... meget friskhed til en helhed, der også bæres af en cremet boble, som afslutter med at erobre os. En fantastisk Champagne fra en vinproducent, ideel til aperitif såvel som ved bordet!
Domaine: Beliggende i Bar-sur-Seine i Côte des Bar, omfatter domaine La Borderie 11 hektar og ledes siden 2013 af søskendeparret Simon & Marie Normand. De efterfulgte deres forældre med et hovedmål for øje: at...
... kvaliteten af en Tredje Grand Cru Classé.
Øje: dyb granatrød farve
Næse: aromaer af blomsterbuket og sorte frugter
Vinmagerens råd: serveres mellem 16 og 18°C
Alkoholprocent: 13,5%
Top: 2024-2031
Emballage: Karton med 6 flasker á 75cl
Domaine: Château Cantenac Brown
Appellation: Margaux
Årgang: 2018
Kultur: Traditionel
Label: Appellation d'Origine Contrôlée...
...Terroir: Lerholdig grusjord på skifer
Situation: Høj læg
Vinifikation
Den alkoholiske gæring og lagringen foregår i tønder i et år.
Dégustation mellem 10 og 12°C
Øje: Gul
Næse: Frugtig, kompot, abrikoser
Smag: Aromaer af gule frugter og noter af kandiserede frugter
Opbevaringspotentiale: 5 år
Balance: Tør
Mad- og vinparring: Fisk i sauce,
kammuslinger, hvide kødretter og oste med kogte pasta.
Lodde à l’américaine, hummer i flødesauce og kylling i hvid sauce.
Beskæring: Dobbelt Guyot
Højde: 100 til 120 m...