Frankrig, Furiani
...Ingredienser chokolade 47,3% (sukker, kakaosmør, hel mælkepulver, kakaomasse, emulgator sojalecithin, citronsyre, naturlig vanilje aroma) Reference: CORSE3DL...
Slovenien, Ljubljana
... teknologiske løsninger for at forbedre måden, de laver deres bedste produkter på. Chokoladevidenskab og teknologi. Vi er eksperter i bean-to-bar produktion, og vores løsninger er drevet af viden og praksis. Vi har oprettet en chocolatier erhvervsskole for at udforske videnskaben bag chokolade, teste vores innovationer og undervise og inspirere folk til at lave ægte, raffineret chokolade. Nu bestemmer...
...småkager og kager. Vi bruger kvalitetsmaterialer og moderne teknologi i vores produkter. Vi producerer produkter, der er modstandsdygtige over for hårde forhold. Først designer vi vores produkter ved hjælp af solid modeling software. Vi undersøger produktionsdelens fremstillingsvanskeligheder, delernes overlapninger og de udfordringer, vi kan støde på under samlingen. Når undersøgelsen er afsluttet...
Italien, Torino
... kompleksitet, også "nøglefærdige", til håndtering og emballering af en bred vifte af forskellige produkter inden for fødevare- og FMCG-sektoren: fra bagværk til småkager, chokolade og konfekt generelt, uden at glemme tørre, friske, kølede og frosne produkter, pulver- og granulatprodukter samt produkter til personlig og huslig hygiejne og meget mere.
Spanien, Madrid
... af ekspanderet polystyren er den foretrukne løsning til produkter, der skal opbevares og transporteres inden for et bestemt temperaturområde eller til skrøbelige produkter. Vi er en virksomhed med et stort professionelt og nærværende team, der altid er til rådighed for kunden. Vi designer løsninger til kølede og/eller skrøbelige forsendelser.
Belgien, Vivegnis
PMSWEET forestiller sig og designer luksuriøse håndlavede bagværk til professionelle inden for gastronomi. Vi er specialiseret i fremstillingen af macarons. Vores macarons er lavet på en håndværksmæssig måde, med exceptionelle råvarer: Bourbon-vanilje, Valrhona-chokolade, friske sæsonfrugter. Vores macarons er lavet af mandler af højeste kvalitet. De kombinerer en sprød skal, baseret på mandler...
Italien, Villanova Mondovì
Ideo Tecnica, siden 1980, designer og producerer maskiner og komplette anlæg til forarbejdning af chokolade og nødder, og tilbyder løsninger til specifikke behov for hver enkelt kunde, sektor og marked. Avancerede løsninger til produktion og formning af chokolade og andre produkter baseret på nødder og kakao. Et tilbud, der strækker sig fra forarbejdning af råvarer, kakao og nødder, til...
Italien, Gussago
... projekter til design og produktion af tegnefilm, videospil og udgivelsesprodukter, der er beregnet til børns verden. Disse projekter kombineres med design og markedsføring af legetøj, tøj og tilbehør under logo-mærket. For det andet projekt, en rent fødevarefront, løber Weataly ikke tør for kreativitet, men designer og markedsfører fødevarer i chokolade til sin dedikerede designer og innovative butik; også i franchising. Weataly er et iværksætterprojekt, der ansporer og forstørrer "italiensk know-how" for at producere smag, innovation og kreativitet.
Frankrig, Saint Hilaire de Chaléons
PROCYS udvikler, designer og fremstiller skræddersyede automatiserede industrielle udstyr til fødevaresektoren. PROCYS er specialiseret inden for områderne småkager, bagværk, wienerbrød, chokolade, konfekture... og arbejder fra produktionen (ovn, friture, forme) til indgangen til emballeringsmaskinerne. PROCYS tilpasser sine løsninger til kundernes ønsker for at imødekomme specifikationerne og...
Frankrig, Lyon
CLASSYPAC, producent af luksus reklamesække, byder dig velkommen til vores hjemmeside. Som specialist i luksus reklamesække designer, fremstiller og leverer vores virksomhed papir-, kraft- og TNT-sække til en bred vifte af brancher. Fra tøjbutikker til parfume- og kosmetikbutikker samt chokolade- og bagerforretninger, er CLASSYPAC din foretrukne partner i udviklingen af skræddersyede luksusposer...
Frankrig, Lognes
...-emballageløsninger (HFFS) og vertikale emballageløsninger (VFFS) samt vægløsninger til bagermarkeder, pizzaer, tortillas, salater, frugt, grøntsager, kød, ost, vådservietter, chokolade, konfekture, frostvarer og andre industrier. ILAPAK designer og fremstiller også skræddersyede flowpack-maskiner (HFFS) og emballerings- og vægløsninger (VFFS). Vore projektingeniører og brancheeksperter arbejder tæt sammen...
Vores trykkeri har været beliggende i Aix en Provence-regionen siden 1970, og vi producerer selvklæbende etiketter på ruller til alle brancher: kosmetik, marmelade, olivenolie, calissons, chokolade, nougat, vine og spiritus, sæber … Hélène, vores designer, kan hjælpe dig med dit etiketteprojekt fra den første skitse til den endelige korrektur. Vi trykker på alle typer selvklæbende papir, pergament, coated, glanspapir, metaliseret, syntetisk og i alle former. Guldtryk, prægning og laminering vil forskønne din etikette. Kontakt os for et hurtigt og gratis tilbud.
Hos Geschmackhaus® designer og fremstiller vi din unikke idé, skræddersyet som chokoladefigurer, former, plader, praliner, og vi tilbyder erhvervsmæssige betingelser for varm chokolade til barer, caféer og delikatesseforretninger.
Østrig, Seitenstetten
... meget succesfuldt med grafisk design. Det betyder, at han digitaliserer Ilonas kunstværker og bearbejder dem til tryk eller designer hjemmesiden. På den måde kan de to nemt imødekomme individuelle kundebehov, hvilket selvfølgelig også sparer penge, da der i samme hus fremstilles kvalitetschokolade og det passende design.
Populære lande for dette søgeord