Disse svampe er blandt de mest kendte, da de har været dyrket intensivt i over et århundrede. De kaldes også "Paris-svampe", når de dyrkes i huler.
F...
Den pulveriserede porcini svamp bevarer stadig sin pragt af træagtige aromaer. Præsenteret i et glasbeholder på 70g enkeltvis og i gourmetkasser, N°1,...
Disse grå eller brune svampe med hvidt kød og en behagelig smag er velegnede til alle retter.
Forberedelsestips
Hvis de er hele, skal svampene børste...
Friske og tørrede svampe - Gallinacci
Hvid porcini svamp, tørret og frosset.
Vi tilbyder engrosleverancer af dyrkede svampe fra et stort område af si...
Moriller er forårs svampe med en lys brun, svampet hat, hvid stilk og hvidlig kød. Moriller er fremragende spiselige, forudsat at de er tilberedt tils...
Champignoner med citron, med hvidt kød og en let anisagtig smag. Ideel i en svampefrikassé.
Forberedelsestips
Børst svampene før tilberedning.
Opbevar...
europages-appen er her!
Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.