Iberisk Cebo Skinke "50% Iberisk Race" - Skinke
Produktet er fremstillet af den forreste ekstremitet, skåret ved skulderleddet og ned til humerus-radialis, med hånd og knogle, fra voksne svin, der er underkastet den relevante saltnings- og modningsproces.
De iberiske svin Brisa
De iberiske svin Brisa har nogle særlige kendetegn, der markant adskiller dem fra resten, hvilket resulterer i iberiske produkter af højeste kvalitet. De er eksemplarer med en genetisk historie, hvis oprindelse stammer fra en middelhavssubart af Sus Scrofa Mediterraneus, hjemmehørende i de berømte dehesas i Spanien, primært lokaliseret i Salamanca.
Saltningsprocessen
I Ibéricos Brisa dækkes alle stykker med havsalt for at fremme dehydrering og konservering, hvilket bidrager til udviklingen af den typiske farve og aroma af de kuraterede produkter. De forbliver i saltkammeret en dag for hver kilo vægt af det friske stykke, ved en kontrolleret temperatur.
Race: 50% Iberisk
Fodring: Cebo
Etiket: Hvid
Energiværdi: 409.9 Kcal / 1701.7 KJ
Fedt: 26.3 g
Mættet fedt: 9.7 g
Kulhydrater: < 0,6 g
Sukker: < 0,5 g
Proteiner: 28.8 g
Salt: 3.6 g