• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • iso 9001 -2015

Resultater for

Iso 9001 -2015

TysklandMünchen, Nürnberg og BavièreFabrikant/producent
  1. INDTACT GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Virksomheden INDTACT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Følere branchen. Den opererer også inden for ultralyd, vibrationsdetektorer, Vibrationsfølere, Accelerometriske følere, og kontrol af pumper brancherne. Den er baseret i Würzburg, Tyskland.

  2. KUPCA KUNSTSTOFFSYSTEME OLIVER KUPFER E.K.

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Virksomheden KUPCA KUNSTSTOFFSYSTEME OLIVER KUPFER E.K., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Formgivning af plastmaterialer branchen. Den er baseret i Ingolstadt, Tyskland.

  3. WEISSE & ESCHRICH GMBH & CO KG

    Tyskland

    Verified by europages badge

    I mere end 100 år har vi været blandt de førende inden for produktion af teknisk væv til forskellige industrielle anvendelsesområder, eksempelvis inden for automobilindustrien, luft- og rumfartindustrien, maskin- og anlægsbyggeri, elektroteknik, den kemiske industri, farma- og medicoteknik og mange andre områder inden for industri og håndværk. Med mere end 6.000 vævsemner på lager i mange forskellige maskevidder, mål og materialer garanterer vi vores kunder ekstremt korte leveringstider, samtidig med at vi overholder de højeste kvalitetsstandarder. Alle vores produktionsfaciliteter er certificeret efter DIN ISO EN ISO 14001 og DIN EN ISO 9001: 2015. Sammen med vores kunder og leverandører udvikler vi skræddersyede løsninger til specielle anvendelsesformål – til og med færdigt konfektionerede ready-to-use-produkter. Vi giver dig naturligvis gerne et detaljeret tilbud.

  4. STEGHERR KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Tyskland

    Stegherr GmbH. 120 motiverede medarbejdere er klar til at hjælpe dig på et produktionsområde på 24.000 kvadratmeter i en moderne fabrik. Ved hjælp af ekstruderingsprocessen fremstiller vi plastprofiler til de højeste krav, fra granulater. Termoplast som PMMA, PMMA -LED, PC, PC-LED, ABS fremstilles på vores avancerede maskiner. Fra »klar« til »farverig«, »diffus« og »optimeret brandbeskyttelse« til »LED-optimeret« er næsten alle materialegenskaber mulige, og ethvert komponentkoncept er præcist skræddersyet til kundens krav og behov. Vi tilbyder: Konstruktion og implementering af dit profilprojekt. Valg af materiale og farve afhængigt af applikationen. Mere end 4.000 realiserede profiltværsnit. 40 ekstruderingslinjer. Kort leveringstid af profilen. Global levering af vores produkter. Stegherr Kunststofftechnik er certificeret i henhold til ISO 9001: 2015

  5. LEBEN-DÄMPFUNGSTECHNIK GMBH

    Tyskland

    Virksomheden LEBEN blev grundlagt i 1967. Siden 1980 har vi udelukkende udviklet og fremstillet støddæmpende elementer og vibrationsdæmpere under vores Compenser®-mærke. Vores dæmpningselementer er beregnet i overensstemmelse med VDI-retningslinjen VDI 2061 “Komponenter til at reducere påvirkninger“. Vores produkter overholder de relevante bestemmelser i EF-maskindirektivet 2006/42/EU. Vi er også certificeret i henhold til DIN EN ISO 9001: 2015, hvilket er en anerkendelse af vores kvalitetspolitik. For at gøre retfærdighed over for de forskellige anvendelsesområder inden for dæmpningsteknologi tilbyder LEBEN-Dämpungstechnik GmbH forskellige typer af støddæmpere, herunder bl.a.: gashydrauliske kraftige støddæmpere, nødstøddæmpere som endestop (nødstop i slutposition), funktionsdæmpede støddæmpere og irreversible støddæmpere. Til brug ved ekstremt høje eller lave temperaturer, tilbyder vi vores Compensol® dæmpningsmedie.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
  1. S+S REGELTECHNIK GMBH

    Tyskland

    S+S Regeltechnik er Europas førende producent af avancerede sensorer til måle-, styre- og reguleringsopgaver inden for områderne bygningsautomatisering og maskinkonstruktion. Vi bekender os til førsteklasses kvalitet, omkostningseffektivitet og bæredygtighed, og vores virksomhed er går målrettet efter at skåne ressourcerne og at minimere de samlede systemomkostninger for vores kunder. Vores hovedsæde ligger i Nürnberg, hvor mere end 60 højt kvalificerede medarbejdere udvikler og fremstiller en bred vifte af højeffektive præcisionssensorer, regulatorer og afbrydere til opvarmning, klimatisering og ventilation, køle- og renrumsteknik, strømnings- og grænseværdiregulering samt lys- og bevægelsesregistrering på det 4.000 m² store produktionsareal. Certifikater: DIN EN ISO 9001: 2015, TÜV, EG typegodkendelse iht. 97/23/EG, GOST Russia, DIN CERTCO, DIN-kontrol iht. DIN EN 14597: 2005-12, CE, ESD, ROHS, EAC, GOST-R, REACH, UL-Certification

  2. VOGT GMBH CERAMIC COMPONENTS

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Virksomheden VOGT GMBH CERAMIC COMPONENTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Keramik, industriel branchen. Den opererer også inden for Keramiske komponenter - elektricitet, alumina, rør i keramik, Højtydende keramik, Teknisk keramik, cordierit, dyser i keramik, keramik, og keramik til teknisk og industriel brug brancherne. Den er baseret i Henfenfeld, Tyskland.

  3. WIMO HEBETECHNIK GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Virksomheden WIMO HEBETECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løfteudstyr - tilbehør branchen. Den er baseret i Woringen, Tyskland.

  4. TMR TURBO-MISCH- UND RÜHRANLAGEN GMBH & CO. KG

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Virksomheden TMR TURBO-MISCH- UND RÜHRANLAGEN GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den opererer også inden for Tætninger, mekaniske, Omrørere, Omrøreanlæg, Industriomrørere, Koaksialomrørere, Omrørings- og blandeanlæg, Omrørere til byggeindustrien, Omrørere til lægemiddelindustrien, og Omrørere til væsker brancherne. Den er baseret i Taufkirchen, Tyskland.

  5. FEUERLAND-WERKSTÄTTEN GMBH & CO. KG

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Virksomheden FEUERLAND-WERKSTÄTTEN GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drejning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for CNC-drejedele, gevindskårne emner, Emner i støbejern, Svejsemoduler, spændepatroner, ringe, og antivibrerende brancherne. Den er baseret i Geroldshausen, Tyskland.