...Bife Angosto
Striploin
Lomo Bajo
Faux Fillet
Contro Filetto
Oprindelse: Argentina, Uruguay, Brasilien, Australien, Irland og Polen
Lagringstemperatur: Kølet ved -1º/+2º, dybfrosset ved -18º
Typer: Oksekød
Kvalitet: Høj Kvalitet Oksekød
Holdbarhed: Kølet 120 dage holdbar / Dybfrosset 18 måneder holdbar
Race: Angus / Hereford
Vægt pr. stykke: 3,5 til 6,0 kg
Kaliber: 3,5 til 4,0 kg - 4 til 5 kg og +5 kg...
...Introduceret i det 16. århundrede af de spanske conquistadorer, udvikler kvæget sig i Argentina og er nu en del af dens landskab og kultur. Grand Caractère udvælger det argentinske oksekød, der er kendt verden over for kvaliteten af sit kød, fra passionerede opdrættere i hjertet af Pampa. Kendskabet til miljøet og krydsningen af de bedste racer og de bedste dyr gør det muligt for landmændene at...