...Denne appelsinmarmelade er fremstillet direkte fra skallen af appelsiner og oliven (olivenolie) og kun ved hjælp af fysiske processer (udvælgelse-vask, maceration, knusning, piskning med rørsukker, kogning-pasteurisering samt emballering og etikettering). Da dette produkt er helt lavet af naturlige ingredienser, kræver det justering af ingredienserne for at opnå de ønskede organoleptiske...
...bevarer aromaerne, duftene og teksturen af frugten, som traditionen kræver.
Økologiskappelsinmarmelade
Distributionskanal: Specialbutikker (økologisk)
Mindestholdbarhed: 3 år
Nettovægt: 370g og familiefordel på 650g for visse opskrifter
Sukkerindhold: 60%...
...Ingen delikatesse som marmelade må mangle for at kunne introducere appelsinen som hovedingrediens.
Ekstrem enkelhed i fremstillingen; rørsukker og appelsin. Vores marmelade skiller sig ud ved sin tekstur, da frugten udgør en stor del af sammensætningen, hvilket gør det muligt at fornemme hele frugten, forenet med en simpel naturlig sødme fra rørsukkeret.
Alle ingredienser stammer fra økologisk landbrug. Fri for kemikalier og pesticider, anbefales det primært at spise alene, med brød på en enkel og dagligdags måde eller at kombinere med sødt eller salt.