Konfektionering samt den komplette håndtering frem til forsendelse af dine produkter.
Ved emballage- og konceptionsspørgsmål støtter vi dig gerne med...
Med Bandall-banderoliermaskiner bliver banderoleringmaterialet korrekt omviklet om dit produkt. Det er en velprøvet teknik, der har været anvendt verd...
Umpakning, Lønpakning, Batchsporbarhed, Visuel kontrol, Produktforædling
Anvendelsen af et modul til sikring af en sammenhængende sporbarhed af produ...
Sikre løsninger - individuelt designet til dig
Alle komponenter, anlæg, maskiner, højkvalitets følsomme materialer og sarte varer kræver en særlig em...
Ompakning, Lønpakning, Batchsporing, Visuel kontrol, Produktforædling
Gennem produktforædlinger skaber vi værdifulde merværdier for detailhandlen. Vi...
Vi påtager os gerne den komplette emballage af dine varer direkte på stedet eller i vores hus. Indpakket i folie, med bobleplast og oliepapir eller be...
Indpakning, Shrink Sleeve, Flowpack, Onpack, emballageudvikling, multipack, sæsonvarer, produkttilføjelse
Ved hjælp af vores moderne maskinpark kan v...
Umpakning, Lønpakning, Batchsporbarhed, Visuel kontrol, Produktforædling
Packservice støtter dig i konfektioneringen af dine Shelf Ready Trays og sik...
Muslingen er en bivalve (bestående af to skaller) der lever ved vores kyster. Forbruget af denne skaldyr bidrager med mineraler som jod, jern, kalium,...
De frosne japanske muslinger fra Maison Caudalie, omhyggeligt renset for sand, kan tilberedes uden forudgående optøning. De er pakket i poser á 1 kilo...
Muslingen er en bivalve (bestående af to skaller), der lever langs vores kyster. Forbruget af denne skaldyr bidrager med mineraler som jod, jern, kali...
Argopecten purpuratus
Den bentiske bivalve, der lever i beskyttede infralitorale områder, findes på sandede bunde med lidt strøm, men den kan også fi...
Produkt fra havet: Ekstra skaldyrscocktail, frysetørret, i 1 kilo pose - Den ekstra skaldyrscocktail fra Maison Caudalie, der består af store ingredie...
Programmérbar computer
9 tidsprogrammer
Automatisk åbning ved slutningen af tilberedningscyklus forudindstillet
Kogeområder kontrolleret uafhængigt ...