...På jagt efter eksotisme afslører sennep kraften i smagen af peberrod.
Denne subtile blanding af sennep og peberrod integreres perfekt i piskede forberedelser til at akkompagnere aperitif-toast eller kan også anvendes varm i saucer til at ledsage kød, charcuteri, røget fisk, eller kold til at give et pift til vinaigretter til salater.
Vand, sennepsfrø, eddike, peberrod 8% (peberrod rødder, vand...
...NØGLEPUNKTER
Egenskaber
Aperitif baseret på æblemost, sagarno brændevin og 4 % AOC Irouleguy rødvin fra Baskerlandet. Den har en alkoholprocent på 17 %.
Emballage
Flaske på 75 cl, skruehætte.
Vinkens mester:
Smuk skinnende rubinrød farve. De bløde tanniner fra æblet giver fylde og længde i munden. Irouleguy efterlader noter af tørret peberfrugt og bjergagtige nuancer.
Forslag til smagning
Serveret kold som aperitif til at ledsage alle slags pintxos. Og hvorfor ikke som dessert med en baskisk kage eller fåreost med valnødder, en chokoladekage eller en tarte tatin.
...Cuvée Blanc de Blancs, elegant, fin og forførende, er udelukkende fremstillet af Chardonnay. Den er behagelig fra aperitif til dessert og passer perfekt til fisk og skaldyr samt desserter med eksotiske frugter.
...Denne krydderiblanding er blevet nøje udarbejdet og følger seriøse middelalderopskrifter.
Man tilsætter vin eller druesaft i flasken. Når denne maceration er filtreret, giver den en ekstraordinær aperitif: tonisk, meget velsmagende, lang i munden.
Uden nogen tilsatte aromaer.
...{"Sol":"Marnes Argileux calcaire","Pour apprécier sa complexité servir entre 8° C et 10° C.":"For at værdsætte sin kompleksitet, serveres den mellem 8° C og 10° C.","Composition":"Pinot Noir 100 %","Vendanges":"Manuel, September","Vieillissement":"18/24 måneder","Dégustation":"Klar farve, rosa-orange skygge, små noter af jordbær og vilde bær. Festlig sommerchampagne, der kan nydes som aperitif...
...Vinen: Med en smuk, charmerende frugtighed, der udvikler sig over kirsebær, blommer og brombær, kaldes denne lækre Primitivo "Tratturi" som en reference til de gamle landeveje, der findes mellem de dyrkede marker i Apulien. Letdrikkelig, med meget bløde tanniner og et strejf af peber, er dette et super forhold mellem kvalitet og pris, der udgør en fremragende nydelsesvin at åbne som aperitif...
...Præsenter dine forretter og retter på disse akacietræsfade i asiatisk stil. Perfekt til at dekorere dit bord til en middag. Nyttig til at forberede en aperitif blandt venner, eller til at anrette dine små retter ved en middag.
En smuk række af fade i forskellige størrelser og med et uovertruffen udvalg, hvad enten det er i sengen til morgenmad eller om aftenen til at servere dine aperitiffer til...
...Frugtig og frisk, rosé er, det er sandt, først ideel til aperitif, men det er ikke en mulighed at servere det med chips eller nødder! For at give karakter til dine aperitiffer, vil en tør vin sammen med fiskerillettes, rejer med mayonnaise, tapenade eller chorizo skabe en komplementaritet med den fede side af disse retter. Skaldyr og iodiserede produkter passer også rigtig godt sammen med de...
... fornemmelse.
En cuvée, der både er meget elegant og lækker.
80% Merlot.
20% Cabernet Sauvignon.
Meget smuk purpurfarve.
Den komplekse næse udtrykker noter af confiterede røde frugter, krydderier, kokosnød og vanilje.
Det fadlagrede er smeltet sammen og flatterende.
I munden afslører denne årgang fine tanniner, en lang og delikat struktur, der efterlader vedholdende komplekse frugtnoter af kirsebær, vanilje og kakao.
Foto ikke kontraktligt - Emballageomkostninger kan forekomme - kontakt os
Accords Mets-vins : - Apéritif - Magret de Canard - Kød i...
...Produktion Denne vin stammer fra vinmarkerne i det sydlige Frankrig. Høsten udføres om natten for at bevare de aromatiske friske druer.
Smagsnoter I næsen afslører denne vin aromaer af hvid fersken og jasmin. Smagen er lækker og afslører noter af abrikos og citrusfrugter. Eftersmagen af honning er sød.
Mad- og vinparring Nydes kold (8-10°C) som aperitif og under en hyggelig middag. Denne...
...Croquants eller bløde, tørrede frugter er fremragende snacks til at forkæle sig selv. Pistacienødder, hasselnødder, tørrede abrikoser, tørrede figner og rosiner kan nydes ved enhver lejlighed, til aperitif eller som en snack før en træningssession. Tørrede frugter og nødder er meget kalorierige, men de er stadig sunde! Takket være deres ernæringsmæssige egenskaber giver de mange sundhedsmæssige fordele. Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder pistacienødder, hasselnødder og tørrede frugter af den bedste kvalitet fra Tyrkiet.
...Fleksibel og frugtagtig.
En dress garnet med udtrykker aromaerne af røde frugter: solbær, brombær, ribs, kirsebær, viol med omhyggeligt doserede fleksible tanniner.
Servering: 15 -16°C.
Anbefalet ret: Som aperitif med forskellige typer, med nogle kødprodukter, grillretter, middelhavskøkken, sammensatte salater, oste.
...
Opbevares køligt efter åbning
En frugtsaft med høje farver, værdsat af kræsne ganer for sin lækre blanding af æbler og hindbær.
En 100% frugtdrik, afbalanceret, sød og syrlig for at vække smagsløgene hos både små og store. Den tilbydes som aperitif, til eftermiddagssnack og endda til morgenmad.
Økologiske frugthaver: Ja
Høj Miljøværdi Niveau 3 (HVE3): Ja...
...Sort hvidløgspuré er lavet ved at reducere sort hvidløg. Den er klar til brug til hurtig madlavning eller til at nyde på en skive brød til aperitif.
Vores sort hvidløg er lavet af en økologisk IGP hvidløg fra Drôme.
Hvidløget tilberedes ved lav temperatur i 15 til 30 dage.
Svovlet, der giver hvidløget sin astringerende smag, frigives, og de naturligt forekommende sukkerarter i hvidløget...
...En apéritif eller som digestif, fremhæver Calvérable familietræf, ceremonier eller alle typer begivenheder relateret til gastronomi.
Det er den ideelle partner for alle gode vinhandlere eller delikatesseforretninger: det giver dem mulighed for at tilbyde et unikt produkt, der er uden for normen og tilpasset de fineste smagsløg. Ideel til firmagaver!
Håndlavet likør: Flaske / Højde: 175 mm
Alkoholprocent: 32:Æske: 80 x 80 x 185 mm
Flaske / Diameter: 78 mm:Vægt flaske + æske: 0,9 kg...
...En blanding af druesaft og cognac, vores 4-årige røde og hvide Pineaux des Charentes samt den 15-årige ekstra gamle hvide Pineau des Charentes er kendetegnet ved en harmoni mellem alkohol, sødme og aromaerne fra vores druesorter.
For alle smagsløg, opdag den fine og velafbalancerede note af vores hvide pineau, perfekt som aperitif eller i cocktails. Den røde pineau vil afsløre frugtige, søde og...
...Le Crémant d’Alsace er en mousserende vin fremstillet efter den traditionelle metode. Efter en første gæring i tank, tappes vinen på flaske for at gennemgå den anden gæring, som gør den perlende.
Gennemsnitlig lagringstid på latte: 18 måneder.
Modtagelser, til at servere som aperitif eller til hele måltider.
Druer: 100% Pinot Noir
Nedbør: 550 mm/år
Lagring: 8 til 9 måneder i hundrede år gamle tønder
Alkohol: 12%
Serveringstemperatur: 5-7°C
Opbevaring: 3 år...
...Klargøring - Daglig overvågning af gæringen - Temperaturkontrol ved 16° C - Aftapning - Filtrering. Aftapning og skumdannelse i vores hule kældre med en minimum lagring på 12 måneder. Tryk: 5 til 6 bar.
Smagenoter: En tiltalende næse med let amylisk karakter, en frisk og aromatisk indgang i munden. En fin og elegant boble.
Madparring: Vouvray vil ledsage dine festlige stunder som aperitif, men også dine måltider med fisk eller hvidt kød til Brut og til desserter.
...Kaktusfigenjuice. Vilde frugter høstet og forarbejdet i Frankrig ved Middelhavet. Nydes meget kold til morgenmad, som aperitif, efter en træning eller i en cocktail.
...Elegant og raffineret
Kan indeholde en vinflaske (ikke inkluderet)
Luksusæske med 4 tilbehør
Robust
Ulastelig finish
Håndlavet
Let at transportere
Transportkasse
Perfekt til en aperitif eller en picnic...
...Vin til fornøjelse, denne "traditionelle metode" kan nydes ved enhver lejlighed: som aperitif, kir, eller til dessert med søde tærter, kager osv.
Domaine: DOMAINE DE L'EPINAY
Appellation: VIN DE FRANCE
Region: VAL DE LOIRE
Farve: Hvid
Druer: Chardonnay 50 % / Folle Blanche 35 % / Pinot Noir 15 %
Dyrkningsmetode: Økologisk
Indhold: 75cl
Vægt: 1 kg
Karakter: Brut...
...Dette produkt er udelukkende lavet af økologisk sort hvidløg fra Bazas og er perfekt til brug af sort hvidløg i madlavningen. Det sorte hvidløg er reduceret til pasta, kold med en traditionel mekanisk kværn.
Pastaen af 100% sort hvidløg er ideel som en aperitif. Smurt på smørret brød, til at ledsage ost eller foie gras, vil den tilføre et strejf af originalitet til et øjeblik af deling og hygge. Fås i størrelserne 50 og 100g.
...Andouille tørret som en tørret pølse, der kan opbevares uden køling og spises som en pølse til en aperitif.
Det er et krydret produkt (næsten afrodisiakum). Peberet med aromaer af fjerkrælever.
Originalt og sjældent produkt. Man elsker det eller hader det. Men når man elsker det, er man villig til alt for at få fat i det. Stort hit!
... således beundre dens let gyldne farve. Dens kraftige næse afslører aromaer af tørrede frugter, citrusfrugter, nuancer af tørret abrikos og kvæde.
Champagne Claude PERRARD Brut Tradition er ideel som aperitif med ostegougères. Den kan også serveres som forret med en skinke-fyldt tærte. Den vil med succes ledsage fjerkræ eller en oksefilet i sauce.
...MILLESIME : 2020
CEPAGE : Pineau d'Aunis (50%), Gamay (50%).
TERROIR : Limons argileux.
VINIFICATION ET ELEVAGE : Druer høstet i meget smuk modenhed. Maceration i 24 timer ved lav temperatur.
APPELLATION : AOP Rosé d'Anjou.
NOTES DE DEGUSTATION : Lyserød farve. Harmonisk næse af små røde frugter. Lækker, blød smag med en finish fuld af frugter og krydrede pebernoter.
ACCORD METS/VIN : Aperitif, charcuteri, pizza, frugtdesserter.
TEMPERATURE DE SERVICE : Mellem 6 og 8°C.
Karton med 6 flasker á 75cl...
...Fennikel har en meget frisk, sød og anisagtig smag, og den bruges som krydderi.
Anvendelser af fennikel i madlavning:
Fennikel passer harmonisk sammen med anis, bukkehorn, kørvel, hvidløg, spidskommen, lavendel, muskatnød, oregano, rosmarin, persille, salvie og timian.
Den fungerer også godt sammen med svampe, endiver og oste.
Fennikelfrø supplerer perfekt fisk, skaldyr, forbedrer aperitif...
... hele vejen igennem aromaer af eksotiske frugter.
Generelt indtryk: Harmonisk hvidvin, lækker med vedholdende aromaer.
Nydes som aperitif eller til skaldyrsretter.
Serveres godt kold.
Produkt: Château du Garde
Areal: 2,5 ha
Druetype: 60% Sémillon 40% Sauvignon
Terroir: leret kalkholdig jord
Udsigt: klar, strålende, gulgrøn farve
Næse: fin, frugtig og frisk...