...Du vil ikke tro, at dette ikke er en chokoladebar! Vores Chocolate Caramel Dynabar er den perfekte proteinbar, fyldt med smeltende hvid chokolade og en dekadent karamelfyldning, dækket med lavsukker mælkeschokolade, helt uimodståelig.
18g protein pr. bar* (9g protein pr. bid)
121 kcal pr. bid
Lavsukker – 1,8g pr. bid
Dækket med en lavsukker hvid karamelchokolade
2x proteinbidder pr. bar, perfekt til deling og portionskontrol.
GMO-fri
Fremstillet i Storbritannien
*produktet er ikke underlagt HFSS-lovgivningen på grund af dets næringsværdier.
Les folies de Nicole er en virksomhed, der blev grundlagt i 2022 med en brændende passion for duftlys. Det, der gør Les folies de Nicole så speciel, er deres engagement over for naturen og kvaliteten af deres produkter. Alle deres lys og voksblokke er fremstillet af soja voks, et bæredygtigt og miljøvenligt vegetabilsk materiale. De dufte, der anvendes, kommer fra Grasse, verdens hovedstad for par...
Frudesh Natural, beliggende i Alcalá de Henares (Madrid).
Vi er en dynamisk virksomhed med mere end 25 års erfaring. En virksomhed, der handler, pakker og distribuerer tørrede frugter (Málaga rosiner D.O.P, tørrede figner og deres derivater) på nationalt og internationalt niveau.
Vi har mere end 30 forskellige emballageformater (poser, æsker, fletkurve, håndværk osv.).
Vores aktivitet er centrer...
...Kakaocreme, ekstra jomfruolivenolie og honning 400 g. Uden gluten. - Tilbud! Chokolade- og honningcreme med ekstra jomfruolivenolie.
Uden konserveringsmidler, uden farvestoffer, uden gluten, uden palmeolie, uden tilsatte hydrogenerede fedtstoffer.
Cremen er fremstillet håndværksmæssigt i Spanien.
Glasbeholder 400 gram.
Cremen er ideel til brug i morgenmad, eftermiddagskaffe, fejringer...
... ingen psykotrope effekter!
Hvordan man indtager Bloom&Cie Chokolade?
Åbn pladen med CBD Chokolade fra Bloom&Cie
Spis 1 eller 2 firkanter (eller flere?)
Glem ikke at opbevare chokoladen i sin emballage efter brug
Opbevar din CBD Chokolade fra Bloom&Cie maks. 2 måneder efter åbning
Vores små nyttige tips til at integrere CBD Chokolade fra Bloom&Cie i dine søde opskrifter
Smelt chokoladen i et vandbad.
Vi anbefaler ikke at varme CBD Chokolade fra Bloom&Cie. Faktisk, CBD
Smag: Intens chokolade 71% kakao
CBD: 10mg pr. firkant...
...Ved at bruge vores udstyr til chokoladeproduktion kan du:
- Producere et bredt udvalg af chokoladetyper på en enkelt produktionslinje,
- Chokoladeproduktion i forskellige farver og former,
- Skifte hurtigt fra et produkt til et andet,
- Udvide mangfoldigheden af masserne med hinanden og med vafler, småkager og andre kombinationer ved at øge variationen af former, lave fyld og konfekture. Enhver masse kan anvendes: chokolade, karamel, praline-masser, nougat, halva, marcipan, tørrede frugter, fondant, soufflé, marmelade osv.
- Næsten helt fri for manuelt arbejde.
...Køletunnel
– Vores køletunnel bruges til at køle chokoladeovertrukne småkager, gelé, nougat, fondant og lignende produkter.
– Bredder på bånd: 400, 600, 800, 1000, 1200 mm
– Køleenheden er placeret i den midterste del af tunnelen. To blæsere leverer den nødvendige luftstrøm.
– Tunnelens temperatur styres af en digital termostat.
– Tunnelens temperatur kan ned til 0°C.
– Båndhastigheden styres af...
... duftende voks størkne (ved stuetemperatur) og kan nemt fjernes for at skifte duft. Den allerede brugte voks kan genbruges senere. Faktisk kan Candy Fondant duftvoks genbruges 3 til 4 gange. En stor voks kan sprede sin duft i omkring tyve timer afhængigt af den valgte duft.
...Reference
9990000014781
Disse mørke chokoladeplader med 74% kakao er ideelle til at lave dine desserter. Denne kraftige mørke chokolade med minimum 74% kakao er velsmagende og nem at dosere og veje takket være sin præsentation i form af plader. Den vil være perfekt til at forberede dine desserter og kager, der kræver en høj kakaoindhold (fondant, fløde…)
Smagsråd
Chokolade til bagning.
Opbevares på et køligt og tørt sted, beskyttet mod lys.
Ingredienser
Rørsukker*, kakaomasse*, kakaosmør*
*fra Økologisk Landbrug...
...En alternativ til fondant kan du bruge denne modelleringschokolade - Chokolade.
Med sin lækre chokoladearoma er den nem at arbejde med, og dine kreationer kan også let klæbe sammen uden tilsætningsstoffer.
Ingredienser: Sukker, Glukosesirup, Kakaosmør, Kartoffelstivelse, Kakao 22-24%, Vand, Emulgator E422 og E415, Konserveringsmiddel E202, Aroma.
Mulige spor af: Gluten, Æg, Jordnødder, Nødder...
...Coque af chouxdej fyldt med en lækker varm creme smagt til med kakao og glaseret med en ægte fondant, der er påført manuelt
•Uden palmeolie
•Produktkode: 643
•Stregkode: 3660133006439
•Vægt pr. enhed: 90 g
•Enheder pr. karton: 18
•Palletering af kartoner: 8 kartoner x 18 lag
•Stykker pr. palle: 2.592
Brugsanvisning:
Når produktet tages ud af fryseren, fjernes beskyttelsesfilmen, og produktet skal tø op på en bagekurv i et positivt kølerum i ca. 3 timer og 30 minutter.
...Fondantchokolade, Mini-kager eller Brownie, et udvalg af opskrifter i et individuelt format for at multiplicere forbrugsmulighederne, både som en dessert på tallerkenen, en fornøjelig snack eller et snacktilbud.
Professionalisme og håndværk fra Michel Kremer er i dag anerkendt blandt alle de kanaler, der markedsfører bagværk og professionelle inden for fødevarebranchen:
· Bageri-Konditorer
· Hotel- og restaurationsbranchen
· Catering
· Detailhandel
Michel Kremer er til stede, hvor ordet gastronomi giver mening.
...80g bar. Mørk chokolade, fondant og glat, lavet til den største gourmet.
INGREDIENSER: 0
KAN INDEHOLDE SPOR AF NØDDER, GLUTEN OG MELK. Opbevares på et køligt og tørt sted, mellem 15 og 18°C.
...Tak til lærerne for jeres små ved at give dem en lille duftende gaveæske
Gaveæske 1 :
- Et barndomsminde lys
- En støvsugerpulver Lotusblomst (100g)
- En duftende fondant bjørn (vanilje eller rabarber jordbær)
Gaveæske 2 :
- En pose, der får mig til at smelte vanilje eller rabarber jordbær
- En lækker chokolade lys.
- En Aloe Vera ophæng
venligst angiv i kommentaren de ønskede dufte. Det er muligt at lave de samme gaveæsker til ATSEM, barnepige, lærere med duftende sojavoks fra Grasse, håndlavet.
...Lumea Choco Colours flydende madfarve løfter dine chokolade dekorationer til et nyt niveau.
10 intense nuancer til at farve:
chokoladefondant
marcipan
glasur
smørcreme
og mange andre spiselige produkter, der indeholder fedt
Nem at bruge, tilsæt et par dråber i produktet og bland godt for at opnå en ensartet farve; hvis nødvendigt, kan du tilsætte flere dråber. De kan kombineres for at skabe nye nuancer. Bliv en original maler.
... glasuren på cupcakes gør cupcaken mere cremet. Pink indeholder azo-farvestoffer, resten er AZO-fri. Glasuren kan bruges direkte fra koppen, eller du kan varme den lidt (bain marie) for at opnå lavere viskositet. Tilgængelige farver: Blå, Guld, Neutral/Transparent, Pink, Sølv, Hvid og med chokolade-smag.
Farve
Ingredienser
Blå med glimmer Glukosesirup, Vand, Pektin E440, Natriumalginat E401, Carrageenan E407, Citronsyre E330, Natriumcitrat E331, Calciumlaktat E327, Trikalsiumfosfat E341, Kaliumsorbat E202, farvestoffer Titaniumdioxid E171; Brilliant Blue E133.
Guld med gl...
... – mini cookies – dækket med chokolade – bretzel – Nic nac – speculoos – hjerte fondant – assorteret småkager …
- Sprøde müslier
o Økologiske / konventionelle / med merværdi (uden sukker, hyperproteinerede, uden tilsat sukker, ernæringsmæssige påstande…)
Udstyr:
Format kasse eller film (trykt / gennemsigtig) i genanvendelig eller ikke-genanvendelig kvalitet...
CHOCOTECH GmbH er systemleverandør af anlæg til slikindustrien. CHOCOTECH er din partner fra planlægning til teknisk godkendelse på stedet.
Som med alle CHOCOTECH-anlæg lægges der også her stor vægt på hygiejnisk udførelse, konstant temperaturregulering samt nem betjening og rengøring.
CHOCOTECH GmbH producerer maskiner både til CHOCOTECH – Candy (slik) (karamel, gelé, krokant, fondant) samt til chokolade.
CHOCOTECH tilbyder dig den nødvendige ekspertise og systemer til hurtigt, effektivt og præcist at fremstille chokoladeknapper af enhver art eller praliner.
Meincupcake.dk er din online butik for bageingredienser og bageudstyr. Udforsk et kæmpe udvalg af alt, hvad du behøver for at bage dine cake pops, kager, tærter, muffins, chokolade eller cupcakes. I det rige udvalg fra Meincupcake.dk finder du fødevarefarver, bageforme, muffinforme, fondant og udstikkere. Meincupcake.dk har også mange andre artikler til dit bagværk: Farverige sukkerperler, sukkerdekorationer, candy melts, overtræk, kageetager og meget mere. Køb nu online her!
... til at fylde vinduerne (Gressins, Chips, Croutons, Panettones...). Også chokolade konfekt og støbninger til jul og påske, samt slik og friturestegt. Konfekture med nougatkager. Regionale produkter som tapenader og calissons. Og alle disse partnere, med en enkelt effektiv og diskret leveringsservice. Leverandør til bagere siden 1986. Førsteklasses råvarer, håndværksmæssig kunnen og frem for alt et lækkert resultat.
... (en form for chokolade-canelés), chokolade og guinettes (små kirsebær dækket af en fondant smagt til med armagnac og chokolade). LE BOUCHON DE BORDEAUX sælger sine produkter i Frankrig og internationalt.