Les folies de Nicole er en virksomhed, der blev grundlagt i 2022 med en brændende passion for duftlys. Det, der gør Les folies de Nicole så speciel, er deres engagement over for naturen og kvaliteten af deres produkter. Alle deres lys og voksblokke er fremstillet af soja voks, et bæredygtigt og miljøvenligt vegetabilsk materiale. De dufte, der anvendes, kommer fra Grasse, verdens hovedstad for par...
... ingen psykotrope effekter!
Hvordan man indtager Bloom&Cie Chokolade?
Åbn pladen med CBD Chokolade fra Bloom&Cie
Spis 1 eller 2 firkanter (eller flere?)
Glem ikke at opbevare chokoladen i sin emballage efter brug
Opbevar din CBD Chokolade fra Bloom&Cie maks. 2 måneder efter åbning
Vores små nyttige tips til at integrere CBD Chokolade fra Bloom&Cie i dine søde opskrifter
Smelt chokoladen i et vandbad.
Vi anbefaler ikke at varme CBD Chokolade fra Bloom&Cie. Faktisk, CBD
Smag: Intens chokolade 71% kakao
CBD: 10mg pr. firkant...
... duftende voks størkne (ved stuetemperatur) og kan nemt fjernes for at skifte duft. Den allerede brugte voks kan genbruges senere. Faktisk kan Candy Fondant duftvoks genbruges 3 til 4 gange. En stor voks kan sprede sin duft i omkring tyve timer afhængigt af den valgte duft.
...Reference
9990000014781
Disse mørke chokoladeplader med 74% kakao er ideelle til at lave dine desserter. Denne kraftige mørke chokolade med minimum 74% kakao er velsmagende og nem at dosere og veje takket være sin præsentation i form af plader. Den vil være perfekt til at forberede dine desserter og kager, der kræver en høj kakaoindhold (fondant, fløde…)
Smagsråd
Chokolade til bagning.
Opbevares på et køligt og tørt sted, beskyttet mod lys.
Ingredienser
Rørsukker*, kakaomasse*, kakaosmør*
*fra Økologisk Landbrug...
...En alternativ til fondant kan du bruge denne modelleringschokolade - Chokolade.
Med sin lækre chokoladearoma er den nem at arbejde med, og dine kreationer kan også let klæbe sammen uden tilsætningsstoffer.
Ingredienser: Sukker, Glukosesirup, Kakaosmør, Kartoffelstivelse, Kakao 22-24%, Vand, Emulgator E422 og E415, Konserveringsmiddel E202, Aroma.
Mulige spor af: Gluten, Æg, Jordnødder, Nødder...
...Coque af chouxdej fyldt med en lækker varm creme smagt til med kakao og glaseret med en ægte fondant, der er påført manuelt
•Uden palmeolie
•Produktkode: 643
•Stregkode: 3660133006439
•Vægt pr. enhed: 90 g
•Enheder pr. karton: 18
•Palletering af kartoner: 8 kartoner x 18 lag
•Stykker pr. palle: 2.592
Brugsanvisning:
Når produktet tages ud af fryseren, fjernes beskyttelsesfilmen, og produktet skal tø op på en bagekurv i et positivt kølerum i ca. 3 timer og 30 minutter.
...Fondantchokolade, Mini-kager eller Brownie, et udvalg af opskrifter i et individuelt format for at multiplicere forbrugsmulighederne, både som en dessert på tallerkenen, en fornøjelig snack eller et snacktilbud.
Professionalisme og håndværk fra Michel Kremer er i dag anerkendt blandt alle de kanaler, der markedsfører bagværk og professionelle inden for fødevarebranchen:
· Bageri-Konditorer
· Hotel- og restaurationsbranchen
· Catering
· Detailhandel
Michel Kremer er til stede, hvor ordet gastronomi giver mening.
...80g bar. Mørk chokolade, fondant og glat, lavet til den største gourmet.
INGREDIENSER: 0
KAN INDEHOLDE SPOR AF NØDDER, GLUTEN OG MELK. Opbevares på et køligt og tørt sted, mellem 15 og 18°C.
...Tak til lærerne for jeres små ved at give dem en lille duftende gaveæske
Gaveæske 1 :
- Et barndomsminde lys
- En støvsugerpulver Lotusblomst (100g)
- En duftende fondant bjørn (vanilje eller rabarber jordbær)
Gaveæske 2 :
- En pose, der får mig til at smelte vanilje eller rabarber jordbær
- En lækker chokolade lys.
- En Aloe Vera ophæng
venligst angiv i kommentaren de ønskede dufte. Det er muligt at lave de samme gaveæsker til ATSEM, barnepige, lærere med duftende sojavoks fra Grasse, håndlavet.
... – mini cookies – dækket med chokolade – bretzel – Nic nac – speculoos – hjerte fondant – assorteret småkager …
- Sprøde müslier
o Økologiske / konventionelle / med merværdi (uden sukker, hyperproteinerede, uden tilsat sukker, ernæringsmæssige påstande…)
Udstyr:
Format kasse eller film (trykt / gennemsigtig) i genanvendelig eller ikke-genanvendelig kvalitet...
... til at fylde vinduerne (Gressins, Chips, Croutons, Panettones...). Også chokolade konfekt og støbninger til jul og påske, samt slik og friturestegt. Konfekture med nougatkager. Regionale produkter som tapenader og calissons. Og alle disse partnere, med en enkelt effektiv og diskret leveringsservice. Leverandør til bagere siden 1986. Førsteklasses råvarer, håndværksmæssig kunnen og frem for alt et lækkert resultat.
... (en form for chokolade-canelés), chokolade og guinettes (små kirsebær dækket af en fondant smagt til med armagnac og chokolade). LE BOUCHON DE BORDEAUX sælger sine produkter i Frankrig og internationalt.