Produkter til hestefoder nær mig (8)

Dyrefoder - Dine Anvendelser

Dyrefoder - Dine Anvendelser

Calciumcarbonat er et af de essentielle mineraler for vækst, opbygning af knogler og dannelse af æggeskaller. Den "daglige ration" for dyr defineres af EU-forordning 1831/2003/EG som "den samlede mængde foder, der er beregnet til en fugtighedsindhold på 12 %, som i gennemsnit er nødvendig pr. dag for et dyr af en bestemt art, alderskategori og ydelse for at opfylde alle dets behov". "Præblandinger" er blandinger af tilsætningsstoffer til dyrefoder eller blandinger af et eller flere tilsætningsstoffer til dyrefoder med råvarer til dyrefoder eller vand, der anvendes som bærere, og som ikke er beregnet til direkte fodring af dyr. Foder rationer giver de proteiner, energi og fibre, der er essentielle, men dækker ikke alle dyrenes behov. Kvæg, svin og fjerkræ har brug for mineraler som...
Blandet Foder Premix til Kvæg

Blandet Foder Premix til Kvæg

Målet med et mineral er at kombinere de nødvendige elementer i både mængde og kvalitet for at sikre en god funktion af kvægmetabolismen. Optimering af udnyttelsen af mineraloptagelse kræver brugen af et minimum af chelater*. Et mineral, der udelukkende består af sulfater, kan ikke garantere en tilstrækkelig udnyttelse. Et godt forhold mellem sulfater og chelater giver mulighed for at opnå gode resultater, samtidig med at omkostningerne holdes på et overkommeligt niveau. * En chelator er et stof, der er dannet af molekyler, som binder sig tæt til metalatomer (mineraler). Denne teknik gør det muligt at optimere udnyttelsen af mineralet.
BRYGGEENZYMER - GUMINASE-P

BRYGGEENZYMER - GUMINASE-P

GUMINASE-P er en blanding af svampe ß-glucanaser, pentosanaser, amylaser og endoproteaser, der er udvalgt for at forbedre udbyttet af urt ekstrakt og urt filtreringshastigheden, når der brygges med rå hvede eller rå byg. FORMÅL At øge udbyttet af urt ekstrakt ved at nedbryde cellevæggenes bestanddele, forbedre gelatiniseringen af stivelseskornene og gøre det lettere for amylaserne at nå deres substrat, når der brygges med høje niveauer af rå hvede eller byg. At forbedre urt filtreringshastigheden ved at hydrolysere ß-glucaner og pentosaner. TEMPERATUR Optimal 45-55°C. pH EFFEKT Optimal pH mellem 4,5 og 6,5. ANVENDELSE Guminase P tilsættes i begyndelsen af mæsken. TILGÆNGELIGHED Pulverform i plast- eller papdunke på 25-50 kg. EKSEMPLER 100% rå hvede brygning ved brug af eksogene amylaser og Guminase P (satser: % w/w enzym/hvedekorn). Maltosylase Liquamyl Guminase PExtract Udbytte (%) Total sukker (g/100 ml)* Maltose (%) Maltotriose (%) Glukose (%) Frit Amino Nitrogen (ppm)* Filtreringshastighed 0,1% (w/w)... Maltosylase Liquamyl Guminase PExtract Udbytte (%) Total sukker (g/100 ml)* Maltose (%) Maltotri:Maltosylase Liquamyl Guminase PExtract Udbytte (%) Total sukker (g/100 ml)* Maltose (%) Maltotri
Guinea Fresh Majsgrød 400g - Mele og Semoliner

Guinea Fresh Majsgrød 400g - Mele og Semoliner

MAISMELET Reference: 002668
Supplerende foder til sødmælk til opdræt af kalve - Lacto+

Supplerende foder til sødmælk til opdræt af kalve - Lacto+

Kosttilskud til helmælk til opdrætskalve DET IDEELLE TILSKUD TIL HELMÆLK Helmælk er et indsamlet produkt, råt, ubehandlet og ustabiliseret. Dette medfører ofte problemer. Helmælk er tung at fordøje, og dens indhold varierer konstant afhængigt af koen, de fødevarer, den indtager, årstiden, laktationsstatus... Risikoen for tilførsel af sygdomsbakterier medfører også problemer hos kalvene. For at rette op på disse mangler har Mamylac udviklet LACTO+, et kosttilskud, der korrigerer helmælk. Takket være sit indhold af sporstoffer, citronsyre, mælkesyrebakterier... hjælper LACTO+ med fordøjelsen af fedtstoffer, beskytter leveren og syrner mælken. I kombination med helmælk genopretter LACTO+ balancen mellem fedt/protein og korrigerer vitaminmangel.
BRYGGEENZYMER - DESATASE

BRYGGEENZYMER - DESATASE

DESATASE er en amylolytisk præparation (EC 3.2.1.41, pullulan 6-glucano-hydrolase), som katalyserer hydrolysen af alfa-1,6 bindingerne i amylopektin, hvilket muliggør højere maltoseudbytter i kombination med maltogene amylaser. FORMÅL At øge maltets diastatiske kraft ved at forbedre den native ß-amylase-aktivitet i malten. At øge fermenterbarheden af urten (tilsyneladende attenueringsgrænse). Cirka 25% af de samlede kulhydrater i urten er ufermenterbare. Tilsætningen af Desatase i kombination med maltogene amylaser som Maltosylase til fermentoren omdanner de ufermenterbare dextriner til maltose, som igen fermenteres til alkohol, hvilket giver en tilsyneladende attenuering højere end 100% uden tab af fylde eller skumholdbarhed. Ved den samme alkoholkoncentration som en normalt attenueret øl vil den super-attenuerede øl have krævet 25% mindre råmateriale. Se Attenuation Modulation. TEMPERATUR Optimal 55-60°C. De enzymatiske komponenter inaktiveres i øl (pH 4,2)...
Brygning Enzymer - Guminase

Brygning Enzymer - Guminase

GUMINASE er en blanding af svampekarbohydrase, herunder ß-glukanaser (ß1-3 og ß1-4 endo-glukanaser), xylanaser og hemicellulaser. Denne velafbalancerede blanding af karbohydrase er fri for proteaser for at undgå en stigning i urtfarven og for at bevare øllets pro-skumproteiner. TEMPERATUR GUMINASE kan anvendes op til 75°C og inaktiveres hurtigt over denne temperatur. De sædvanlige temperaturer, der anvendes under mæskning, falder sammen med GUMINASE's optimale aktivitet. pH-EFFEKT Optimal pH mellem 4,5 og 6,5. FORMÅL At reducere urtens ß-glukan- og pentosanindhold samt urtens viskositet og gøre mæskfiltreringen lettere samt ølfiltreringen, især når der brygges med høje niveauer af råkorn som byg eller hvede. EKSEMPLER Effekterne af tilsætningen af GUMINASE til en prøve af GATINAIS-malt og til en blanding af 75% malt og 25% rå hvede (EBC konventionel mæsk). A = tilsætning af 1 kg pr. 10 tons malt B = tilsætning af 3 kg pr. 10 tons malt C = tilsætning af 1 kg pr. 1 ton rå... MALT MALT + A MALT + B 75% MALT + 25% HVEDE 75% MALT + 25% HVEDE + C 75% MALT + 25% HVEDE + D:MALT MALT + A MALT + B 75% MALT + 25% HVEDE 75% MALT + 25% HVEDE + C 75% MALT + 25% HVEDE + D
BRYGGEINGREDIENSER - GUMINASE-P

BRYGGEINGREDIENSER - GUMINASE-P

GUMINASE-P er en blanding af svampe ß-glucanaser, pentosanaser, amylaser og endoproteaser, der er udvalgt til at forbedre udbyttet af urt ekstrakt og urt filtreringshastigheden ved brygning med rå hvede eller rå byg. FORMÅL At øge udbyttet af urt ekstrakt ved at nedbryde cellevæggenes bestanddele, forbedre gelatiniseringen af stivelseskornene og gøre det lettere for amylaserne at nå deres substrat, når der brygges med høje niveauer af rå hvede eller byg. At forbedre urt filtreringshastigheden ved at hydrolysere ß-glucaner og pentosaner. TEMPERATUR Optimal 45-55°C. pH EFFEKT Optimal pH mellem 4,5 og 6,5. ANVENDELSE Guminase P tilsættes i begyndelsen af mæsken. TILGÆNGELIGHED Pulverform i plast- eller papdunke på 25-50 kg. EKSEMPLER 100% rå hvede brygning ved brug af eksogene amylaser og Guminase P (satser: % w/w enzym/hvedekorn). Maltosylase Liquamyl Guminase PExtract Udbytte (%) Total sukker (g/100 ml)* Maltose (%) Maltotriose (%) Glukose (%) Frit Amino Nitrogen (ppm)* Filtreringshastighed 0,1% (w/w)... Maltosylase Liquamyl Guminase PExtract Udbytte (%) Total sukker (g/100 ml)* Maltose (%) Maltotri:Maltosylase Liquamyl Guminase PExtract Udbytte (%) Total sukker (g/100 ml)* Maltose (%) Maltotri