Italien, Mesoraca
... originale form, som vi alle kender. Modningen foregår i miljøer med kontrolleret fugtighed og temperatur i mindst 45 dage. Anbefales som forret og som ingrediens til hovedretter (f.eks. Bagte pasta). Kategori: Calabrese pølser VÆGT: 300/350 g INGREDIENSER: Svinekød, Salt, Naturlige aromaer og krydderier Sukker: Dextrose og saccharose Antioxidanter: E301 Konserveringsmidler: E250-E252 Vægt: 0,350 kg...
Italien, Guidonia
...Typisk Calabrese salami lavet af rent svinekød, groft hakket, blandet med tilsætning af salt, naturlige krydderier og kvalitets chili, fyldt og modnet i naturligt tarmslag i cirka 45 dage. Vægt på cirka 300 g i naturligt tarmslag. Emballage: A.T.M. - S.V Uden konserveringsmidler Uden gluten Uden laktose Uden farvestoffer...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play