• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • certificering

Resultater for

Certificering

TysklandSaarbrücken og SaarlandFabrikant/producent
  1. UMWELTANALYTIK HOLBACH GMBH

    Tyskland

    Virksomheden UMWELTANALYTIK HOLBACH GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Prøvningsudstyr branchen. Den opererer også inden for Videnskabeligt udstyr og instrumenter, Radar- og radionavigeringsudstyr, Udstyrede kontorer og industribygninger - servicer, Kvalitetskontrol og -certificering, Videnskabeligt udstyr og instrumenter, Radar- og radionavigeringsudstyr, Udstyrede kontorer og industribygninger - servicer, og Kvalitetskontrol og -certificering brancherne. Den er baseret i Wadern, Tyskland.

  2. GAMEC-ANALYSENTECHNIK

    Tyskland

    Virksomheden GAMEC-ANALYSENTECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Køretøj - Telematik branchen. Den opererer også inden for Signalering - systemer og installationer, Radar- og radionavigeringsudstyr, Kvalitetskontrol og -certificering, Signalering - systemer og installationer, Radar- og radionavigeringsudstyr, og Kvalitetskontrol og -certificering brancherne. Den er baseret i Illingen, Tyskland.

  3. FISCHER FERMENTGETRÄNKE GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Fischer Fermentgetränke GmbH - "Fischer Fermentgetränke GmbH" blev grundlagt i 2013. Vores familietradition at fermentere urter- og teblandinger findes dog siden 1898. Vi anses derfor for at være en af de ældste kombucha-fabrikker i verden. Det gør vores produkter enestående på markedet. Gennem vores tradition bestræber vi os på at bruge ingredienser af den bedste kvalitet fra økologisk kontrolleret landbrug (Ecocert certificering DE-ÖKO-005). Med vores årtier lange erfaring og den samlede viden fra fire generationer udvikler jævnligt nye produkter: til os og vores forretningspartnere. Vores kombucha-produktion har i den forbindelse ikke ændret sig siden 1898. Familien Fischers grundlæggende overbevisning består i at bruge ingredienser af høj kvalitet i en naturlig produktions- og aftapningsproces. I vores traditionelle håndværksmæssige produktion af kombucha-svampen fermenteres vores urter og terecepturer mod vores egne kulturer. Sukkeret, der er nødvendigt til dette, forbruges i denne forbindelse helt (<0, 5 g/L). Vi giver desuden helt bevidst afkald på pasteurisering, varmebehandling og filtrering. Således forbliver vores egne kulturer også aktive efter aftapningen og udvikler selv kulsyren på flasken på en naturlig måde.