Frankrig, Cornillé
Siden 2001 har CORNILLÉ, ekspert i behandling af co-produkter af bovin oprindelse, indsamlet 120.000 tons råvarer årligt i det Store Vest ved sine partnere, slagterierne og skæreanlæggene fra grupperne AGROMOUSQUETAIRES (SVA Jean Rozé) og BIGARD. Disse co-produkter omdannes til fedtstoffer, dehydratiserede proteiner og knoglerester. CORNILLÉ har valgt at respektere hierarkiet af anvendelser ved a...
Frankrig, Le Plessis Robinson
... dæmpes ved at spille beroligende klassisk musik. Grand Caractère samarbejder med japanske landmænd, der ære traditionen for opdræt af dette enestående oksekød. Fedningsperioden kan strække sig op til 900 dage afhængigt af gårdene for at sikre et kød med en subtil frugtagtig smag og en uovertruffen mørthed.
...% naturlige ingredienser, håndteret og sammensat, fri for tilsætningsstoffer af enhver art, uden smagsforstærkere, adskillelses- eller flydehjælpemidler. Det har vi slet ikke brug for. Efter grillning eller stegning af kødet, krydres let. Passer til oksekød, men også til svinekød og fjerkræ.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play