...For at tale om pasta, ville vi have timer. Det var min oldefar, der indviede vores familie i den ædle kunst at fremstille håndlavet pasta ved møllen i Palena, ved at bruge vandet fra floden Aventino. Så kom krigen... Derefter var det min bedstefar, i genopbygningstiden i Italien, der helligede sig dette guld, lavet af durumhvedesemulje, vand og tålmodighed. Ikke andet. Og jeg ønsker at videreføre...
...Durumhvedesemulje, fritgående æg Denne type pasta koger på 9 minutter og er en tykkere pasta. Den vil holde dine saucer særligt godt.
Frankrig, Paris
...Økologisk durumhvedesemulje af høj kvalitet, økologisk AOC kastanjemel fra Ardèche (10%). Indeholder gluten, eventuelt spor af æg og soja. Gennemsnitlige næringsværdier pr. 100g: ENERGI - 1462kj / 345kcal PROTEINER - 10,8g KULHYDRATER - 71g heraf sukker 2,1g FEDT - 1,8g heraf mættede fedtsyrer 0,5g FIBER - 3g SALT - 0,02g Ean13:3701511707873 Reference:TagliatelleBioChataigneAocFr1...
Frankrig, Malataverne
Populære lande for dette søgeord