Produkter til fingersvamp (3)

Grøntsager - Hvide Champignon

Grøntsager - Hvide Champignon

Disse svampe er blandt de mest kendte, da de har været dyrket intensivt i over et århundrede. De kaldes også "Paris-svampe", når de dyrkes i huler. Forberedelsestips Hvis de er hele, skal svampene børstes, før de tilberedes. Skiveskåret og "klar til brug", kræver de kun at blive tilberedt. Opbevaringstips Vores svampe sælges i plastindpakkede bakker, der tillader produktet at ånde. Vi anbefaler at holde denne film omkring bakken for at undgå udtørring og vægttab under opbevaring. Opbevar dem i bunden af dit køleskab ved en ideel temperatur på 2 til 4°C i maksimalt 3 dage. Tilgængelige præsentationer Hele svampe Bakker fra 150 gr. til 3 Kg. eller efter kundens anmodning. Skiveskårne svampe Bakker fra 150 gr. til 2 Kg. eller efter kundens anmodning.
Enoki-svampe

Enoki-svampe

Enoki er kendetegnet ved en lille hvid eller beige hat og en lang stilk, der kan måle op til 10 centimeter i længden. Enoki vokser i klumper og dyrkes på stubbe eller i et miljø baseret på savsmuld. Den dyrkes primært i Japan. Enoki har en mild, frugtagtig smag og en let sprød konsistens. Enoki-svampe er fremragende rå i salater eller hurtigt tilberedt. Klar til brug. Forberedelsestips Asiatiske svampe kræver kun lidt rengøring. Det er bedst at tørre dem af med en fugtig klud (at vaske dem i rigeligt vand ville fjerne noget af deres smag). I Enoki er alt godt. Den er "klar til brug". Vi anbefaler kun at skære den del af stilken, der er dækket af substrat. Enoki er lækker rå. Den pynter og krydrer salater og sandwiches. Den kan tilsættes i supper (bruges som vermicelli) og i orientalske retter, hvor den tilsættes mod slutningen af tilberedningen for at bevare den delikate smag. Tips...
Grøntsager - Kantareller

Grøntsager - Kantareller

De kendes på deres mørkegrå eller lysende gule tragtformede hat. Deres kød er gulligt og aromatisk. De bruges især i blandinger. Forberedelsestips De vilde kantareller, selvom de er kontrolleret ved høst og pakning, bør rengøres med følgende principper: Skær 2 til 3 mm af stilkene. Børst forsigtigt svampene, hat og lameller med en lille børste for at fjerne eventuelle grene eller kviste. Vask kun hvis nødvendigt (hvis der er jord) ved at skylle svampene under vand eller tørre dem forsigtigt af. Tilberedning: altid sautere dem ved "høj varme" i pander og helst spise dem sprøde. De skivede svampe, der er "klar til brug", kræver selvfølgelig kun at blive tilberedt. Opbevaringstips Kantareller kan have forskellige egenskaber afhængigt af høsttidspunktet eller deres...