Tyskland, Hamburg
...Kvalitet: til fødevarer Bearbejdet råmateriale: Lanolin (uldvoks) Bærerstof: Stivelse, Maltodextrin, Sukrose syntetisk ikke vegetarisk/vegan videnskabeligt navn: Cholecalciferol Vitamin D3, også kendt som Cholecalciferol, er et vigtigt fedtopløseligt vitamin. Vores produkter sælges som bulkvarer. For de fleste af vores produkter er der en minimumsbestillingsmængde på 25 kg. Prøver kan leveres...
Tyskland, Düsseldorf
...DMH er moderat sød. Den er 65-70% så sød som sukrose og har en opløsning, der er meget mindre viskøs end flydende glukose. DMH er frit opløselig i vand ved stuetemperatur og også i kogende alkohol. Dextrose har en større frysepunktssænkning end rørsukker, hvilket resulterer i en glattere og cremede tekstur af de endelige produkter, nemlig frosne fødevarer. Det er også en vigtig ingrediens i mikrobiologisk foder til syntese af antibiotika.
Tyskland, Wippingen
...E-nummer: E950 CAS-nummer: 55589-62-3 Acesulfam K (Acesulfam K eller Ace K) er et kalorie-frit sukkererstatning. Det er 200 gange sødere end sukrose (almindeligt bord sukker), lige så sødt som Aspartam og en tredjedel så sødt som sucralose. Ligesom Saccharin har det en let bitter eftersmag, især ved høje koncentrationer. I modsætning til Aspartam er det stabilt ved varme og endda under moderat...
... målingerne straks på den store, letlæselige flydende krystal skærm. De primære anvendelser af LactoFAN er laktoseintolerance testen og den nemme indikation af intestinal laktosemalabsorption ved at overvåge det udåndede H2 efter indtagelse af laktose. Anvendelsesområder Laktoseintolerance og malabsorption Kulhydratmalabsorption og nedbrydningsdefekter Sukrose- og fruktosemalabsorption Bakteriel...
Tyskland, Wasserburg Am Inn
... proces-sikkerhed anvendes MEGGLETOSE INFANT som en ingrediens i modermælkserstatning og efterfølgende mælk. Udover laktose til våde blandingsapplikationer tilbyder vi også laktose til tørre blandingsapplikationer. Egenskaber og fordele: Kilde til kulhydrater Lav sødme sammenlignet med sukrose (ca. ¼) Forstærker bruningseffekten (Maillard-reaktion) Næringsstof for mikroorganismer (bruges til fermenteringsprocesser) Smags- og smagsforstærker Kan bruges som en (billig) fyldstof Anvendelig til våde og tørre blandingsprocesser Lav og velkontrolleret mikrobiologi Lav og velkontrolleret rester og forureninger...
Populære lande for dette søgeord