Tyskland, Bad Bramstedt
... og æggeretter. Hvis du tilsætter kødstykker i saucen, får du lammecurry, kalv- eller svinekødscurry eller currykylling. Under alle omstændigheder kan du hurtigt nyde en lækker curryret med vores currysauce i kombination med forskellige ingredienser uden stort besvær. Indhold: 22,00 g Artikel-Nr: 500064...
Tyskland, Bruckmühl
...AIR 520 flexload fylder automatisk skåle med fast vægtede eller vægtmærkede, benfrie friske kødportioner. Et eller flere kødstykker placeres i det passende formrør. Revolveren drejer til portionspositionen, og den tilsvarende stempel bevæger sig ind i formrøret. Produktet formes og måles optimalt i længderetningen. Nu kan der portionseres uden rester eller med et minimalt afsnit. Fremføringen og...
Tyskland, Frankfurt Am Main
...Køddoseringsanlægget er beregnet til fyldning af emballager som glas eller dåser med produkter, der ligner hakket kød i konsistens, f.eks. tag, sülze (også med kødstykker) osv., og udgør et ideelt alternativ til "HEMA"-fyldere. Den bevægelige konstruktion sikrer en jævn fyldning fra bunden af emballagen (ingen luftbobler). Doseringen er præcis, og skæresystemet sikrer, at produktmængden i...
Tyskland, Wilsum
... fiskecontainere og containere til andre letfordærvelige varer. Vores tilbud begrænser sig ikke kun til standardprodukter. Du kan også bestille specialfremstillede løsninger efter mål hos os. Kuttervogne, som f.eks. bruges i kødindustrien til transport af kødstykker fra en behandlingsstation til en anden inden for en virksomhed, afrunder vores sortiment. De lette at rengøre plastvogne er betydeligt mere støjsvage end tilsvarende modeller i rustfrit stål og fås i forskellige farver.
Tyskland, Mitterskirchen
...Schnitzelmaster-håndapparatet til restauratører, slagtere og cateringfirmaer – Schnitzelmaster-automatikapparatet til storkøkkener og slagterier. Enten banker du kødet, en højlydt og ikke særlig ren opgave, eller du "steaker" kødet, hvor den oprindelige kød kvalitet ikke forbedres, men omdannes til "hakket kød". Forskellen gør Schnitzelmaster. "Mastrering®" er en særlig metode til mørning af kød (velegnet til alle benfrie kødstykker), hvor kødstrålerne strækkes uden at blive revet – bevarer frisk kød-karakter.
Populære lande for dette søgeord