Belgien, Beringen
...Tag en okse ribbensteak og skær den i bøffer. Dette giver dig en ribben cutlet. Hvis du fjerner knoglen fra bøffen, bliver den til en scotch fillet. Ligesom en scotch fillet er ribben cutlets møre, fulde af smag, og de fungerer bedst, når de tilberedes på en pande, på en grill, eller skæres tyndt til en okse-stir-fry.
Belgien, Berlaar
... $/Ton Frosne svinekød lever IWP, karton, TYSKLAND – 670 US $/Ton Frosne svinekød lænd ribben, karton, TYSKLAND – 3920 US $/Ton Frosne svinekød måneknogler, karton, TYSKLAND – 3520 US $/Ton Frosne svinekød brystknogler / brystben, karton, TYSKLAND – 770 US $/Ton...
Belgien, Jabbeke
Ønsker du et helt karkas, en carré, minions, eller foretrækker du udbenede og affettede stykker? Spiering, bug, ribben, haler, kinder, kædemager, hofte eller haser? Ingen problemer for vores dygtige udbenere. Da vi har et valideret autocontrolsystem, behandler vi din ordre på ingen tid. For kød er vores fag!
Belgien, Robertville
I sæsonen tilbyder vi et udvalg af vildtprodukter til både private og professionelle inden for HORECA. For at imødekomme dine ønsker fuldt ud, finder du på denne side en komplet liste over alle tilgængelige vildtprodukter: vildtkød, lår af rådyr med ben, rådyrsteg med svær, skulder af rådyr med ben, friske ryg og ribben af rådyr, friske baron af rådyr, civet af rådyr, friske filet af rådyr, lår af hind med ben eller uden ben, steg af lår af hind, parret og perlet steg af hind, frisk ryg af hind, filet af hind, mignon af hind,...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play