HECOSFAIR, Vær en helt!
HECOSFAIR, en solidarisk mærke for exceptionelle produkter, økologiske fairtrade & crueltyfree, tilbyder dig at spise sundt og forbruge økologisk, etisk, bæredygtigt, siden 2019.
- HECOSFAIR vandt i 2021 prisen for Best Crueltyfree Grocery Brand France fra LUXLife Magazine.
- Også i 2021 var nogle af HECOSFAIRs gourmetprodukter blandt de 500 bedste ingredienser i verden, ...
Vores virksomhed Le Turrón d’Arnould er specialiseret i håndlavet chokolade og gourmetprodukter til gastronomiske restauranter og luksushoteller. Vi udvælger de bedste ingredienser (Marcona-mandler, hasselnødder fra Piemonte…) for at tilbyde dig chokolade af høj kvalitet. Vores chokolade fås i løs vægt (kasser på 5 kg) og også i en personlig emballage (poser, kasser…) til VIP-kunder i hoteller og ...
...Det bedste udvalg af produkter baseret på Bronte D.O.P. pistacienødder fra de bedste producenter af Bronte D.O.P. pistacienødder, 100% lavet i Italien.
...Excellence lavet i Sicilien
Valnødder, mandler, jordnødder, hasselnødder, pistacienødder
Pistaciegranulat fra Bronte til bagværk
Pistacie mel fra Bronte til bagværk.
Di Sano Group Srl blev grundlagt i Bronte, en siciliansk by berømt for dyrkning af pistacienødder, i 2005. Virksomheden blev dannet som følge af fusionen af to selskaber: La Mediterranea, der arbejder med forarbejdning af tørret frugt (afskalning, sortering og skrælning), og Verde dell’Etna, som beskæftigede sig med omdannelse af tørret frugt til halvfabrikata, cremer og pestoer. Vores anlæg, der...
... havet og meget tæt på områdets naturskønheder. De takkede sorte klipper fra Etna, der længere nede giver plads til en enorm udstrækning af pistacieplantager, danner en ideel ramme om en by rig på historie og traditioner, arvet fra de forskellige civilisationer, der har domineret området. Allerede kendt for sine mange kirker, herunder S.Maria-abbediet i Nelson-duken og det Kongelige Kollegium Capizzi, som havde prominente personer som Benedetto Croce og Luigi Capuana, er Bronte blevet endnu mere kendt for produktionen af pistacienødder.