Frankrig, Arengosse
... fanger friskheden og den karakteristiske skarphed fra lime. Brugsanvisning: Vores Sucre Aromatisé au Citron Vert er et perfekt supplement til at tilføje et strejf af citrus til dine desserter, varme drikke og yndlingsopskrifter. Dens fine tekstur og livlige duft gør det til det ideelle valg for at lyse dine kulinariske kreationer op. Ideel til: At søde lette desserter som sorbet og frugtsalater. At parfume varme drikke, især te og infusioner. At tilføje en syrlig note til marinader og saucer. Reference:SUCRE00043A...
Frankrig, Cadeilhan
...Spar tid på dine forberedelser med sort hvidløg. Vores sort hvidløg i fed indgår i mange retter og vil tilføre en unik smag til dine retter. I saucer, marinader, puréer eller i fine skiver i dine pastaretter, passer sort hvidløg godt sammen med alle typer kød, charcuteri, foie gras, fine fisk (rødspætte, havkat, havbars) og skaldyr. Det er også perfekt til at ledsage chokolade og citrusfrugter...
Frankrig, Wissous
West-Indies Distribution er en importør og distributør af eksotiske produkter, primært fra Caribien (Guadeloupe, Martinique, Guyane og La Réunion). Vi har det bredeste udvalg af produkter, der spænder fra tørrede, friske, frosne til frugter og grøntsager. Levering i Frankrig og internationalt. Vi samarbejder med betroede leverandører fra hele verden for at sikre friskhed, kvalitet og autenticitet.
Frankrig, Mietesheim
...Kaprer surfines størrelse 7/8 mm, sprøde og duftende. Værdsat for deres syrlige og bitre smag. Ideelle til at forberede saucer eller til at ledsage fisk. Ingredienser: Kaprer, vand, eddike, salt Også tilgængelig i en 720ml krukke.
Frankrig, Grigny
...Denne béarnaisesauce udmærker sig ved sin rige smag. En harmonisk balance mellem eddike med estragon og en buket af fine urter (estragon, kørvel og skalotteløg) er essentiel for denne sauce. Forberedt uden æg og med vegetabilsk olie, udgør den et lettere og sundere alternativ til den klassiske béarnaisesauce. Denne béarnaise giver kokken et rigt, velsmagende og omkostningseffektivt alternativ til den traditionelle béarnaisesauce. FORPAKNING: 6 x 1 kg = 6 kg...
Frankrig, Saint-Etienne
...Den fine pulp af Mutti-tomater bevarer al friskheden fra nyplukkede italienske tomater. Denne unikke tomatkonserves kombinerer fint hakket pulp og tomatsaft.
Frankrig, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Finske urter økologiske, dekorativ metalæske Blanding af løg, purløg, persille og livèche. Anvendelsen af de fine urter er mangeartet. Du kan inkorporere dem i saucer, dressinger, omeletter, sautérede grøntsager... eller i salater med hvidt kød eller fileter af hvid fisk. Sammensætning: løg, persille, purløg, livèche Nettovægt 18g Metalæske...
Frankrig, Aix En Provence
...SARRIETTE - Satureja Smag, der er let peberet, og som minder om både mynte og timian. Også kaldet æselpeber. Plante Sarriette - Satureja. Køkken Saucer, vildt, frisk gede- og fåreost, bælgfrugter, bønner, græskar og squash, ærter. Form / Mængde FINE KRYDDERURTER ØKOLOGISK TØRRET / 40g - 220g. Oprindelse Frankrig - 100% økologisk plante. Egenskaber Fordøjelsesfremmende, anti-diarré, tonisk, afrodisiakum, antibakteriel. Sarriette indgår i de økologiske provencalske urter fra Cabri d'Or sammen med timian, rosmarin og oregano. Besøg vores hjemmeside for at opdage vores provencalske urter!
Frankrig, Perpignan Cedex
...Estragon, hvis latinske navn (dracunculus) betyder "lille drage", er en perle i det franske køkken! Det er især kendt for sin intense anisagtige smag og let kamferagtige noter. Estragon er en del af de fine urter, og dets aromaer passer fantastisk sammen med æg, kød, fisk og løfter de fleste saucer: béarnaise, tartar, mayonnaise, vinaigrette, tomatsauce eller aromatiseret smør. Det kan bruges til at aromatisere eddike ved blot at lægge en gren i flasken. I infusion er det kendt for sine beroligende egenskaber.
Matchende produkter
Estragon
Estragon
Andre produkter
Cébette
Cébette
Frankrig, Aiguilhe
... (sort race fra Velay), kalv fra Velay og Forez, fin fedt fra Mézenc, svin fra Haute-Loire. Kalvehoved, svinefødder, maouche lozérienne, potée auvergnate, kylling i gryde, blanquette de veau. Udvalg af traditionelle franske saucer, sauce gribiche, sauce meurette, sauce ravigote, sauce verte, sauce madère, sauce à la diable, aioli. Udvalg af pestoer med urter, pesto med bjørneklo, pesto med brændenælder. Sosse, gravy sauce, produkt fra Frankrig, traditionel fransk madlavning tilberedt af en kok. Arbejde på bestilling.
Populære lande for dette søgeord