Tyskland, Hamburg
... regranulater/maltemner og frigiver dem til markedet. Vi leverer til både internationale producenter samt små/større grossister og dækker dermed både små og store behov. Siden 2018 har vi åbnet vores afdeling i Hamburg.
Tyskland, Weilheim
...SHIFT moving images er et studie for 2D / 3D grafik, visualisering og animation, postproduktion for video, film og tv. Det blev grundlagt allerede i 1994 af Jörg Staeger og Stefan Wimmer. Siden maj 2018 har Stefan Wimmer drevet virksomheden. Vi støtter dig pålideligt og med høj kvalitet inden for mange anvendelsesområder: Produktfilm, video - montagevejledning, teknisk / videnskabelig visualisering, træningsfilm, messefilm, geografisk animation, biografreklame, tv-grafik, reklamefilm, trailer, 3D arkitekturvisualisering, digital retouchering og remastering af gamle film og stumfilm.
Vi er advokater og revisorer, forankret i Regensburg siden 1988 og også til stede i München siden 2018. Hos os finder du både skatte- og juridisk rådgivning på et fremragende fagligt niveau samt en personlig og individuel betjening. Vi er hverken en upersonlig stor advokatvirksomhed eller enkeltadvokater uden fagligt fokus. Vi skaber pragmatiske løsninger med fokus på de økonomiske perspektiver. Mange af vores klienter er mellemstore virksomheder, samt freelancere og privatpersoner. Den afgørende målestok for succesen af vores arbejde er, at du gør betydelige fremskridt.
Sourceit blev grundlagt i 2005 i München og var fra 2008 til 2012 den største Kina importagentur i Tyskland. Siden 2018 er Kina importagenturet Frisch ejer af Sourceit og udvider dermed mulighederne i Asien, især i Indien. I dag drives Sourceit fra kontoret i Hamburg, hvor der også opretholdes et distributionslager.
... især sæber. For sidstnævnte har jeg udviklet den største passion og har siden da skabt, afprøvet og perfektioneret utallige opskrifter. Det har længe været min drøm at dele min passion og begejstring for individuelle håndlavede sæber med andre. Derfor grundlagde vi i 2018 sæbefabrikken Natalie som produktions- og distributionsvirksomhed for kvalitetsæber. Udover vores stadigt voksende eget sortiment tilbyder vi også virksomheder at udvikle deres egne eksklusive opskrifter og designs.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play