Frankrig, Montelimar
...Nougat med karamel salt fra Guérande, pakket i en 200g pose med kartonbund, der indeholder nougatpapilloter. Ingredienser: Sukker, glukosesirup, honning, mandler, karamel med saltet smør (8,7 %), flormelis, kartoffelstivelse, usyret brød (vand, olivenolie, mel), æggehvide, naturlig vaniljeekstrakt. Fremgangsmåde: Honning og glukosesirup koges i gryden, æggehvide tilsættes kogt sukker, vanilje, mandler og karamel. Allergener: Mandler, æg, mulige spor af nødder.
Italien, Sutri
...Neutrale Sacchi PELD eller PEHD egnet til kontakt med fødevarer certificeret i henhold til lovgivningen. Nyttige til emballering af mejeriprodukter som mozzarella, bagværk som brød, arabisk brød, usyret brød, piadine, rasp, sandwichbrød… osv. Tilpasset med virksomhedens logo i op til seks farver eller 3+3 farver. For information, ring 0761 600651/6 eller send en e-mail.
Frankrig, Talant
DECO RELIEF er specialisten inden for udstyr og ingredienser til bagning og chokolade. DECO RELIEF er et professionelt kvalitetsmærke. Vores silikoneforme har mange fordele (fleksibilitet, nem udtagning…). Ved at kombinere formene med farvestoffer og aromaer fra vores mærke, kan du skabe et attraktivt sukkerarbejde med et bredt udvalg af farver og smagsvarianter. DECO RELIEF er også specialist i...
Frankrig, Gisay La Coudre
...Ingredienser: honning fra vores bistader, sukker, franske MANDELNØDDER, ÆGGEHVIDE, vanilje fra Réunion, usyret brød. Pris pr. gram, minimum 120 gr, angiv den ønskede mængde i feltet ved at indtaste vægten i gram. Reference: NOUVRA...
Frankrig, Objat
...Ingredienser: Mandler, kandiseret melon (oprindelse Frankrig) (melon, fruktosesirup, syrejusteringsmiddel: citronsyre), sukker, flormelis, lavendelhonning, inverteret sukker sirup, glukosesirup, usyret brød (kartoffelstivelse, vand, solsikkeolie), naturlig ekstrakt af appelsinblomst, kandiserede appelsinskræller (appelsinskræller, fruktosesirup, sukker, konserveringsmiddel: E 202, syrejusteringsmiddel: citronsyre). Æggehvider...
Frankrig, Arles
...Confiserie d'Entrecasteaux Håndlavede calissons, dejligt bløde i fondant. Ingredienser Frugt konfiteret (Pære, Kirsebær og Citron) Mandler, sukker, æggehvide, usyret brød (kartoffelstivelse, solsikkeolie).
Frankrig, Agen
La Biscuiterie Agenaise er specialiseret i fremstillingen af usyret brød og tørre småkager til jødiske højtider (Pessah). I over 60 år har Biscuiterie Agenaise (beliggende i Lot et Garonne - 47) videreført produktionsmetoder fra generation til generation for at sikre en produktion i overensstemmelse med jødiske traditioner. Vi distribuerer vores produkter over hele verden (Italien, Dom Tom, Israel, Marokko, ....) Tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker at distribuere vores produkter, eller hvis du ønsker mere information.
Frankrig, Soultz Sous Forets
Firmaet Paul Heumann har været producent af usyret brød siden 1907.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play