Italien, Giuliano
Frankrig, Camphin En Carembault
...Vi tager næsten de samme og starter forfra Sorbet Citron er udviklingen af vores Sorbet d'Agrumes. Fortsat på en base af Rooibos, har vi dog blødgjort det hele for at tilbyde en mere fleksibel og mindre aggressiv kreation. Denne nye opskrift vil være den perfekte anledning til at (gen)opdage den subtile blanding af sødmen fra rooibos med styrken og karakteren fra citron, alt sammen i en meget...
Frankrig, Arengosse
... fanger friskheden og den karakteristiske skarphed fra lime. Brugsanvisning: Vores Sucre Aromatisé au Citron Vert er et perfekt supplement til at tilføje et strejf af citrus til dine desserter, varme drikke og yndlingsopskrifter. Dens fine tekstur og livlige duft gør det til det ideelle valg for at lyse dine kulinariske kreationer op. Ideel til: At søde lette desserter som sorbet og frugtsalater. At parfume varme drikke, især te og infusioner. At tilføje en syrlig note til marinader og saucer. Reference:SUCRE00043A...
Officine Gastronomiche Grossista di Prodotti HoReCa og specifikt: - byg og ginseng kaffe - glutenfrie dessertblandinger - cocktailprodukter - granita blandinger - færdige sorbeter - sirupper og smagsforstærkere - produkter til caféer er den ideelle leverandør til restauranter, barer, hoteller, catering, virksomhedscaféer, isbutikker og bagerier. Officine Gastronomiche beskæftiger sig med distribut...
Frankrig, La Ciotat
...Denne mochi er lavet med en yuzu-sorbet. I munden mærker vi den pressede citron indhyllet i en lækker citronsmagende dej. Oplev denne meget særlige smag, der ligger mellem lime, gul grapefrugt og mandarin med en tydelig syrlighed...
Italien, Comacchio
...Sorbetto artigianale liquido, allerede klar til brug. Det er i koncentreret formel, hvilket betyder, at det udvikler sig til 50% mere af sin volumen, når det indsættes i dispensersystemet. Det fås i forskellige frugtsmage, ud over den klassiske citron og kaffe, samt i en variant med alkohol med smag af citron. Det indeholder hverken mælk, konserveringsmidler eller hydrogenerede fedtstoffer. - tjenester til restaurationsbranchen - ho.re.ca - engros salg...
Slovenien, Koper-Capodistria
...Vores kulinariske eller cateringhistorie begyndte med is, så vi lægger stadig ekstra vægt på det i dag. Vi har over 35 forskellige smagsvarianter, nogle meget specielle, såsom lavendel, olivenolie med citron, hindbær rosmarin, khaki. Isen er lavet af frisk mælk, fløde og kakaosmør. Vi bruger hasselnødder, chokolade og friske frugter til smag. Vi har også is, der er lavet udelukkende af frugt, er glutenfri og 100% vegansk.
Matchende produkter
Is
Is
Andre produkter
Isvafler
Isvafler
Tyskland, Neustrelitz
...Autenticitet Elf-Liquid har indledt begyndelsen på en ny tradition. Slut med bær-sorbet og citron-ostekage væsker. Vi har specialiseret os i at fremstille maksimalt autentiske enkelt-smagsvarianter (Single-Flavors). Hver Elf-Liquid bliver forfinet og perfektioneret i måneds samarbejde med forhandlere og kunder. "Enkelhed er den højeste grad af fuldkommenhed" – Leonardo Da Vinci Fuldkommenhed...
Italien, Cirò Marina
... blive forfrisket med denne exceptionelle drik. Vores Granita fås i mange smagsvarianter: Citron, Jordbær, Mynte, Appelsin, Melon, Mandler og mange andre smagsvarianter efter jeres ønske. Fløden fås i smagsvarianter som: Kaffe, Hasselnød, Mandler og mange andre smagsvarianter efter jeres ønske. Sorbetten har en blød smag af: Citron, Mandariner, Rosa Grapefrugt, Appelsin, Jordbær og mange andre...
Italien, Rosarno
... konfektureindustrien til produktion af: kandiseret frugt, marmelader, frugtstænger, frugt i alkohol osv. I isindustrien og i storstilet restauration til produktion af is, sorbet, granita, frugtsalater osv. med frugtskal, frugtkød og naturlige safter.
Populære lande for dette søgeord