Produkter til fingersvamp (22)

Urte svampe

Urte svampe

Pleurotus eryngii, Skiver, Krydder-svampe tilgængelige som skiver, granulat og pulver.
Grøntsager - Hvide Champignon

Grøntsager - Hvide Champignon

Disse svampe er blandt de mest kendte, da de har været dyrket intensivt i over et århundrede. De kaldes også "Paris-svampe", når de dyrkes i huler. Forberedelsestips Hvis de er hele, skal svampene børstes, før de tilberedes. Skiveskåret og "klar til brug", kræver de kun at blive tilberedt. Opbevaringstips Vores svampe sælges i plastindpakkede bakker, der tillader produktet at ånde. Vi anbefaler at holde denne film omkring bakken for at undgå udtørring og vægttab under opbevaring. Opbevar dem i bunden af dit køleskab ved en ideel temperatur på 2 til 4°C i maksimalt 3 dage. Tilgængelige præsentationer Hele svampe Bakker fra 150 gr. til 3 Kg. eller efter kundens anmodning. Skiveskårne svampe Bakker fra 150 gr. til 2 Kg. eller efter kundens anmodning.
Svampe

Svampe

friske porcini-svampe, kantareller, champignon, østersvampe, enoki-svampe, shiitake flødesvampe, kongeøstersvampe
Olibanumgummi

Olibanumgummi

Aromatisk harpiks, der er bredt anvendt i røgelse, parfumer og traditionelle helbredelsesmetoder.
Tørret søpindsvin

Tørret søpindsvin

Fugtighed <5% Ingen sand Saltindhold <2% Farve: Sort eller Brun Vægt: 80-100 stk/kg eller 160-200 stk/kg Størrelse: 4,5-7,5 cm Holdbarhed: opbevares på et køligt, tørt sted ved stuetemperatur for at opretholde 2 år Ingen sukker, ingen konserveringsmidler og kemikalier. Næringsstoffer er lettere for folk at absorbere
Kalkunhale

Kalkunhale

Turkey Tail, videnskabeligt kendt som Trametes versicolor, er en type svamp, der er kendt for sit unikke udseende, der minder om halefjerene på en kalkun. Den har en rig historie inden for traditionel medicin, især i asiatiske kulturer, hvor den er blevet brugt i århundreder for sine potentielle sundhedsmæssige fordele. De indtages ofte i teform eller som et kosttilskud for at udnytte deres medicinske egenskaber.
Panerede blæksprutte ringe

Panerede blæksprutte ringe

Panerede blæksprutte ringe
Blæksprutte rør U5 og 8/12

Blæksprutte rør U5 og 8/12

Blæksprutte rør U5 og 8/12
Chili frø

Chili frø

Capsicum annuum Oprindelse: Kina
Lige sorte churros

Lige sorte churros

Frosne lige sorte churros i forskellige størrelser (5, 10, 15 og 20 cm) i løs vægt.
SOLBLUMEMEL

SOLBLUMEMEL

SOLSIKKE MÅLTID
TØRRET INGEBÆR A GRAD, GOD PRIS

TØRRET INGEBÆR A GRAD, GOD PRIS

Hej, Vi er leverandører af tørret ingefær, tørret gurkemeje, sesam, peber, kokosnød, rød palmeolie osv... Bedre kvalitet, tilstrækkelig mængde og bedre pris. Vores produkter er de bedste og overgår al konkurrence, og vores produktkvaliteter er uforlignelige. Vestafrika
Øl Løg Fritter

Øl Løg Fritter

Disse øl-løg boller er helt trendy. De imødekommer ønsket om at skabe en velsmagende og lækker forret, som I kan dele i en festlig og hyggelig stund. Derudover er de perfekte til at ledsage snacks, som burgere, tacos eller hotdogs. Øllen i dejen giver en særlig og original smag. FORPAKNING: 9 x 600 kg = 5,4 kg
Muskatblomst - Hele Krydderier

Muskatblomst - Hele Krydderier

Vi elsker muskatblomst, og den er blevet vores ikoniske krydderi fra Muziris. Muskatblomst (mace på engelsk) er den røde skal af muskatnødden, så de har meget lignende smag. Dog er muskatblomst meget mere delikat og fin i munden, den tilføjer noter af fyr og sødme. Vi bruger den i små mængder, enten finthakket eller til at trække direkte i dine forberedelser. Oprindelse: Bandaøerne, Indonesien Kvalitet: blomster, Special, Rød-Orange
Elecampane-ekstrakt

Elecampane-ekstrakt

Ekstrakt fra Inula helenium L. rod. Forhold 4:1
Madagaskar Ingefær

Madagaskar Ingefær

Tilgængelig i tørret ingefær eller ingefærpulver, vil denne krydderi perfekt komplementere dine fiske retter og ligeledes forfine dine kød- eller grillretter. Find vores 100% naturlige ingefær pakket i genlukkelige tætsluttende poser: Ingefær er en plante, der vokser i tropiske lande. På Madagascar dyrkes det i den østlige del af landet. Af samme familie som gurkemeje, er det rodknolden, rhizomet, som vi spiser. Når rodknolden er blevet gul, høstes den, rengøres og tørres. Denne proces gør det muligt at bevare ingefæren længere, samtidig med at dens næringskvaliteter bevares. Vægt: 250 g Mængde: 125g, 200g, 250g, 500g, 1kg Form: Ingefærpulver, Tørret ingefær
Enoki-svampe

Enoki-svampe

Enoki er kendetegnet ved en lille hvid eller beige hat og en lang stilk, der kan måle op til 10 centimeter i længden. Enoki vokser i klumper og dyrkes på stubbe eller i et miljø baseret på savsmuld. Den dyrkes primært i Japan. Enoki har en mild, frugtagtig smag og en let sprød konsistens. Enoki-svampe er fremragende rå i salater eller hurtigt tilberedt. Klar til brug. Forberedelsestips Asiatiske svampe kræver kun lidt rengøring. Det er bedst at tørre dem af med en fugtig klud (at vaske dem i rigeligt vand ville fjerne noget af deres smag). I Enoki er alt godt. Den er "klar til brug". Vi anbefaler kun at skære den del af stilken, der er dækket af substrat. Enoki er lækker rå. Den pynter og krydrer salater og sandwiches. Den kan tilsættes i supper (bruges som vermicelli) og i orientalske retter, hvor den tilsættes mod slutningen af tilberedningen for at bevare den delikate smag. Tips...
Økologisk Grøn Peber

Økologisk Grøn Peber

Økologisk Grøn Peber fra Sri Lanka. Desinficeret og rengjort. Tilgængelig fra: 25kg.
Reje - Pillede

Reje - Pillede

IQF & Blok • RPND / RPUD Rå skrællet – Uden tarm eller med tarm
Timut-peber - Peber

Timut-peber - Peber

Du vil blive overrasket over denne Timut-peber, som har en aroma, der minder om grapefrugt. Dens særlige smag er ideel i kombination med fisk, og den er super trendy blandt kokke i desserter, især i chokolade-desserter. I Nepal bruges Timut-peber i populære retter med kartofler og tomater. Oprindelse: Nepal Kvalitet: A1
Grøntsager - Kantareller

Grøntsager - Kantareller

De kendes på deres mørkegrå eller lysende gule tragtformede hat. Deres kød er gulligt og aromatisk. De bruges især i blandinger. Forberedelsestips De vilde kantareller, selvom de er kontrolleret ved høst og pakning, bør rengøres med følgende principper: Skær 2 til 3 mm af stilkene. Børst forsigtigt svampene, hat og lameller med en lille børste for at fjerne eventuelle grene eller kviste. Vask kun hvis nødvendigt (hvis der er jord) ved at skylle svampene under vand eller tørre dem forsigtigt af. Tilberedning: altid sautere dem ved "høj varme" i pander og helst spise dem sprøde. De skivede svampe, der er "klar til brug", kræver selvfølgelig kun at blive tilberedt. Opbevaringstips Kantareller kan have forskellige egenskaber afhængigt af høsttidspunktet eller deres...