• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • iso 9001 -2015

Resultater for

Distributør - Iso 9001 -2015

Distributør
  1. FINDLING WÄLZLAGER GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Vores omfattende, brugerorienterede servicekoncept ABEG er den perfekte partner, når det kommer til valg og indkøb af rullelejer og alle relaterede komponenter: Vi gør verdensmarkedet gennemsigtigt, ikke kun i henhold til tekniske, men også efter økonomiske kriterier, og tilbyder nye perspektiver for virksomheder, designere og købere. Analyse og evaluering af alle rullelejer, der er tilgængelige på verdensmarkedet i henhold til ydelse og pris, klassificering i de fire produktlinjer Premium, Supra, Eco og EasyRoll, gratis online forespørgselsfunktion (Quickfinder) med integreret beregning af levetid, professionelt valg og beregningssoftware til designere (ABEG Quickfinder professional), en øjeblikkelig oversigt over lageret under hensyntagen til ydelse, hensigtsmæssighed, tilgængelighed og produktpris, kvalitetssikring gennem en gennemgående kvalitetsstyring og certificering i henhold til DIN ISO 9001: 2015 og DIN ISO 14001: 2.

  2. MEREFIELDS ELECTRONICS LTD

    Det Forenede Kongerige

    Verified by europages badge

    Merefields Electronics er en familiedrevet virksomhed fra Kent, som tilbyder en total distribution af alle produkter til følgende brancher automobil, luftfart/luftrum, automatisering, medicinsk, instrumental og telekommunikation. En global leverandør af elektroniske komponenter, hvor 90 % af produkterne indkøbes fra producenter, distributører og pålidelige mellemhandlere, for at opnå bedre priser og levering. Merefields understøtter producenter inklusive, men ikke begrænset til: Semiconductors Altera, Analog Device, Atmel, Infineon, Linear Tech, Microchip, Micron, Renesas, ROHM, Texas Instruments, Fairchild, Zetex og mange flere. Connectors Amphenol, Bosch, Camden Boss, Delphi, Deutsch, Harting, Hirose, Hirschmann, JST, Kostal, Molex, Postronic, Souriau, Sumitomo, TYCO, Weidmuller, Yazaki og mange flere. Electro-Mechanical Bourns, Bussmann, Carlisle, C&K, Camden Boss, Hongfa, Honeywell, Kingbright, Littlefuse, Murata, Nichia, NKK Switches, Omron, ONSemiconductor, Osram, Phoenix Contact, Raychem, Rafi, Schnieder, Schurter, Siba og mange flere. Passives AVX, Bourns, Coilcraft, Epcos, Kemet, Murata, Nichicon, Panasonic, Rubycon, Samsung, TDK, Vishay, Welwyn, Wurth, Yageo og mange flere. Merefields leverer designløsninger inden for produkter som strømforsyninger, batterier, kabelenheder og tastaturmenbraner. Kvalitetssikring er en vigtig del kombineret med procedurer der overvåger alle processer, samt en dedikeret kontoadministration af vores klienter. Vores certifikation inkluderer ISO 9001: 2015, ISO14001: 2004, IPC 620 trænet personale, ERAI medlem, IMDS registreret.

  3. HAJ TEX GROUP

    Usbekistan

    Verified by europages badge

    HAJ TEX blev grundlagt i 2018 i Uzbekistan, og er en fuld integreret tekstilvirksomhed som specialiserer sig i produktionen af førsteklasses produkter, hvilket har givet dem et pålideligt omdømme. Ideen bag “Cot Cluster Economy” er at avle bomuld på en ansvarlig måde, og videreføre dette til alle processer, maksimere den tilføjede værdi og minimere den negative effekt på miljøet, ved at genbruge produktionsaffald ved hjælp af sekundære beklædningsteknologiprocesser. Affald fra bomuld bruges som basis for foder til vores kreaturer, samt til bomuldsolieanlægget. Denne klynge er en gruppe af integrerede virksomhedsenheder som er involveret på tværs af bomuldsbehandling, ginning, spinning, tekstilproduktion og færdiggørelse og produktion af beklædning. Vores produkter kommer med følgende internationale certifikater STANDARD 100 by OEKO-TEX®, BSCI, ISO 14001 - 2015, ISO 9001 - 2008, ISO 45001 - 2018, COM4, ORGANIC EU, GOTS. Som et eksempel besluttede vi os for at bevise, at bomuldsbranchen i Uzbekistan kan overholde de globale standarder inden for kvalitet og sikkerhed inden for arbejdsforhold. Vi har tiltrukket særdeles kvalificerede specialister og professionelt udstyr fra verdenskendte mærker for at starte en fuld produktionscyklus, begyndende med plantning af bomuld på markerne, og som ender med produktionen af stilfuld beklædning med vores eget mærke. Vores produktudvalg omfatter forskellige former for bomuldsgarn, bomuldstekstil, strikket tekstil og færdige produkter.

  4. LONSCHER WAAGEN GMBH

    Tyskland

    Lonscher Waagen har i mere end 50 år været aktiv på markedet for vægtkonstruktion, laboratorie-, præcisions-, læssevægte og industrivægte. Vores kvalitet: Godkendt til producentverifikation på vegne af SysTec GmbH og Techno-Control GmbH, kalibrering akkrediteret via DAkkS, certificeret iht. DIN ISO 9001: 2015, mere end 50 års erfaring inden for konstruktion og servicering af vægte, 95 % af alle reparationer udføres inden for 24 timer. Vi udfører: Salg af alle gængse vægttyper, inkl. Vægte til eksplosionsfarlige områder, reparation og vedligeholdelse fra vores kundeservices side, klargøring af vægte til kalibrering, organisering og gennemførelse af kalibreringer, producentverifikation af vægte ved nyanskaffelser eller ændringer, udarbejdelse af individuelle serviceaftaler, kontrol af vægte inden for rammerne af måleudstyrsovervågning iht. DIN ISO 9001: 2015, kontrol af vægte inden for rammerne af måleudstyrsovervågning iht. DIN ISO 17025: 2005.

  5. COLORICIO.SRL

    Rumænien

    COLORICIO SRL har siden 2013 været specialister inden for logistiktjenester. Vi arbejder i flere brancher, såsom salt, metal, konstruktion og transport. Vi leverer forskellige salttyper, inklusive afrimningssalg, salttabletter og industrielt salt, spiselig salt og farmaceutisk salt som skal anvendes til andre formål. Vi udfører strenge kontroller for at sikre kvaliteten af vores produkter, og er stolte over at være certificeret i henhold til IFS, ISO 9001: 2015, ISO 14001: 2015 og GMP standarderne. Vi leverer skræddersyede tjenester og logistik, for at imødese dine behov. I løbet af årene er vi blevet en global saltleverandør. Vi tilbyder også et stort udvalg af metalprodukter såsom rør, slanger, stænger og barer i mange former for jernholdig eller ikke-jernholdige metaller, inklusive stål og aluminium. De leveres i alle former (rund, flad, firkantet eller sekskantet) samt dimensioner. Derudover er vi eksperter når det kommer til transport logistik. Med fly, skib eller på vejen; vi leverer varer over hele verden, og hjælper dig med opbevaring i henhold til dine krav.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
  1. SHP STERILTECHNIK AG

    Tyskland

    SHP Steriltechnik AG har været en etableret virksomhed inden for dampsteriliseringsanordninger i mere end 14 år. Kunden modtager autoklaven af ​​serien Laboklav efter deres individuelle ønsker og dimensioner. En producentgaranti på op til 5 år samt adskilligt tilbehør og en række reservedele, supplerer servicen. Investeringer i forskning, udvikling og markedsføring resulterede i produktudvikling inden for den medicinske sektor. Alle produkter er certificeret i henhold til ISO DIN 9001: 2015 og ISO DIN 13485, samt TÜV-testet! I 2020 modtog virksomheden prisen som den bedste tyske producent af dampsterilisatorer. Medlemskaber er etableret med SPECTARIS-foreningen. Fagforening for analyse, bioteknologi og laboratorieteknologi samt foreningen for engroshandel og udenrigshandel med pleje- og laboratorieudstyr. SHP Steriltechnik AG-koncernen omfatter også to virksomheder, der står for bæredygtighed, genbrug og miljø.

  2. RODACHEM BV

    Holland

    RodaChem BV er en international handels- og distributionsvirksomhed, der er specialiseret inden for forsyning af metalsalte og oxider, med hovedfokus på litiumprodukter. Vores hovedmål og styrke, er at give kunderne den optimale support, i forbindelse med den fulde forsyningskæde, ved at levere skræddersyede løsninger (globalt). RodaChem BV er ISO 9001: 2015 certificeret, har implementeret principperne fra Ansvarlig pleje samt de relevante bestemmelser (EU) i deres driftsprocedurer.

  3. KARL TRESKE GMBH GUMMI- UND KUNSTSTOFFTECHNIK

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Karl Treske GmbH har været en teknisk grossist med base i Berlin siden 1909 for gummi- og plastprodukter, hvoraf nogle er fremstillet internt. Vores kunder kommer fra industri, handel og offentlig administration i Europa og på verdensplan. Vi sælger og fremstiller bl.a. pakninger, gummi- og plastprofiler, gummiruller, bælge, støbte gummidele, PTFE dele, gummi, silikone, klingersil og plastplader, cellegummi og skumgummi, gulvbelægninger, men også specielle hestemåtter og arbejdspladsmåtter. Der er også profiler af gummi og skumgummi, cellegummilister, kantbeskyttelse og vinduesprofiler, diverse gummi-metalforbindelser, PVC- og silikoneslanger, drikkevands-, mineralolie- og trykluftslanger, klæbemidler og fugemasser og meget mere. Medarbejdernes viden gennem personlig, omfattende og kompetent rådgivning, samt vores virksomheds mangeårige erfaring, bidrager til en høj kundetilfredshed.

  4. BUDJAK LTD

    Bulgarien

    Verified by europages badge

    Budjak LTD er en bulgarisk familievirksomhed grundlagt i 2016 som tilbyder et omfattende udvalg af førsteklasses, miljøvenlige, cruelty-free, økologiske/biologiske essentielle olier og naturprodukter, alle fremstillet i EU og som kommer med BIO-certifikation, COA, MSDS og alle de nødvendige dokumenter. Se vores udvalg af naturprodukter: •Essentielle olier: Se vores omfattende udvalg af økologiske essentielle olier, perfekt til aromaterapi og en forbedring af din velvære. Vores olier kommer fra de bedste naturlige ingredienser, hvilket garanterer renhed og styrke. •Blomstervand: Vores hydrosoler, også kendt som blomstervand, er skabt ved at destillere stilkene på blomster og urter. De er blide, aromatiske og perfekte for forskellige hudplejeanvendelser. •Basis- og smørolier: Giver en dyb pleje og fugt, ideel til tør og følsom hud. •Duftlys: Naturlige duftlys, fremstillet af sojavoks og infused med rene essentielle olier for en ren, afslappende brændetid. •Håndlavede sæber: Skabt med naturlige ingredienser og forøget med essentielle olier for at levere en luksuriøs og plejende renhed. •Vokse og blandinger: Perfekt til anvende i parfumer og kosmetik, tilbyder intens og langvarig duft. •CO2- og propylen glykolekstrakter: Førsteklasses udvalg som garanterer maksimal bevarelse af de naturlige egenskaber og fordelene fra planterne. •Urter, pulver og mel: Perfekt til kulinarisk, kosmetik og medicinsk brug. Oplev naturens renhed, kontakt os gennem vores hjemmeside eller send os en meddelelse!

  5. AICS BUSINESS SOLUTIONS CELIK SANAYI VE TIC. LTD. STI.

    Tyrkiet

    Verified by europages badge

    Virksomheden AICS BUSINESS SOLUTIONS CELIK SANAYI VE TIC. LTD. STI., er en Distributør, der opererer inden for Støbning af specialstål og ædelstål branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - bearbejdning, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Gear, mikrofusion med voksudsmeltning, aluminiumsstøbning, varmebehandling, Sandformning, Laserskæring, og stål til smedning på matricer brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

  1. AMIC

    Frankrig

    Verified by europages badge

    Virksomheden AMIC, er en Distributør, der opererer inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Tråd i nikkellegeringer, rustfrit ståltråd, Pianotråd i stål og rustfrit stål, Tråd til formdele, tråd i rustfrit stål, ståltråd til fjedre, stålledninger, ledninger i barrer, og Lavkarbon galvaniseret ståltråd brancherne. Den er baseret i Bobigny, Frankrig.

  2. ASSOCIATED NORM+DREH GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Virksomheden ASSOCIATED NORM+DREH GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Spiralfjedre branchen. Den opererer også inden for Skruer, Skruer og møtrikker, specialfremstillede, Rundjern, gevindskårne, Skruer, Skruer og møtrikker, specialfremstillede, møtrikker, Rundjern, gevindskårne, CNC-drejedele, og Drejedele med flere spindler brancherne. Den er baseret i Velbert, Tyskland.

  1. ANGLO STAINLESS LTD

    Det Forenede Kongerige

    Verified by europages badge

    Virksomheden ANGLO STAINLESS LTD, er en Distributør, der opererer inden for Armaturer, metal- branchen. Den opererer også inden for Sikkerhedsventiler, vvs, fittings til lavtryk, tilslutninger højtryk, forbindelsesstykker i metal, Flanger i specialstål, artikler til fastgørelsesartikler i rustfrit stål, rørfittings, Rustfri stålrørprofiler, og Formstykker til trykrør brancherne. Den er baseret i Dewsbury, Det Forenede Kongerige.

  2. VOM HOFE KALTSTAUCHDRAHT GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Virksomheden VOM HOFE KALTSTAUCHDRAHT GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Stål og metaller branchen. Den opererer også inden for automatisk stål, ståltråd, stålledninger, emballeret tråd i ruller, tråd til fjedre, Koldflydepresning af stål og metal, Automatstål, jerntråd udglødet og plastificeret, og strimler i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Altena, Tyskland.