Bulgarien, Chirpan
...Magnifik, stærk, holdbar og mindeværdig duft! Den kongelige duft af denne parfume efterlader ingen tvivl om bærerens storhed. Den blide antydning af vanilje, kombineret med den blomsterlige ekstravagance af aromaerne fra krysantemum, jasmin og bulgarsk rose, gør uden tvivl dens ejer ønskelig og magnetisk! Topnoter: gardenia, bergamot, grapefrugt, kvæde Mellemnoter: bulgarsk rose, jasmin...
Bulgarien, Otets Paisievo
...der kan hjælpe dig med at slappe af og skabe en hyggelig atmosfære. Rosmarin: Rosmarinolie har en frisk og græsagtig aroma med hints af mynte og eucalyptus. Den giver lyset renhed og kraft. Patchouli: Patchouliolie har en varm, træagtig og jordagtig duft med en let sødme. Den tilføjer dybde og moskusagtige noter til duften af lyset. OPMÆRKSOMHED: Lad aldrig et tændt lys uden opsyn! Hold det...
Bulgarien, Yambol
...men smagen, vitaminerne og mineralerne bevares. til termisk behandlede fødevarer, når disse køler ned. Denne type betragtes som særligt nyttig, da den kun er underlagt filtrering. Den bevarer fuldstændigt fosfatider, steroler, tocopheroler og andre nyttige komponenter. Den har en behagelig smag og duft.
Bulgarien, Staro Zhelezare
...Den sorte hyld (Sambucus nigra) er en træagtig art med sorte frugter. Denne urt har været kendt af menneskeheden og brugt i århundreder på grund af sine mange egenskaber. Hyldebær kaldes et "naturligt apotek" på grund af sit rige indhold af biologisk aktive stoffer. Tørrede hyldeblomster, med eller uden stilke, er hvide eller svagt gullige, med en svag duft og en sødslimet smag, der efterfølgende kan forårsage irritation i halsen. Støvdragerne er store, gule og dobbelt-nestede. Bruges til forskellige afkog, te, juice, ekstrakter og sirupper.
Bulgarien, Plovdiv
... ingen forskel i kvaliteten fra det traditionelle produkt. De færdige produkter har en veludviklet glans, farve, soliditet, hyalin overflade, og de øger deres volumen, når de koges. Forbedringsmidlet øger vandabsorptionen og forbedrer dejens egenskaber under bearbejdning. Produkter lavet med dette forbedringsmiddel koges uden at klæbe sammen, og de har en behagelig duft og smag. De færdige pastaprodukter koges på kortere tid og nedbrydes ikke. Varigheden af den teknologiske proces er forkortet, og energiforbruget er reduceret. Tiden til tørring i producentens fabrik er reduceret.