• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • leverandør af kød

Resultater for

Leverandør af kød - Fabrikant Producent - Frankrig

FrankrigFabrikant/producent
  1. SA CONSERVERIE DU SUD

    Frankrig

    Verified by europages badge

    Med over 100 års erfaring og en unik knowhow er Conserverie du Sud den største fabrikant af paté med svinekød og den eneste, der sælges i både ind- og udland. Conserverie du Sud satser på det lokale og får svinekød fra en velrenommeret leverandør, som er kendt for sit kød med kvalitetsmærket Label Rouge. Nøglerne til vores succes er: en afbalanceret smagsoplevelse og en lækker konsistens! Med en kunnen, som er nedarvet fra generation til generation, bliver produkterne fremstillet ud fra opskrifter, der følger den reneste tradition. Virksomheden er stolt af at kunne tilbyde naturlige produkter til forbrugerne. Conserverie du Sud opnåede godkendelsen IFS version 8 i 2021. IFS FOOD er en international reference, der sætter en standard for overensstemmelsen af produkter og procedurer i forhold til sikkerhed og fødevarekvalitet. Conserverie du Sud tilbyder flere produktserier: -Label Rouge: Med frilandsgrise, der giver velsmagede kød med en enestående konsistens. - ABio er garanti for en landbrugsmæssig produktionsmetode, der respekterer økosystemer og naturlige cyklusser. -VPF sikrer, at grisene fødes, opdrættes, slagtes og bearbejdes i Frankrig. -IGP Porc Sud-Ouest garanterer, at grisene fødes, opdrættes, slagtes og bearbejdes i Sydvestfrankrig.

  2. LE COUSTELOUS

    Frankrig

    Verified by europages badge

    Le Coustelous er stolt over at præsentere sine gastronomiske produkter fra Sydvestfrankrig, med hovedvægt på den berømte cassoulet fra Castelnaudary. Vi har særlig fokus på kvaliteten af vores råvarer og samarbejder med lokale producenter for at tilbyde kunden det bedste. Vi eksporterer vores produkter i Europa, USA og Frankrig, til delikatesseforretninger, vinhandlere og specialbutikker med diverse fødevarespecialiteter. Frankrig er kendt for sin gastronomi, og det sydvestlige Frankrig er særlig anerkendt for en lang række velsmagende og alsidige madretter. Vores familie har siden 1993 tilberedt lækre retter for vores kunder. Vores prioritet er at fremme frisklavede og hjemmelavede madvarer fra vores egn. Foie gras, blodpølse, andrebryst... Men især vores berømte cassoulet, tilberedt efter familietraditioner med hvide bønner fra Castelnaudary og kød fra lokale producenter. Vi står til rådighed for enhver yderligere oplysning om vores produkter. Hos "Le Coustelous", står familien i centrum af produktionen, og vi er stolte af at kunne dele vores lidenskab for sydvestfransk gastronomi med jer. Kontakt os endelig for flere oplysninger!

  3. GAILHOU ET DURDOS ENTREPRISE ARTISANALE

    Frankrig

    Virksomheden GAILHOU ET DURDOS ENTREPRISE ARTISANALE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Patéer branchen. Den opererer også inden for Kød, konserveret, Foie gras, Kød, konserveret, Foie gras, Hel ande-foie gras, og leverandør af færdigretter brancherne. Den er baseret i Tournay, Frankrig.

  4. SARL FALIERES

    Frankrig

    Virksomheden SARL FALIERES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Kød, konserveret, Sport - kost, Kød, konserveret, Sport - kost, og leverandør af færdigretter brancherne. Den er baseret i Captieux, Frankrig.

  5. RAMOND & FILS

    Frankrig

    Virksomheden RAMOND & FILS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den opererer også inden for Kød og fjerkræ, Foie gras, Kød og fjerkræ, leverandør af færdigretter, vine, og Foie gras brancherne. Den er baseret i Caylus, Frankrig.