Spanien, Guijuelo-Salamanca
...Embutido fremstillet med en blanding af hakket kød fra iberisk svin, salt, hvidløg, oregano og konserveringsmidler (E-252, E-250), hvidvin, fyldt i naturligt tarm. Med en modning på over 4 måneder, med delikat smag, karakteristisk aroma og fin tekstur. Fremstillingsproces: Udvalgt, hakket, æltet, fyldt og modnet. Ingredienser: Magert kød fra iberisk svin, salt, hvidløg, oregano og...
Spanien, Guijuelo (salamanca)
Siden 1983 Produkter Cárnicos BRISA, S.L. er en familieejet virksomhed beliggende i Guijuelo, med over 35 års erfaring i fremstillingen af iberiske produkter af højeste kvalitet. Virksomhedens begyndelse går tilbage til marts 1983, i en lille fabrik på omkring tusind kvadratmeter i centrum af Guijuelo. Stedet, hvor de første faciliteter blev bygget, var en gammel foie gras-fabrik, der hed BRISA, ...