Besancon
...I KØKKENET Gifter sig godt med: Gurkemeje, hvidløg, ingefær, kanel, timian, oregano og anis. Det passer rigtig godt til fisk, lam, kylling, men også til grøntsager, saucer og supper. FORDELE Kumin er et effektivt krydderi til at forebygge og lindre de fleste problemer relateret til fordøjelsen. Det øger frigivelsen af fordøjelsesproteiner i munden, maven og tyndtarmen for at opnå en mere...
Frankrig, Mandelieu
...Den ekstra jomfru olivenolie François Roméo aromatiseret med basilikum bringer alle de middelhavslugte i én og samme flaske. Ideel til at ledsage dine fisk, parfume dine tomatsaucer, løfte dine tomat/mozzarella salater, gør den basilikumsmagede olivenolie også underværker på dine pastaer. Tag på en rejse til Italien og det sydlige Frankrig! Nettovægt: 0,250 KG Kapacitet: 25 CL...
Frankrig, Issy-Les-Moulineaux
... at vibrere under smagningen. En fryd fuld af klasse, i perfekt balance og finesse. Gode kombinationer med fisk, skaldyr og gedeost! Indhold: 75cl Type: Hvidvin Druetype: 100% Sauvignon AOC: Sancerre Opbevaring: Drik nu og kan gemmes indtil 2031 Serveringstemperatur: 8-10°C...
Frankrig, Roubia
... frugter. Smag Fyldig, subtile noter af eksotiske frugter, noter af vanilje, fede tanniner, blød, let mineralitet, struktureret krop, god intensitet, god vedholdenhed. Mad & vin kombinationer Carpaccio af kammuslinger, Hummer, Kaviar, Torskefilet, Fisk i hvid sauce Serveringstemperatur: 10° - 12° Farve: Hvid Druetype: Clairette, Grenache blanc, Marsanne, Roussanne, Ugni blanc Alkohol: 13% Indhold: 75 cl (Flaske)...
Frankrig, Saint-Loubes
...Den præsenteres i blå flasker, der minder om havets smage, østers, skaldyr, fisk, som denne cuvée passer perfekt til. Denne vin kan også nydes som aperitif, hvor dens originale flaske vil pynte smukt på bordet.
Frankrig, Mazion
... tilsætningsstoffer. ALCOOL : 12 % Vol DOSAGE : Type, tør PACKAGING : flaske 750 ml NOTES : Klar vin, fuld af sol med grønne nuancer. Let citrussmag i eftersmagen. MATCH FOOD AND WINE : Går rigtig godt med forretter, fisk, skaldyr og som aperitif med en solbærlikør. Skal nydes mellem 7 og 10 °C.
Frankrig, Saint Christol De Rodières
...99 % Økologisk hvidvinseddike* - 1 % Trøffelsmag* *Fremstillet af vin lavet af druer dyrket økologisk Serveringsforslag : Salatdressing, hvidt kød, foie gras og fisk. Dette produkt fås også i flaske på 25 cl, i bulk på 3-5-10 liter og tønde på 220 liter.
Populære lande for dette søgeord