• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • iso 9001 -2015

Resultater for

Iso 9001 -2015

TysklandStuttgart, Freiburg og Baden-WurtembergFabrikant/producent
  1. SCHNEIDER & GEMSA GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Schneider & Gemsa tilbyder specifikke og professionelle løsninger til kunder inden for bilbranchen, industri, telekommunikation, trafikkontrol, medicin og elektronik. Produktionen spænder fra enkelt- og komponentproduktion, til komplet produktion af slutenheder og komplette systemløsninger. Vi flytter og driver komplette "afdelinger" af fuld- og semi-automatiserede produktionslinjer til omkostningseffektive lokationer. Med vores lokationer i Tyskland, Tjekkiet og Moldova er vi i stand til at tilbyde omkostningseffektive løsninger og tjenester. Schneider & Gemsa har årtiers ekspertise inden for områderne kabelmontering, mekanik, mekatronik, elektronik, sensorer og aktuatorer. Siden grundlæggelsen er der blevet fremstillet adskillige millioner elektriske variable motorer, mekaniske og elektrotekniske samlinger og slutenheder. I vores kabelmontering fremstilles der snoede ledninger, data-, sensor- og styrekabler, ledningsnet og styreskabe ved hjælp af innovative teknologier, avancerede maskiner og værktøjer. I vores egen udstyrskonstruktion fremstiller vi individuelle montage-, produktions- og testfaciliteter. Vi ser kvalitet, beskyttelse af vores miljø og omhyggelig brug af ressourcer som en væsentlig del af vores aktiviteter. Virksomheden arbejder på alle lokationer i henhold til standarderne DIN EN ISO 9001: 2015, IATF 16949: 2016 (automobil) og DIN EN ISO 14001: 2009 (miljø).

  2. SIKO GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    SIKO har i dag mere end fem årtiers erfaring inden for meget forskellige måleopgaver: Længdemåleteknik, vinkelmåleteknik, omdrejningstalsmåleteknik samt måling af hældninger eller hastigheder. På baggrund af disse kernekompetencer udvikler og fremstiller SIKO førende måleudstyr og positioneringssystemer til automatiseringsprocesser. De høje krav, som vores kunder fra industrien og maskinfremstillingsbranchen stiller, resulterer i øget kvalitet, præcision og funktionalitet, når det gælder vores egne produkter og serviceydelser. SIKO er certificeret iht. DIN EN ISO 9001 : 2015. Den bæredygtige omgang med ressourcer er en selvfølge for os.

  3. B + B THERMO-TECHNIK GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    B+B Thermo-Technik har siden 1984 udviklet og produceret innovative produkt- og brancheløsninger til opfyldelse af de højeste kvalitetskrav ved præcise måleopgaver. Udnyt vores mangeårige erfaring og vores knowhow. Vi ligger i Donaueschingen i den sydvestlige del af Tyskland. Herfra sælger vi vores kvalitetsprodukter til resten af verden. Ved hjælp af de nyeste forsknings-, udviklings- og fremstillingsteknologier fremstiller vi vores produkter i henhold til de højeste kvalitetsstandarder. Vi er desuden certificeret iht. DIN EN ISO 9001: 2015 og DIN EN 61340-5-1. Vi tilbyder også vores kunder testresultater og DAkkS-kalibreringscertifikater fra vores egne kalibreringslaboratorier. Kvalitet og tæt kundekontakt er vigtige dele af vores strategi, hvorfor vi primært producerer i Tyskland og på vores 100%-ejede datterselskaber andre steder i verden. Vi garanterer konstante kvalitetskontroller, fleksibel håndtering af kundeønsker og -ændringer samt hurtig levering.

  4. KLIO-ETERNA SCHREIBGERÄTE GMBH & CO KG

    Tyskland

    Klio-Eterna – Mærkeprodukter "Made in Germany". I næsten 120 år har vi koncentreret os om fremstilling af førsteklasses skriveredskaber "Made in Germany". Over årtier har vi udviklet os til en pålidelig partner for reklamemiddelindustrien. Sammen med vores forhandlerkunder realiserer vi krævende projekter med det mål at opnå maksimal individualisering af vores produkter for den enkelte slutkunde. Størstedelen af vores skriveredskaber og kuglepensminer fremstiller vi selv og forædler dem ved hjælp af silke-, tampon- og digitaltryk og/eller gravering. Godt 125 medarbejdere sikrer dagligt virksomhedens kvalitet og fremskridt. Ud over den størst mulige andel af egenproduktion fokuserer vi især på bæredygtigheden. Vi er certificeret iht. ISO 9001: 2015 og opfylder de strenge retningslinjer i miljøstyringssystemet ISO 14001. Mærkeprodukterne fra firmaet Klio-Eterna har med rette fortjent kvalitetsmærket "Made in Germany".

  5. SCHWER PRÄZISION GMBH

    Tyskland

    I Denkingen i det tyske Schwaben og i Rodeneck i Sydtyrol producerer Schwer Präzision GmbH drejede præcisionskomponenter og tekniske produkter i den højeste kvalitet. Vorers kunder kommer fra forskellige brancher og sætter deres lid til vores erfaring, kompetence og moderne produktionsteknologier. Kvalitetsstyringssystem iht. DIN EN ISO 9001: 2015. Vi producerer komplette, drejede komponenter af næsten alle typer materialer med moderne CNC-kort- og langdrejningsautomater. Ultra moderne 4-aksede fræsemaskiner. Ved den videre forarbejdning anvender vi en bred vifte af konventionelle drejemaskiner. Vi har mulighed for at alle former for efterbehandling som f.eks. rollering, slidsning, honing, slibning, børstning, gevindskæring og formning. Vi tilbyder behandlinger som f.eks.: Varmebehandlinger af galvaniske overflader, eloxal-lakering, laserindgravering

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
  1. KEK - KASCHIERUNGEN GMBH

    Tyskland

    kek-Kaschierungen har i mere end seks årtier engageret sig i udvikling, produktion og salg af individuelle lamineringsløsninger og har siden 2017 været en del af Continental AG. Fra hovedsædet i Herbolzheim tilbydes omfattende løsninger inden for laminering, udstansning, udskæring samt polstring fra en og samme leverandør. I forbindelse med laminering og coating anvendes altid den nyeste teknologi. Ud over lamineringer til sædekonstruktioner, dørbeklædninger, loftsbeklædninger, solskærme eller armlæn hører individuelle lamineringsløsninger og coating af kundespecifikke materialer også til produktporteføljen. Som underleverandør til automobilindustrien er virksomheden selvfølgelig certificeret iht. ISO 9001: 2015, ISO 14001: 2015 og IATF 16949: 2016. Et andet marked er fremstillingen af wellness- og fitnessapparater samt af individuelle polstringer. Her går værdiskabelseskæden lige fra træudskæringer på stellet over laminering og til syeriet og polstring.

  2. ALLWEIER PRÄZISIONSTEILE GMBH

    Tyskland

    Allweier har været leverandør og systemleverandør for kunder fra forskellige brancher i over 50 år. Vores kernekompetencer inden for Allweier Präzisionsteile GmbH inkluderer CNC drejning, fræsning og slibning (rund, polygon og excentrisk slibning), samt samling af dele og komponenter. Hos Allweier Systeme GmbH er vi en kompetent kontaktperson for dig inden for gearteknologi, især til meget effektive elektriske drev. Produkter som hygiejniske barrierer og vores universalfunktion "Move 360" er vores egne design, og supplerer vores omfattende sortimentet. På grund af forskellige industrier, har vi udviklet en bred vifte af tjenester og opfylder de respektive kvalitetskrav i henhold til IATF 16949 og ISO 9001: 2015. Vores kernekompetencer udvides med tjenester som lasermærkning, tryktæthedstest, balance og meget mere, hvilket nu er et af standardkravene fra vores kunder

  3. MONNINGER FEDERN GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    I mere end 75 år har Monninger været DEN bedste kompetence indenfor fjedre i stål og rustfrit stål. Her har erfaring, kundeforhold og kvalitet altid dannet grundlag for succes. I 1994 blev vi for første gang ISO 9001 certificeret. I 2012 gik vi ind i en ny æra, idet vi blev certificeret i henhold til ISO TS 16949, hvilket har kendetegnet vores virksomhed. Vores virksomhed er for længe siden blevet til et anerkendt mærke, som er velkendt blandt vores kunder og i fagkredse. Vores gode omdømme skyldes vores konstante principper - som stammer fra vores grundlæggelse i 1945, og indtil i dag: Præcision. Dynamik. Ingeniør opfindsomhed. Anvendelse af dynamik. Vi har brugt mere tid på at udvikle disse kernekompetencer, at forberede virksomheden til fremtiden på en strategisk måde, og dermed skabe en synlig position på markedet. I tæt samarbejde med marketingsbureauet solldesign, har Monninger skabt en markedskendskab med en klar identitet og tilstedeværelse.

  4. REINHARDT GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Reinhardt GmbH er en middelstor virksomhed med hovedsæde i Villingen-Schwenningen (Schwarzwald) og er en af verdens førende virksomheder inden for varmetekniske løsninger op til 650° C inden for områderne industriovne, varmebehandlings-, coating- og slush moulding-anlæg. Kvalitet som rettesnor. Fra det første møde og til det færdige projekt – kunden og dennes produkter har altid vores fulde opmærksomhed. Mål: Rådgivning i øjenhøjde i enhver situation, sådan at vi løbende kan garantere kvalitet på højeste niveau og kan leve op til næsten enhver form for krav. Årtiers erfaring taler for sig selv. Denne velfunderede viden afspejles også i hver enkelt medarbejder og dikterer alle vores handlinger. Men vil bliver ikke stående det samme sted. Vi videreudvikler konsekvent vores produkter for også fortsat at være blandt de bedste på verdensmarkedet.

  5. ASG ALLWEIER SYSTEME GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Navnet Allweier har stået for systemkomponenter af høj kvalitet, drejede og fræsede dele samt gearteknologi i den højteknologiske region Bodensøen siden 1970. Siden 2002 har Allweier Systeme GmbH (ASG) samlet sine kernekompetencer inden for gearkonstruktion og drivteknologi. Virksomheden har hurtigt skabt sig et navn på markedet, som en producent af innovative og førsteklasses produkter: Navgearkasser fra ASG bruges alle steder hvor der kræves høj effekttæthed, kraft, udholdenhed, og hvor der ønskes et produkt der er 100 % fremstillet i Tyskland. Baseret på disse kraftfulde gearkasser har vi udviklet komplette, meget effektive transmissioner, sammen med vores partnere. Resultatet er modulære, kompakte og kundespecifikke gearkasser, der opfylder de højeste kvalitetsstandarder. Keep on rolling - vær i bevægelse, og fortsæt med det, det er vores mål og løfte til vores kunder, så vi kan imødekomme deres krav med vores produkter. Keep on rolling.

  1. CHEMIE-TECHNIK GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Süddeutsche Bardahl blev grundlagt i 1956 med banebrydende højtydende smøremidler, olie og brændstoftilsætningsstoffer primært til brug i bilindustrien. Det er her, hjørnestenen i vores nuværende virksomhed, Chemie-Technik GmbH, ligger. Vores produkter er blevet markedsført under ELKALUB-mærket, pga. vores produkters anvendelse i forbindelse med krævende og præstationsfremmende smøring inden for industri og handel i 1970'erne. Virksomheden Chemie-Technik GmbH – i mellemtiden i tredje generation – ejes stadig af den stiftende familie. Udvikling, produktion og salgsledelse er samlet i et 30 mand stort team på Vöhringen/Württemberg-anlægget. Driftssalg og on-site kundepleje ydes via et globalt netværk af delvist uafhængige distributører.

  2. BIHL+WIEDEMANN GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Bihl+Wiedemann GmbH blev grundlagt af Jochen Bihl og Bernhard Wiedemann i Mannheim i 1992. Dette højt specialiserede ingeniørfirma er en af de førende udbydere af sikkerhedsteknik og elektroniske komponenter til automatiseringsteknik med AS-interface. Ud over hovedsædet i Mannheim har Bihl+Wiedemann egne filialer i Tyrkiet, Danmark, USA og i Kina. Endvidere repræsenteres Bihl+Wiedemann globalt af internationale salgspartnere. Med valget af produkter fra Bihl+Wiedemann er du i selskab med mange velrenommerede virksomheder inden for fabriks-, proces- og bygningsautomatisering samt inden for maskinkonstruktion og transport (skib, tog, veje). Produkterne fra Bihl+Wiedemann anvendes sikret og ikke-sikret i maskiner og anlæg i enhver størrelse, f.eks. transportstrækninger, højreollagre, emballeringsmaskiner eller værktøjsmaskiner.

  1. BÜRKLE GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Bürkle udvikler, producerer og sælger prøveudtagere, prøveudtagningssystemer og tilbehør til prøveudtagningen, påfyldningsapparater, tøndepumper og beholderpumper til aggressive og farlige væsker som f.eks. syrer, baser og opløsningsmidler, samt en lang række laboratorieapparater og laboratorieudstyr, primært af plast. På globalt plan sælges mere end 2.000 produkter gennem handelspartnere. Bürkles kunder arbejder primært inden for den kemiske og den farmaceutiske industri, inden for fødevare- og nydelsesmiddelindustrien samt inden for miljøbeskyttelse. Bürkle tilbyder det mest omfattende sortiment af manuelle prøveudtagere og påfyldningsmaskiner i Europa. Produkter fra Bürkle produceres udelukkende i Tyskland. Problemløsninger og nicheprodukter er både en specialitet, men samtidig også hemmeligheden bag succesen hos Bürkle. Utallige produkter er udviklet i samarbejde med kemiske og farmaceutiske koncerner. Bürkle blev allerede certificeret iht. DIN/EN ISO 9001 i 1994.

  2. ADKOM ELEKTRONIK GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Virksomheden ADKOM ELEKTRONIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektriske komponenter og dele, industrielle branchen. Den opererer også inden for rammer i metal, plakatopslag, og Kasser med rum brancherne. Den er baseret i Rechberghausen, Tyskland.

  3. TRIBELT B.V

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Virksomheden TRIBELT B.V, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådnet branchen. Den opererer også inden for Båndtransportører, Båndtransportører, Transportbånd, endeløs vævning, og Transportbånd til levnedsmiddelindustrien brancherne. Den er baseret i Beuren, Tyskland.

  4. AP ARMATUREN PROKSCH GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Virksomheden AP ARMATUREN PROKSCH GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for Luftslanger, kugleventiler, Rørforskruninger, hydraulikslanger, hydrauliske donkrafte, Luftslanger, gearpumper, drejede låse og beslag, og Fittings af stål brancherne. Den er baseret i Schwaikheim, Tyskland.

  5. VENTZKI GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Virksomheden VENTZKI GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løfteudstyr branchen. Den opererer også inden for løfte- og drejeborde, arbejdsplatforme, løfteplatform, donkrafte til biler, løfteplatforme, hejseanlæg, og løfteben brancherne. Den er baseret i Eislingen, Tyskland.

  6. INPROTEC GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Virksomheden INPROTEC GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørringsanlæg, industrielle branchen. Den opererer også inden for tørring, hærdning med metalkorn, cykloner til tørring, og coating brancherne. Den er baseret i Heitersheim, Tyskland.